Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Az ETO Futball Kft. hivatalos közleménye

Az ETO Futball Kft. hivatalos közleménye

A közelmúltban napvilágot látott információkra, illetve az ezekkel kapcsolatos félreértésekre reagálva az ETO Futball Kft. az alábbi hivatalos közleményt teszi.

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Magyar Lajos 70 éves

Magyar Lajos 70 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki közel két évtizeden át szolgálta klubunkat, 374 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ahol balhátvédként 10 gólt szerzett! Kétszer bajnokságot nyert, egyszer pedig ezüstérmet szerzett a Rába ETO-val az 1980-as évek elején! Magyar Lajos tegnap az ETO-Szolnok mérkőzés szünetében klubunk névre szóló mezzel köszöntötte! Isten éltese sokáig!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Szoros meccsek Zalaegerszegen

Szoros meccsek Zalaegerszegen

U13-as csapatunk egy góllal győzött, U12-es csapatunk pedig hátrányból fordított, majd 2:2-es döntetlent játszott az első tavaszi bajnoki mérkőzésen a ZTE otthonában! Mindkét együttesünk dobogós helyet foglal el a tabellán, az idősebbek listavezetők, a fiatalabbak pedig harmadikak a korosztályos versenyben!

Továbbra is menetel az U19

Továbbra is menetel az U19

Szabó Tamás triplájával, valamint Farkas Balázs hosszabbításban szerzett találatával 4:0-ra nyert Csató Sándor csapata a harmadik helyen álló Ferencváros ellen, így továbbra is három pontos előnnyel vezetik a tabellát! Szép volt fiúk!

ETO – Szolnok 0-1

ETO – Szolnok 0-1

Egyetlen találat döntött a három pont sorsáról az ETO-Szolnok összecsapáson, a találkozó Földi fejes góljával 1:0-ás vendég győzelemmel zárult. A mérkőzésen nem csak pontot, hanem értékes játékost is veszített az ETO, ugyanis a második félidő végén Fejes András súlyos combsérülést szenvedett, a játékot nem tudta folytatni. Ezúton is jobbulást és mielőbb felépülést kívánunk!

Tisztelt ETO Szurkolók!
ETO-Szolnok összecsapás következik

ETO-Szolnok összecsapás következik

A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában a tabella 15. helyén álló Szolnoki MÁV FC-t fogadjuk hazai pályán! Nőnap alkalmából a belépés minden hölgy számára ingyenes, valamint a bérletes hölgy szurkolóink italkupont kapnak, amelyet a kijelölt büfékben beválthatnak! Vasárnap 17:00 órától ünnepeljük együtt a hölgyeket és szurkoljunk az ETO sikerért!

Tóth László ma 82 éves

Tóth László ma 82 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki 1959 és 1968 között védte a Győri Vasas ETO kapuját. Tagja volt az 1963-as bajnokcsapatnak, valamint sorozatban háromszor nyert Magyar Kupát a zöld-fehér klubbal. Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink