Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Ruisz Barnabás: 12 éve az ETO gólvonalán

Ruisz Barnabás: 12 éve az ETO gólvonalán

U19-es bajnokcsapatunk hálóőre kishíján járni is az ETO pályán tanult, 6 éves kora óta futballozik klubunkban. Több alkalommal ért el érmes helyezést különböző korosztályokkal, de kétségkívül az idei szezon volt pályafutásának eddigi legeredményesebb éve. 18 meccsből 16 alkalommal kezdőként lépett pályára és nagy szerepet vállalt a csapat sikerében. Alábbibakban megtudhatják, milyennek látta kapusunk az elmúlt idényt!

Ismét az Üstökös FC volt az edzőpartnerünk

Ismét az Üstökös FC volt az edzőpartnerünk

A következő szezontól az országos bajnokságban szereplő 2007-es korosztályunk tegnap az Üstökös FC idősebb csapatával játszott edzőmérkőzést, ahol szép játékot bemutatva fölényes győzelmet arattak! A fiúk egyébként Sárközi Attila vezetésével hibátlan mérleggel, első helyen zárták a félbeszakított U13-as regionális bajnokságot! Gratulálunk!

Gólokban gazdag siker a zárómeccsen

Gólokban gazdag siker a zárómeccsen

U19-es csapatunk tegnap az NBIII Közép csoportjában szereplő vecsési THSE Szabadkikötő együttesét fogadta az ETO Stadionban. Ugyan a mérkőzés tét nélküli volt, ettől függetlenül továbbra is meggyőző eredményt produkáltak a fiúk! Vitális Milán duplával, Sipőcz Bence, Múcska Viktor és Szabó Tamás egy-egy találattal járult hozzá a győzelemhez! Gratulálunk!

Újra a pályán!

Újra a pályán!

A szünet előtti utolsó hetet edzőmeccsek színesítik, így tegnap U14-es csapatunk is jó hangulatú mérkőzést játszott az Üstökös FC egyel idősebb korosztályával! Természetesen kivétel nélkül mindenki szerephez jutott és a gyerekek nagyon élvezték, hogy újra ellenféllel szemben futballozhatnak!

U19 - Visszatekintés a győztes szezonra

U19 - Visszatekintés a győztes szezonra

Elmondhatatlan büszkeség tölti el klubunkat, hogy U19-es csapatunk történelmi sikert ért el a 2019/20-as idényben, és az U19-es bajnoki címmel kvalifikálták magukat az UEFA Ifjúsági Liga selejtezőjébe!

Kiskorosztályos edzések július 13-tól

Kiskorosztályos edzések július 13-tól

A koronavírus miatti elmaradt edzésekre való tekintettel klubunk idén korábban elindítja a kiskorosztályok edzéseit, már július 13-tól várjuk a gyerekeket!

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink