Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Két győzelem, két vereség

Két győzelem, két vereség

Nyugati akadémiák rangadóival telt a hétvége, az idősebbek a Puskás a fiatalabbak pedig az Illés otthonába látogattak, ahol az ellenfél mellett az időjárási körülményekkel is meg kellett küzdenie a srácoknak.

Elrajtolt a Középiskolai Bajnokság

Elrajtolt a Középiskolai Bajnokság

Lezajlott az első mérkőzésnap a középiskolai bajnokság A csoportjában. Lássuk az eredményeket és hogyan is áll a tabella és a góllövőlista.

Jön a Honvéd és a Puskás

Jön a Honvéd és a Puskás

U16- U17-es csapataink szombaton a Honvéd labdarúgóit fogadják. Szeptemberben már megmérkőztek egymással az együttesek, akkor mindkét korosztályban a fővárosiak hagyták el győztesen a pályát. Hazai környezetben azonban javítanának a srácok és itthon tartanák az értékes pontokat. U15-ös fiaink nincsenek könnyű helyzetben, nekik a listavezető Puskás ellen kell majd bizonyítani. U14-ben igaz két hellyel a felcsútiak előtt állunk, az ETO és a PFLA találkozói mindig izgalmas küzdelmeket tartogatnak.

Szép győzelmek, bosszantó vereségek - UP 9. forduló

Szép győzelmek, bosszantó vereségek - UP 9. forduló

Ezúttal a zöld-fehér csatákból csak egy csapatunknak sikerült győztesen elhagyni a pályát. Granát Balázs gárdája hátrányból felállva tudta legyőzni a fővárosi együttest, azonban az U19 és az U17 sajnálatos módon értékes pontokat veszített a Fradi ellen. Kisebb korosztályaink a szegediek ellen arattak magabiztos győzelmet, a két mérkőzésen nem kevesebb, mint 13(!) gólt született.

Tíz pontot termelt az UP!

Tíz pontot termelt az UP!

Három győzelem, egy döntetlen és egy vereség, ez a hétvégi utánpótlás mérleg. U19-es csapatunk nehéz mérkőzésen szerzett értékes pontokat a véghajrában. Oross Márton fiai idegenben játszottak gólnélküli döntetlent, míg Granát Balázs gárdája 2-0-s győzelemmel tért haza a Vasas otthonából. Az U15-ös labdarúgóinknak szép játékkal, nagy mezőnyfölényt produkálva sikerült felülmúlni az újpestieket, így továbbra is harmadikak a tabellán. Azonban az U14-es korosztályban ezúttal jobbnak bizonyultak a lila-fehérek.

Fővárosi csapatok ellen folytatjuk a hétvégét

Fővárosi csapatok ellen folytatjuk a hétvégét

Az U19-es szekció kivételével minden korosztály Budapestre utazik a következő fordulóban. Jäkl Antal fiai hazai környezetben mérik össze tudásukat a Vasas Akadémia labdarúgóival, akik hét mérkőzés után a második helyről várják a folytatást. Az U16 és az U17 szintén a piros-kékek vendége lesz. A srácok Debrecenben aratott bravúros győzelme lendületet adhat a szombati mérkőzésre és további értékes pontok begyűjtése a kitűzött cél. Utóbbiaknál rangadó van kilátásban, ugyanis azonos pontszámmal fej-fel mellett halad a két együttes a tabellán. A dobogó harmadik fokán állomásozó U15 és a Kovács Béla vezette U14 az Újpest otthonába látogat.

Hat pont Debrecenből!

Hat pont Debrecenből!

Eddigi legjobb hétvégéjüket zárták utánpótlás csapataink. Egyedül U19-es fiainknak nem sikerült a pontszerzés, akik mezőnyben igaz jobbnak bizonyultak ellenfelüknél, ám gólokban ez most nem mutatkozott meg. Az U16-U17-es korosztályunk bravúros szerepléssel hozta el Debrecenből a hat pontot. Granát Balázs gárdája végre megtörte az átkot és megszerezte magabiztos első győzelmét. A legkisebbek hazai környezetben léptek pályára a DVTK ellen. Mindkét alakulatunk egy-egy góllal bizonyult jobbnak, míg az U14 2-1, addig az U15 1-0 arányban múlta felül a miskolciakat. Így utóbbiak a tabella harmadik helyéről várhatják a folytatást! Csak így tovább fiúk!

Izgalmas derbikkel folytatódik a hétvége

Izgalmas derbikkel folytatódik a hétvége

Az U16-U17-es Európa bajnoki selejtezők miatt továbbra sem rendeznek bajnoki fordulót az említett korosztályokban. Klubunk képviseletében Múcska Viktor erősíti a válogatottat, aki a Dánia elleni felkészülési mérkőzésen 60 percnyi játéklehetőséget kapott.

Háromból három - szép győzelmek a szombati UP-meccseken

Háromból három - szép győzelmek a szombati UP-meccseken

A 16-17 éves korosztályban ezúttal nem rendeztek bajnoki fordulót a hétvégén. U19-es csapatunk kemény ellenféllel szemben szerzett értékes pontokat a Honvéd otthonában. U15-ös gárdánk a Kecskemétet fogadta hazai környezetben. Varga Antal fiai végig dominálni tudtak a mérkőzésen és nagy arányban is megérdemelten győztek. A találkozó 5-1-es végeredménnyel zárult, ahol Volter Patrik egymaga három találatig jutott. A tizennégy év alattiak szintén a lila-fehérek ellen értek el szép sikereket és tartották itthon a három pontot.

Az első csapat bizonyított, jöjjenek a fiatalok!

Az első csapat bizonyított, jöjjenek a fiatalok!

Izgalmas találkozókra van kilátás a hétvégi utánpótlás-fordulókban. Hazai környezetben egyedül a kanadai légiósokkal kiegészülő U19-es csapatunk lép majd pályára, akik a negyedik helyen álló Puskás Akadémiát fogadják. Az U16 és az U17 a Honvéd otthonába utazik, ahol mindkét korosztálynál rangadóra lehet számítani, ugyanis a tabellán egymást követik az egyesületek. A 14-15 évesek pedig Székesfehérváron mérik össze tudásukat a Videoton FC labdarúgóival. NBIII-as csapatunk szerdán már megadta a lendületet a fiataloknak, így nagy elszántsággal indulhatnak neki a hétvégének mérkőzéseknek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink