Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Kovács Krisztián a válogatottnál!

Kovács Krisztián a válogatottnál!

A karácsonyi szünet előtt tartja idei utolsó edzőtáborát az U17-es labdarúgó-válogatott. Az Európa-bajnoki selejtező tavaszi elitkörére készülő együttes december 14-én az itáliai Cerviában vív felkészülési mérkőzést az olaszok korosztályos gárdájával. Egyesületünkből meghívást kapott Kovács Krisztián, aki az ősz során már az első csapatban is bemutatkozott.

Pihenőre vonul az utánpótlás

Pihenőre vonul az utánpótlás

U19-es csapatunk gólnéküli döntetlent ért el a Felcsút otthonában, így egy ponttal tértek haza az év utolsó mérkőzéséről Jäkl Antal fiai. Kiemelt bajnokságban szereplő korosztályainknak sikerült felzárkózni az őszi szezon végére. Granát Balázs gárdáját 5 mérkőzés óta nem tudták legyőzni és a hétvégén szerzett három ponttal a 4. helyről várhatják a folytatást. Oross Mártonék három fordulón keresztül is győztesen hagyhatták el a pályát, így a listavezetővel szemben való megbotlás ellenére is bebiztosították helyüket a tabellán.

A Puskás ellen zárjuk az évet

A Puskás ellen zárjuk az évet

Utolsó fordulójához érkezett az utánpótlás-bajnokság, mindegyik korosztályunk a felcsútiak ellen lép pályára. Míg az U19 idegenben, addig az U16-U17 hazai pályán fogadja ellenfelét. A legnagyobb ütközet utóbbiaknál várható, ahol toronymagasan vezeti a tabellát a kék-sárga egyesület. Ellenben Oross Márton fiai megtáltosodtak az elmúlt hetekben és három mérkőzést követően 9 pontot termeltek. Reméljük szombaton is sikerül folytatni a sorozatot és szép győzelmekkel vonulhatnak a téli pihenőre labdarúgóink.

Ismét győzelem a fiataloktól!

Ismét győzelem a fiataloktól!

Kiváló teljesítménnyel 3-0-s sikert aratott hazai pályán U17-es csapatunk, így zsinórban harmadszor is győztesen hagyták el a pályát Oross Márton fiai. Az U16-os korosztályban Varju Benedek szerzett pontot érő találatot az utolsó pillanatban. U15-öseink kiegyenlített félidő után hármat mértek ellenfelükre, ezzel nagyarányú 4-1-es győzelmet értek el a Debrecen otthonában.

Jönnek a decemberi fordulók!

Jönnek a decemberi fordulók!

A zord időjárási körülmények ellenére még mindig pályán utánpótlás-csapataink. Szombaton három hazai mérkőzés is megrendezésre kerül. 10 órakor U19-es fiaink kezdik meg a szereplést a Honvéd akadémistái ellen, akiket a szezon elején egyszer már 2-1-re legyőzött a Jäkl Antal vezette gárda.

Ismét szép hétvégét zártak a fiatalok!

Ismét szép hétvégét zártak a fiatalok!

Jäkl Antal gárdájának sikerült megtörni az Illés Akadémia hat mérkőzéses veretlenségi sorozatát. A csereként beállt Szakács Marcell utolsó percben szerzett találata három pontot jelentett a nagyot küzdő U19-es csapatnak.

November utolsó UP-meccsei következnek

November utolsó UP-meccsei következnek

Nyugati rangadót rendeznek szombaton az U19-es korosztályban, csapatunk a második helyen álló Haladás otthonába látogat. A szombathelyi gárda hat mérkőzés óta veretlen a bajnokságban. Az U16 és az U17 a Debrecen labdarúgóival méri össze tudását, az októberi fordulók mindkét részről 2-1-es győri sikert hoztak, amit hazai pályán is megismételnének a srácok. 14-15 éveseink a fővárosba utaznak, ahol a Vasas színeiben játszó Kubala Akadémia ellenfelei lesznek.

Kiütéses győzelmet aratott U17-es csapatunk!

Kiütéses győzelmet aratott U17-es csapatunk!

Tamás Attila mesterhármasával és Szánthó Bodó találatával 4-0-ra nyertek Oross Márton fiai az Illés Akadémia otthonában ezzel megelőzték a tabellán a szombathelyi gárdát. A Granát Balázs vezette U16 értékes pontot szerzett a listavezetővel szemben. U14-U15-ös korosztályaink hátrányból felállva egyaránt 2-2-es döntetlent játszottak a Honvéd labdarúgóival.

Az Illés és a Honvéd ellenfelei leszünk

Az Illés és a Honvéd ellenfelei leszünk

U19-es csapatunk már csütörtökön lejátszotta a 13. forduló mérkőzését. A srácok a DVSC ellen léptek pályára és a találkozó 2-1-es végeredménnyel zárult a vendégek javára. A kétgólos debreceni vezetés után Nagy Tamásnak csak szépíteni sikerült a 60. percben.

Nagy csatákkal elrajtolt a B Csoport

Nagy csatákkal elrajtolt a B Csoport

Kedden lezajlott az Arrabona-Med Dr. Szűcs Jenő Középiskolai futsal bajnokság B csoportjának első játéknapja. Villámrajtot vett a felvidéki Hidaskürt. PÁGISZ okozta a nap meglepetését, illetve a Fekete fiataljai is kiválóan szerepeltek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink