Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Tornagyőztes az U12

Tornagyőztes az U12

Hétvégén 16 csapat részvételével a Hajdúszoboszlón megrendezett Future Cup-on vett részt Bordás Csaba együttese, akik 7 győzelemmel, 3 döntetlennel és 1 vereséggel első helyen végeztek a döntőben 3-0 arányban legyőzve a Diósgyőrt! A torna felfedezettje Czuppon Bálint lett, valamint a vándorserleg mellett a legjobb edző címet is az ETO hozta el! Gratulálunk mindenkinek! Szép volt fiúk!

Hétvégén rajtolnak az utánpótlás bajnokságok

Hétvégén rajtolnak az utánpótlás bajnokságok

Akadémiai korosztályaink számára szombaton kezdődnek az MLSZ Országos Bajnokságok, az U19 a DVSC otthonában lép pályára, az U16-U17 a MOL-Fehérvár FC-hez látogat, az U14-U15 pedig hazai környezetben fogadja a Honvéd labdarúgóit. A három idősebb korosztálynál 12 csapat részvételével indul a Kiemelt Csoport, míg a fiatalabbaknál 16 klub fog versenyezni a 2020/21-es szezonban.

Parndorfban jártak a legkisebbek

Parndorfban jártak a legkisebbek

Határmenti edzőmeccseket játszottak tegnap kiskorosztályú csapataink, ahol az U7-es, U8-as, valamint U9-es labdarúgóink is ügyes játékot bemutatva, nagy élvezettel fociztak és rengeteg góllal a lábukban térhettek haza! Gratulálunk mindenkinek!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Jobban jött ki a lépés a Fradinak a hétvégi utánpótlás meccseken, képességekben nem volt különbség a csapatok között az U19-es és az U14-es korosztályban, de a kapu előtt ezúttal a fővárosiak akarata érvényesült.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Példamutató hozzáállással, remek formában menetelnek utánpótlás csapataink, ami eredményes szerepléssel párosult a hétközi találkozókon! Az U16-os és az U17-es korosztály magabiztos győzelmet aratott Diósgyőrben, az U12 a Fehérvár ellen nyert 3-0-ra, míg az U13 szoros meccsen egy góllal maradt alul. Ami a női vonalat illeti, az U19-es gárda 9-0-ra győzte le a MOL-Fehérvár FC-t a bajnokság 2. fordulójában, az U16 felkészülési mérkőzésen három góllal felülmúlta a Haladás-Viktóriát, a kisebbek pedig hasznos meccset játszottak a szombathelyiekkel. Gratulálunk mindenkinek!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nyolc edzőmeccset rendeztek hétvégén az fiú utánpótlásban, ahol a legnagyobb győzelmet a legkisebbek érték el, míg U17-es csapatunk magabiztosan 4-0-ra nyert a ZTE ellen, a 16-17 éves vegyes korosztály pedig Bartossik mesternégyesével és Urblik góljával 5-0-ra verte a zalaegerszegi fiatalokat. Bognár Zsolt együttese remekül helyt állt a Graz otthonában, az idegenben szereplő U14-es és U15-ös csapatunk pedig hasznos meccseket játszott a MOL-Fehérvár FC-nél. Alábbiakban részletes beszámolót olvashatnak a felkészülési mérkőzésekről.

Válogatott meghívó érkezett Horváth Máténak

Válogatott meghívó érkezett Horváth Máténak

Tuboly Máté mellett, újabb nyári igazolásunknak Horváth Máté is meghívást kapott az U17-es válogatott jövő heti edzőtáborába, így két játékosunk is képviseli klubunkat a jövő heti Budapesten megrendezendő összetartáson! Sok sikert kívánunk!

Utánpótlás híradó: U11-U12

Utánpótlás híradó: U11-U12

Magabiztos játékkal, sok gólt szerezve győzte le Lakatos Attila U11-es csapata az egyel fiatalabb Komáromi Régió válogatottat! A remek csapatjátékon túl Hujber Balázs, Vasi Zsolt és Kelemen Dominik kiemelkedő teljesítményt nyújtott! Bordás Csaba U12-es együttese jó iramú nemzetközi meccset játszott a Slovan otthonában, ahol Mitring Marcell és Czuppon Bálint is betalált a pozsonyiak kapujába!

Tuboly Máté és Kerkez Milos a válogatottban

Tuboly Máté és Kerkez Milos a válogatottban

A nyáron a Vasasból érkező Tuboly Máté az U17-es, Kerkez Milos pedig az U18-as válogatott összetartásán vesz részt Budapesten augusztus 16-19. között. Gratulálunk! Büszkék vagyunk játékosainkra és sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Népszerű a Fehér Miklós Akadémia

Népszerű a Fehér Miklós Akadémia

A sikeres scout munkának köszönhetően az ország minden területéről közel 40 tehetséges labdarúgó érkezett utánpótlás csapatainkba a nyári átigazolási időszakban. Játékosmegfigyelőink szerint a továbblépés lehetősége és az egyéni központú edzés az, ami leginkább vonzóvá teszi akadémiánkat. Alábbiakban bemutatjuk, hogy melyik korosztályban, honnan és kivel erősítettünk.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink