Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Válogatott meghívó érkezett Umathum Ádámnak

Válogatott meghívó érkezett Umathum Ádámnak

Akadémiánk tehetséges védője meghívást kapott az U15-ös válogatott jövő heti összetartására, de sérülés miatt nem tud részt venni az edzőtáborban! Ennek ellenére gratulálunk Ádámnak és mielőbbi felépülést kívánunk! Bízunk benne, hogy a magyar csapat következő eseményén már újra bizonyíthat!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Tegnap négy nemzetközi összecsapás is szerepelt a programban, ahol remekül helytálltak a fiatalok. U19-es csapatunk Erdei duplájával 2-0-ra győzte le a linzi akadémistákat, míg Bognár Zsolt együttese 1-1-es döntetlent ért el az osztrákokkal szemben. Dunaszerdahelyen új edzői irányítással fölényes győzelmet aratott az U14, az U15 pedig háromgólos hátrányból 3-2-re szépíteni tudott! Szép volt fiúk!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

U12-es csapatunk Parndorfban 16 gólt rúgott, az U11 pedig hosszú kihagyás után első mérkőzését játszotta az MTE otthonában, ahol nagyot küzdve 7-5 arányban maradt alul.

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Az NBIII. Nyugati csoportjában 4. helyen záró Ménfőcsanakot fogadta Csató Sándor együttese a hétközi felkészülési mérkőzésen. Hanzli góljával és Tamás szabadrúgásból szerzett találatával már a félidőben kétgólos előnyre tettek szert a fiatalok, de még a szünet előtt szépíteni tudtak a vendégek. A második játékrészben több gól már nem született, így 2-1-es győzelmet aratott az Ifjúsági BL-re készülő csapatunk! Szép volt fiúk!

Kráz Tamás és Huszár Marcell a válogatottban

Kráz Tamás és Huszár Marcell a válogatottban

Az U16-os korosztályos válogatott 2020.08.02-05. között összetartáson vesz részt Zsámbékon, melyre egy védőnk és egy támadónk is meghívást kapott! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Szép játék Szenicén

Szép játék Szenicén

U16-os 5-1 arányban győzött a Senica ellen, ahol Bajtel Botond mesterhármasig jutott, az U17 pedig rengeteg helyzetet kialakítva Mázsás Gábor találatával egygólos előnyt szerzett az első félidőben, de a hajrában büntetőből egyenlíteni tudott a hazai gárda, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés!

Magabiztos győzelmek hazai pályán

Magabiztos győzelmek hazai pályán

U12-U13-as és U14-U15-ös csapatunk is kapott gól nélkül, nagy különbséggel nyert a hétvégén! A fiatalabbak négy-négy találattal múlták felül a Senica korosztályos együtteseit, míg az idősebbek a ZTE ellen nyújtottak hibátlan teljesítményt! Szép Márton mindkét csapatban betalált, ezzel hozzájárulva az U15 háromgólos és az U14 ötgólos sikeréhez! Szép volt fiúk!

Szlovák ellenfelekkel indult a felkészülés

Szlovák ellenfelekkel indult a felkészülés

U15-ös és U14-es korosztályunk a Senica otthonában ért el fölényes, négygólos győzelmet. A fiatalabbaknál a csapat erősségét mutatja, hogy a hat gólt hat különböző játékos szerezte, az idősebbeknél Szép duplázott, valamint Póczik és Umathum is betalált! Takács Gábor U17-es együttese pedig jó játékkal Németh és Csáky révén 2-2-es döntetlent ért el a szlovák élmezőnybe tartozó Slovan Bratislava ellen! Szép volt fiúk! Íme a hétvége eredményei:

Mindenki edzésben!

Mindenki edzésben!

A nagykorosztályokhoz hasonlóan a héten a kiskorosztályú utánpótlás csapatoknál is elindult a munka, akik a kognitív képességeket fejlesztő Exerlights eszköz használatával kezdték a felkészülést!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink