Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Vidnyánszky Attilával találkoztunk!

Vidnyánszky Attilával találkoztunk!

A Nemzeti Színház Igazgatója tegnap a helyszínen, az ETO Stadionban tekintette meg az ETO FC U19 – THSE Szabadkikötő barátságos mérkőzést! Azt, hogy látogatása minek volt köszönhető, interjúnkból kiderül!

Gólokban gazdag siker a zárómeccsen

Gólokban gazdag siker a zárómeccsen

U19-es csapatunk tegnap az NBIII Közép csoportjában szereplő vecsési THSE Szabadkikötő együttesét fogadta az ETO Stadionban. Ugyan a mérkőzés tét nélküli volt, ettől függetlenül továbbra is meggyőző eredményt produkáltak a fiúk! Vitális Milán duplával, Sipőcz Bence, Múcska Viktor és Szabó Tamás egy-egy találattal járult hozzá a győzelemhez! Gratulálunk!

Az MLSZ tájékoztatása a 2020/21-es szezon lehetséges kezdési időpontjáról
Stark: Vendégem Lakos Pál

Stark: Vendégem Lakos Pál

Stark Péter meghívott vendége korábbi csapattársa Lakos Pali lesz az ETO TV csütörtöki adásában. Palival készített riportját ajánljuk mindenkinek szeretettel!

Újra a pályán!

Újra a pályán!

A szünet előtti utolsó hetet edzőmeccsek színesítik, így tegnap U14-es csapatunk is jó hangulatú mérkőzést játszott az Üstökös FC egyel idősebb korosztályával! Természetesen kivétel nélkül mindenki szerephez jutott és a gyerekek nagyon élvezték, hogy újra ellenféllel szemben futballozhatnak!

U19 - Visszatekintés a győztes szezonra

U19 - Visszatekintés a győztes szezonra

Elmondhatatlan büszkeség tölti el klubunkat, hogy U19-es csapatunk történelmi sikert ért el a 2019/20-as idényben, és az U19-es bajnoki címmel kvalifikálták magukat az UEFA Ifjúsági Liga selejtezőjébe!

Nyári szabadságon a felnőtt csapat

Nyári szabadságon a felnőtt csapat

Pénteken befejeződtek az NB2-es csapat edzései, játékosaink előre láthatólag a mai naptól 2 hétig szabadságon lesznek.

Távozik a vezetőedző!

Távozik a vezetőedző!

Kondás Elemér vezetőedzőnk kérésére a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Köszönjük a klubunknál végzett eddigi munkáját és új megbízatásához sok sikert kívánunk!

Idén elmarad a IV. Jótékonysági Kispályás Focikupa
Stark: I. Reszeli korszak-1.rész (97-98)

Kiemelt támogatóink

Támogatóink