Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Barna négyszer villant

Barna négyszer villant

Az elmúlt fordulóban utánpótlás-csapatainkban több remek egyéni teljesítmény is volt, többek között a Kisvárdát legyőző U14-es csapatunk gólgyárosa, Barna Dániel tudhat maga mögött remek hétvégét, aki négyszer talált az ellenfél kapujába.

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Lehet belőle valami: Kráz Tamás - FourFourTwo lapszemle
Stabil védelem, remek csapategység

Stabil védelem, remek csapategység

A Simple Női Liga 17. fordulójában Szombathelyen lépett pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, és játszott gól nélküli döntetlen a Haladás-Viktória ellen.

Vingler-dupla az Újpest ellen

Vingler-dupla az Újpest ellen

Múlt szombaton az Újpest FC vendégeként lépett pályára U17-es csapatunk, ahol magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott, többek között Vingler László két góljának is köszönhetően.

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink