Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Ruisz Barnabás: A munkában hiszek!

Ruisz Barnabás: A munkában hiszek!

Ahogy a napokban bejelentettük, klubunk három fiatal játékossal kötött profi szerződést, köztük kapus poszton Ruisz Barnabással, aki minden egyes lépcsőfokot végigjárva jutott el a felnőtt csapat kapujáig!

Megkezdtük a felkészülést a 2020/21-es szezonra
Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Három fiatal kapott profi szerződést

Három fiatal kapott profi szerződést

Klubunk hosszú távon tervez tehetséges akadémistáival, ezért Kerkez Milos, Ruisz Barnabás és Sipőcz Bence is 3 éves szerződést írt alá, miszerint 2023.06.30-ig erősítik majd az ETO-t! Játékosaink a nyári felkészülést már a felnőtt csapat keretéhez csatlakozva kezdték el! Gratulálunk mindenkinek és sok sikert kívánunk!

Távozók a 2019/20-as szezon végén
Június 23. – Az Olimpiai világnap

Június 23. – Az Olimpiai világnap

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan 1894. június 23-án alakult meg Pierre de Coubertin báró erőfeszítései révén, azóta a versenysportot az ősi olimpiai játékok újjáélesztésével hagyományosan négy évente rendezik meg!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Fontos a véleményed!

Fontos a véleményed!

Kedves Szurkolóink! Vadonatúj ETO webshoppal készülünk, és szeretnénk, ha mindenki megtalálná a kedvére való termékeket az új kínálatban.Ezért kérjük, akit érdekel az új ETO Shop, az alábbi kérdőív kitöltésével segítse a munkánkat! Köszönjük a kitöltéseket!

Megvannak az

Megvannak az "Én és az ETO Rajzpályázat" győztesei!

Kedves Gyerekek! Köszönjük, hogy részt vettetek az „Én és az ETO Rajzpályázat” versenyen! Szeretettel tájékoztatunk Titeket, hogy a szavazatok alapján a közönségdíjat közel kétszáz lájkkal Sümegi Regina alkotása nyerte, ETO-díjjal Bárdosi Dánielt jutalmazzuk, Sulymosi-Nagy Léna és Sulymosi-Nagy Szonja pedig különdíjban részesül! A nyeremények átvételéről mindenkit üzenetben értesítünk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink