Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Szoros meccsek Zalaegerszegen

Szoros meccsek Zalaegerszegen

U13-as csapatunk egy góllal győzött, U12-es csapatunk pedig hátrányból fordított, majd 2:2-es döntetlent játszott az első tavaszi bajnoki mérkőzésen a ZTE otthonában! Mindkét együttesünk dobogós helyet foglal el a tabellán, az idősebbek listavezetők, a fiatalabbak pedig harmadikak a korosztályos versenyben!

Továbbra is menetel az U19

Továbbra is menetel az U19

Szabó Tamás triplájával, valamint Farkas Balázs hosszabbításban szerzett találatával 4:0-ra nyert Csató Sándor csapata a harmadik helyen álló Ferencváros ellen, így továbbra is három pontos előnnyel vezetik a tabellát! Szép volt fiúk!

Kráz Tamás a válogatottban

Kráz Tamás a válogatottban

A magyar U15-ös válogatott március 8-11. között edzőtábort tart Lipóton, ahova utánpótlás csapatunk védője is meghívást kapott! Büszkék vagyunk játékosunkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Cseh ellenféllel a Puskásra hangolva

Cseh ellenféllel a Puskásra hangolva

U17-es csapatunk nemzetközi meccset játszott a Lipóton edzőtáborozó Sigma Olomuc korosztályos együttese ellen, ahol fölényes ETO győzelem született! Major mesterhármast ért el, valamint Artner, Hauser és Kocsis Zoltán egy-egy találattal járultak hozzá a sikerhez! Szép volt fiúk!

Bravúros döntetlen a listavezető ellen

Bravúros döntetlen a listavezető ellen

U17-es csapatunk a Honvéd korosztályos együttesét fogadta hétvégén, ahol Major és Hauser révén már a 24. perce kétgólos előnyre tettek szert. A félidő végén még sikerült szépíteni a vendégeknek, majd a második játékrészben egyenlíteni is tudtak, de ennek ellenére fontos pontot rabolt Takács Gábor együttese az éllovassal szemben!

 Tavaszváró tornát nyertek a legkisebbek

Tavaszváró tornát nyertek a legkisebbek

U7-es korosztályunk újabb focitornán jeleskedett a hétvégén, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! A torna gólkirálya Klema Dominik lett! Szép volt fiúk!

U9-es tornagyőzelem Móron

U9-es tornagyőzelem Móron

Remek játékkal, kapott gól nélkül nyerte meg Böjte Attila csapata a hétvégi teremtornát! Egy különdíjjal is gazdagodtak, ugyanis Hajdina Ádám a torna gólkirálya lett! Szép volt fiúk!

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

Döntetlen eredmények a hétközi fordulókon

U19-es csapatunk hazai pályán a félidőben még 1:0-ra vezetett a második helyen álló Budapest-Honvéd ellen, de az utolsó percben egyenlíteni tudott a vendég együttes. Ennek ellenére továbbra is három ponttal a tabella élén állnak Csató Sándor tanítványai. Az U17 idegenben szerzett értékes pontot a Ferencváros otthonában, ahol kétgólos hátrányból a hajrában Major és Artner találataival sikerült 3:3-ra alakítani a végeredményt! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink