Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
ETO Pils: beszerzőhelyek

ETO Pils: beszerzőhelyek

Emelem poharam az ETO-ra, a négyszeres magyar bajnok és kupagyőztesre! Ahol olimpiai bajnokok és legendás, kitűnő labdarúgók születnek! És mi van a pohárban? ETO Pils! Pezseg, mint az élet az ETO több mint egy évszázados történelme alatt, és aranyló, mint az érem, amit a bajnoki címért kaptak.

70 éves lenne Kovács László

70 éves lenne Kovács László

Ma lenne 70 éves Kovács László “Kokó”, a Verebes-féle legendás Rába ETO kétszeres magyar bajnok kapusa. Emlékét sosem feledjük!

Büntetett a kimaradt büntető

Büntetett a kimaradt büntető

A megyei első osztályú bajnokság 25. fordulójában az éllovas ETO Akadémia a Vitnyéd csapatát fogadta, ahol kellemes tavaszi időben fiataljaink hiába játszottak mezőnyfölényben, nem sikerült begyűjteniük a három pontot egy szervezetten futballozó ellenféllel szemben.

ÉLŐ: ETO Akadémia - Carbodent Vitnyéd SE
A második félidő biztató volt

A második félidő biztató volt

A Simple Női Liga 18. fordulójában a címvédő Ferencvárost fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol sajnos nem sikerült meglepetést okozni, és az FTC esélyeshez méltóan, magabiztos győzelmet aratott.

Ponthalászat a Balaton partján

Ponthalászat a Balaton partján

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a BFC Siófok otthonában lép pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 17 órától. (A mérkőzésről a hazaiak élő online közvetítést biztosítanak, melynek elérhetőségét közvetlenül a találkozó előtt osztjuk meg!)

Miniszteri faültetés az ETO-nál

Miniszteri faültetés az ETO-nál

A Föld napja alkalmából fákat ültettek ma az ETO Parkban, aminek keretében négy darab rövid levelű hársfa került telepítésre a műfüves pálya előtt.

Jön a Fradi!

Jön a Fradi!

A Simple Női Liga 18. fordulójában az FTC gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata szombaton 12 órától az ETO Parkban.

A cél változatlan

A cél változatlan

A megyei első osztályban éllovas ETO Akadémia a Vitnyéd gárdáját fogadja a bajnokság 25. fordulójában, és az újabb három pont reményében lép pályára szombaton 17 órától.

A Vaskakas kifőzte: itt az ETO Pils!

A Vaskakas kifőzte: itt az ETO Pils!

Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatót tartottak az ETO Park VIP-termében, ahol bejelentették, hogy megállapodást kötött egymással az ETO FC Győr és a Vaskakas Sörfőzde. Ennek eredményeképp megszületett az ETO Pils.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink