Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
A legkisebbek is jeleskedtek

A legkisebbek is jeleskedtek

Az U7-U8-as korosztályaink vasárnap az SC Sopron által szervezett nemzetközi tornán vettek részt Ritzingben 2-2 fiú, valamint egy lány csapattal. Délelőtt az U7, délután pedig az U8 szerepelt és remek eredményeket értek el! Gratulálunk mindenkinek!

Kerkez Milos a válogatottban

Kerkez Milos a válogatottban

Az U17-es válogatott következő programjára március 01-04. között kerül sor, melynek keretein belül felkészülési edzőtáborban vesznek részt Telkiben. Az összetartásra korosztályos csapatunk meghatározó játékosa Kerkez Milos is meghívást kapott! Gratulálunk! Sok sikert kívánunk!

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Szoros meccsek Székesfehérváron

Szoros meccsek Székesfehérváron

U12-es és U13-as csapatunk a MOL Fehérvár FC együtteseivel játszott edzőmeccset, akik vezetik a tabellát a Dél-Nyugati csoport mindkét korosztályában! A kisebbek döntetlen félidőt követően egy góllal alulmaradtak, az idősebbek pedig négygólos hátrányból tudtak bravúrosan fordítani! Szép volt fiúk!

Pontszerzés a listavezetőnél

Pontszerzés a listavezetőnél

Jól sikerült a bajnoki rajt U15-ös csapatunk számára, akik a tabella élén álló Puskás Akadémia otthonában tudtak pontot rabolni. A találkozó gólnélküli döntetlennel végződött, de a győzelmi esélyeink is megvoltak! Szép volt fiúk!

Hátrányból fordított és fölényesen győzött az U19

Hátrányból fordított és fölényesen győzött az U19

Csató Sándor együttese bravúros pontot szerzett idegenben, a Vasas otthonában. Az első félidőben kétszer is vezetni tudott a hazai csapat, így 2:1-es eredménnyel fordultak a szünetben. A pihenő után azonban magabiztos játékkal négy gólt szerezve, nagy arányban nyerték meg a mérkőzést! Győzelmükkel továbbra is a tabella élén állnak! Szép volt fiúk!

Több korosztálynak is indul a szezon hétvégén
Nagy sikere volt az I. Téli ETO U7-U8 tornának

Nagy sikere volt az I. Téli ETO U7-U8 tornának

Szakmai szempontból is nagyon hasznos volt hétvégén a Győr Arénában lebonyolított utánpótlás torna. Nagyszerű csapatok és tehetséges gyerekek csillogtatták meg tudásukat a hazai és nemzetközi résztvevőkkel megrendezett mezőnyben!

Bronzérem Ritzingben

Bronzérem Ritzingben

U9-es csapatunk nemzetközi tornánk vett részt, ahol a kiemelkedő teljesítményt nyújtó Sturm Graz és FTC mögött a harmadik helyen végeztek! Ilmert Tim hét találattal a torna gólkirálya lett, Hajdina Ádámot pedig beválasztottak az All Stars csapatba! Szép volt fiúk!

Győzelem a Diákolimpia Országos Döntőjében

Győzelem a Diákolimpia Országos Döntőjében

ETO játékosokkal a soraiban Futsal Országos Diákolimpia Döntőt nyert Gyulán a Fekete István Általános Iskola! A tornát öt győzelemmel hibátlanul zárták és a gólkirályi címet is 7-7 találattal holtversenyben a két győri labdarúgó Vingler László és Tollár Imre vehette át! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink