Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Hárman a korosztályos válogatottban

Hárman a korosztályos válogatottban

Három játékosunk, Ruisz Barnabás, Farkas Balázs és Vitális Milán meghívót kapott az U19-es válogatott soron következő, november 8-11 között tartandó, budapesti összetartására. Gratulálunk és sok sikert kívánunk!

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Felemás hétvégét zártak utánpótlás csapataink az elmúlt héten. Az U17 és az U16 Nyíregyházán szenvedett vereséget, az U15 és az U14 szintén a nyírségi együttessel játszott, de ők hazai környezetben, ahol előbbi döntetlent ért el, míg utóbbi győzni tudott.

Öt ETO-játékos az U19-es válogatottban!

Öt ETO-játékos az U19-es válogatottban!

Ruisz Barnabás, Vitális Milán, Farkas Balázs, Americo Pereira és Szabados Attila is meghívót kapott az U19-es válogatott edzőtáborába! Büszkék vagyunk játékosainkra, és arra, hogy ilyen szép számban képviselik az ETO-t az Oross Márton vezette magyar U19-es válogatott keretében!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Hétközi fordulók jönnek az utánpótlásban

Hétközi fordulók jönnek az utánpótlásban

Szerdán pótolják az U16-U17-es korosztályban elmaradt ETO-MTK bajnoki mérkőzést, valamint csütörtökön U12-U13-as csapataink is pályára lépnek az Illés Akadémia ellen

Négy győri az utánpótlás válogatottban

Négy győri az utánpótlás válogatottban

Az U16-os és U17-es válogatott szeptember 13-16. között edzőtáborban vesz részt, ahova négy játékosunk is meghívást kapott. A 2004-es korosztályt Tuboly Máté és Horváth Máté, a 2005-öst pedig Vingler László és Kráz Tamás képviseli klubunk részéről. Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Mind az öt pályára lépő csapatunk győzelemmel zárta a hétvégi bajnoki mérkőzéseket, a fiúknál az U12-U13 Mosonmagyaróváron nyert magabiztos játékkal, míg lány U16-U19 a Hatvan ellen aratott sikert hazai környezetben, valamint az U14-es lányok Veszprémben folytatták hibátlan szereplésüket! Gratulálunk mindenkinek!

Idén is élre törne az U19

Idén is élre törne az U19

Hétvégén a Debrecen otthonában kezdte meg a szereplést U19-es csapatunk, ahol húsz perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. A hazaiaknak csak szépíteni sikerült, így 3-2-es győzelemmel térhetett haza csapatunk a bajnoki rajtról. A mérkőzést a duplázó Szalka Máté értékelte.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink