Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Örül a gólkirályi címnek - Kisalföld lapszemle

Örül a gólkirályi címnek - Kisalföld lapszemle

A WKW ETO FC Győr szurkolóinak az NB II-es csapat idei szereplésében kevés örömük lehetett, talán az egyetlen pozitívum, hogy az osztály gólkirályát a bajnokságban 12. helyen végzett csapat adja Priskin Tamás személyében.

Tuboly a Vasas ellen mutatkozott be

Tuboly a Vasas ellen mutatkozott be

Az utolsó fordulóban újabb tehetséges akadémista mutatkozott be az NB II-es felnőttcsapatban, Tuboly Máté személyében. Az ifjú középpályás, aki egyébként az egykori kiváló Vasas-labdarúgó, Tuboly Frigyes fia, az angyalföldi találkozó 81. percében lépett pályára.

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Vége felé közelednek az utánpótlás-bajnokságok, ahol minden fiú csapatuk, és egy lány csapatunk is pályára lépett az elmúlt héten.

Vereség a szezonzárón

Vereség a szezonzárón

A Merkantil Bank Liga utolsó, 38. fordulójában a feljutásért küzdő Vasas vendégeként lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol 1-0-s félidő után, az angyalföldi gárda a második játékrészben még kétszer betalált, így alakult ki a 3-0-s végeredmény.

BAJNOK LETT AZ ETO AKADÉMIA!

BAJNOK LETT AZ ETO AKADÉMIA!

A megyei első osztályú bajnokság 28. fordulójában az ETO Akadémia a Nyúl SC vendégeként lépett pályára vasárnap délután, ahol magabiztos győzelmet aratott, így behozhatatlan előnyre tett szert, és két körrel a befejezés előtt megszerezte a bajnoki címet!

ÉLŐ: Loland Nyúl SC - ETO Akadémia
AZ IDEGENBELI SIKER ÖTÖDIK HELYET ÉRT!

AZ IDEGENBELI SIKER ÖTÖDIK HELYET ÉRT!

A Simple Női Liga utolsó fordulójában az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata a Kelen SC vendégeként, az ötödik hely megszerzéséért lépett pályára. Végig meggyőző játékkal, Öreg és Oláh találataival az ETO-s lányok két gólos győzelmet arattak a keményen küzdő hazaiak ellen. Szép volt csajok!

Egy lépésre az aranytól

Egy lépésre az aranytól

A megyei első osztályú bajnokságban szereplő ETO Akadémia vasárnap 17 órakor Nyúlon lép pályára a pontvadászat 28. fordulójában, és amennyiben pontot szerez, két körrel a vége előtt, behozhatatlan előnyre tesz szert.

Egy pokoli év lezárása Angyalföldön

Egy pokoli év lezárása Angyalföldön

A Merkantil Bank Liga 38., és egyben utolsó fordulójában a fővárosba látogat a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol azzal a Vasassal csap össze vasárnap este 18.30 órától, amely továbbra sem tett le a feljutásról, ám sorsa már nem a saját kezében van. (A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!)

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink