Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
U15 futsal: Továbbra is hibátlanul a csoportban!

U15 futsal: Továbbra is hibátlanul a csoportban!

Az U15-ös bajnokságban ismét nem találtak legyőzőre az U15-ös futsalsok, Beleden mind a négy mérkőzésüket megnyerték!Vasárnap  Beleden a sportcsarnokban folytatódott az alapszakasz, melyre két csapattal érkeztek fiaink. Mindegyik alakulatunk jól teljesített, a 2001-es játékosok a több hiányzó ellenére is magabiztosan nyerték mind a két talalkozót, majd a 2002-es csapat is hozta meccseit, annak ellenére, hogy a nap záró összecsapásán gólokban és fordulatokban is gazdag meccset játszottak a házigazdákkal. 

FUTSAL: UP CSAPATAINK VEZETŐ HELYEN!

FUTSAL: UP CSAPATAINK VEZETŐ HELYEN!

Futsalban az Up csapatok erőfölénye vitathatatlan! Az utánpótlás bajnokságokban – minden futsal korosztályban – a Rába ETO futsal nebulói erősen kezdték a szezont és vezetik csoportjukat.

Futsal: Az U15-ös bajnokság is elindult.
U17: Nagyon fölényes győzelem

U17: Nagyon fölényes győzelem

A Dunaújváros ellen újabb megdöbbentően gól gazdag 20-2-es eredmény született. Tama Ádám egymaga négy találatot jegyzett, társaival szinte őrületbe kergették a vendég kapust és védelmét. Az ETO U17 vezeti a Nyugati csoportot.

U20: Megkínlódtak a győzelemért

U20: Megkínlódtak a győzelemért

A félidei egál döntetlen után Jakatics Ádám triplája után még izgulni is kellett a hajrában, de a győzelem megszületett! 

Utánpótlás: Középdöntő selejtezők a hétvégén
Nehezebb feltételekkel folytatódik az utánpótlás bajnokság

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink