Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több utánpótlás csapatunk is lejátszotta első felkészülési mérkőzését a téli időszakban. A pályára lépő csapataink mindegyike győztesen hagyta el a játékteret.

Idén is díjaztuk a korosztályok legjobbjait

Idén is díjaztuk a korosztályok legjobbjait

Bár idén a vírushelyzet miatt a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia nem tudta megtartani szokásos évzáró rendezvényét, fontosnak tartjuk, hogy ha máshogy nem, akkor virtuálisan, de 2020-ban is díjazzuk a korosztályok legjobb fiatal labdarúgóit. A Fehér Miklós Vándordíjat idén Kerkez Milos érdemelte ki, aki az elmúlt fél évben stabil játékosa lett a felnőtt NB II-es csapatnak. Gratulálunk minden díjazottnak!

ETO-ifi: élen telel a bajnokcsapat

ETO-ifi: élen telel a bajnokcsapat

Nagyszerű őszt produkált az ETO FC Győr U19-es labdarúgócsapata, amely az utolsó hat őszi mérkőzésén egyaránt győztesen hagyta el a pályát, és ennek köszönhetően a tabella élén telel az együttes.

Újabb két akadémista kapott profi szerződést
Téli szünet az Akadémián

Téli szünet az Akadémián

Az akadémiai korosztályok a mai nappal befejezték az edzésmunkát a 2020-as évre, a téli szünet január 3-ig tart.

Őszi első az ETO-ifi

Őszi első az ETO-ifi

Idén utoljára lépett pályára az U19-es csapatunk, Székesfehérváron egy izgalmas meccsen az utolsó pillanatokban sikerült kiharcolni a győzelmet. Ez a három pont egyben azt is jelenti, hogy a csapat az első helyről várhatja a folytatást.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

U19-es csapatunk az elmúlt héten kétszer is pályára lépett és mind a két alkalommal győztesen hagyta el a pályát. Az U17 is győzni tudott hazai pályán a Paks ellen, míg az U15 sajnos vereséget szenvedett a Puskás vendégeként.

Újabb győzelmével már az élmezőnyben az U19
Hatpontos szerda

Hatpontos szerda

Két utánpótlás mérkőzést rendeztek szerdán az ETO Parkban. Az U19-es csapat a 2. fordulóból elmaradt Honvéd, míg az U17-es gárda a 10. körből elhalasztott Paks elleni meccsét pótolta.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Hat utánpótlás korosztályunk lépett pályára az elmúlt héten, ezeken a mérkőzéseken felemás eredmények születtek. Négy győzelem mellett egy döntetlen és két vereség volt a mérleg.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink