Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Hétközi fordulók jönnek az utánpótlásban

Hétközi fordulók jönnek az utánpótlásban

Szerdán pótolják az U16-U17-es korosztályban elmaradt ETO-MTK bajnoki mérkőzést, valamint csütörtökön U12-U13-as csapataink is pályára lépnek az Illés Akadémia ellen

Négy győri az utánpótlás válogatottban

Négy győri az utánpótlás válogatottban

Az U16-os és U17-es válogatott szeptember 13-16. között edzőtáborban vesz részt, ahova négy játékosunk is meghívást kapott. A 2004-es korosztályt Tuboly Máté és Horváth Máté, a 2005-öst pedig Vingler László és Kráz Tamás képviseli klubunk részéről. Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Mind az öt pályára lépő csapatunk győzelemmel zárta a hétvégi bajnoki mérkőzéseket, a fiúknál az U12-U13 Mosonmagyaróváron nyert magabiztos játékkal, míg lány U16-U19 a Hatvan ellen aratott sikert hazai környezetben, valamint az U14-es lányok Veszprémben folytatták hibátlan szereplésüket! Gratulálunk mindenkinek!

Idén is élre törne az U19

Idén is élre törne az U19

Hétvégén a Debrecen otthonában kezdte meg a szereplést U19-es csapatunk, ahol húsz perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. A hazaiaknak csak szépíteni sikerült, így 3-2-es győzelemmel térhetett haza csapatunk a bajnoki rajtról. A mérkőzést a duplázó Szalka Máté értékelte.

Elkezdődött a tanév a Fehér Miklós Gimnáziumban

Elkezdődött a tanév a Fehér Miklós Gimnáziumban

Az eddigi évektől eltérően Horváth Zsolt Igazgató az osztálytermekben köszöntötte a régi és új tanulókat, valamint beszámolt arról, hogy idén mintegy 132 diák kezdi el a gimnáziumot és a kollégisták létszáma is elérte a maximumot, továbbá megszűnik a nyelvi előkészítő, így a 2020/21-es tanévben elindul az első 4 évfolyamos osztály.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Győztesen rajtolt az U19 Debrecenben, Szalka duplájával és Erdei góljával nyertek idegenben, az U16 is jól kezdett a MOL-Fehérvár otthonában, ők Kulcsár és Moharos találatával arattak 2-0-ás győzelmet, az U17 egy góllal alulmaradt, míg a hazai pálya előnye ezúttal nem hozott sikert hétvégén. További részletek a cikkben.

Tornagyőztes az U12

Tornagyőztes az U12

Hétvégén 16 csapat részvételével a Hajdúszoboszlón megrendezett Future Cup-on vett részt Bordás Csaba együttese, akik 7 győzelemmel, 3 döntetlennel és 1 vereséggel első helyen végeztek a döntőben 3-0 arányban legyőzve a Diósgyőrt! A torna felfedezettje Czuppon Bálint lett, valamint a vándorserleg mellett a legjobb edző címet is az ETO hozta el! Gratulálunk mindenkinek! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink