Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Dorogon folytatjuk

Dorogon folytatjuk

A szerdai kupamérkőzés után vasárnap folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei. Az ETO a Doroghoz látogat az újabb győzelem reményében.

Nyugati rangadó a Jet-Sol Ligában

Nyugati rangadó a Jet-Sol Ligában

Női labdarúgó csapatunk a jelenleg 3. helyen álló Haladás-Viktória csapatához utazik. A két együttes augusztusban találkozott már egymással, a győri mérkőzésen 2:2-es döntetlen született. A szombathelyiek az első körben legyőzték a címvédő MTK-t és a Diósgyőrt is.

Emelt fővel búcsúztunk a Kupából

Emelt fővel búcsúztunk a Kupából

Csapatunk szívvel-lélekkel játszott, de hosszabbítást követően így is búcsúzni kényszerült a Magyar Kupából a címvédő Újpest FC ellen.

UP: Szép győzelmek a Diósgyőr ellen

UP: Szép győzelmek a Diósgyőr ellen

Szerdán négy korosztályos csapatunk is a DVTK csapatát látta vendégül, végül három győri győzelemmel, egy döntetlennel és 7:0-ás gólaránnyal zártak csapataink.

Jegyvásárlási és beléptetési tájékoztató az ETO-Újpest kupamérkőzésre
A Szabadhegyi Iskola focitáborában jártunk

A Szabadhegyi Iskola focitáborában jártunk

Horváth Tamás, Vukasovic Marko és Völgyi Dániel a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola őszi focitáborában jártak.

Bosszantó döntetlen hazai pályán

Bosszantó döntetlen hazai pályán

Bár csapatunk végig mezőnyfölényben játszott, és sokkal több helyzetet dolgozott ki, a mérkőzés legvégén egy figyelmetlenséget követen egyenlíteni tudott a Vác.

Értékes pontot szereztünk

Értékes pontot szereztünk

Női labdarúgó csapatunk 0:0-ás döntetlent játszott az Astra ellen hazai környezetben. A mieink végig uralni tudták a mérkőzést, de csak tökéletesre dolgozott helyzetek születtek, gólok nem. Többször a Süle-Dénes összjáték jelentett veszélyt a vendégek kapujára, de a fellépő Kovács is rendre próbálkozott. Védelmünk nem sok esélyt hagyott a fővárosiaknak, a labdaszerzésben Gődér jeleskedett. Kiváló játékot mutatva, végig egységes csapatként, egymást buzdítva küzdöttek a lányok, ami sajnos ma csak egy pontot ért.

UP: Hibátlan hétvége

UP: Hibátlan hétvége

U15-ös és U14-es csapatunk magabiztosan győzött Békéscsabán, valamint az U13-as és U12-es együtteseink az Üstökös FC Győr otthonából hozták el a pontokat. Nagyobb korosztályaink szabadnaposok voltak.

Kell a hazai győzelem

Kell a hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a Vác FC csapatát fogadjuk vasárnap 17 órakor az ETO Stadionban. Az Újpest elleni kupameccs főpróbáján nagyon fontos lenne a hazai győzelem és a 3 pont megszerzése, ami önbizalmat adhat a folytatásra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink