Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Kovács és Szánthó az U19-es válogatottban
Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Szoros meccsek a hétvégén

Szoros meccsek a hétvégén

Pénteken és szombaton az osztrák első ligás Sk Strum Graz volt az ellenfél, az ETO négy korosztálya egyetlen kivétellel szoros meccseket vívott a szomszédokkal. Az U17-esek szintén ki-ki meccset vívtak az FC Nitraval.

Fordított és nyert az ETO

Fordított és nyert az ETO

Küzdelmes gólnélküli első félidő után a második félidőben egy gólos hátrányból tudott fordítani az ETO a BSS Monor ellen. Csapatunk Szimcsó Viktor és Lovrencsics Balázs góljainak köszönhetően nyerte meg a találkozót.

Vasárnap 14 óra: WKW ETO-BSS Monor

Vasárnap 14 óra: WKW ETO-BSS Monor

Az idei évi első hazai mérkőzését a BSS Monor ellen játssza a WKW ETO FC Győr. A Merkantil Bank Liga 23. fordulójának összecsapása 14 órakor kezdődik az ETO Stadionban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Hidi és Kalmár is a válogatottban

Hidi és Kalmár is a válogatottban

Újabb válogatott meghívók érkeztek, Múcska Viktor mellett már Hidi Sándor és Kalmár Olivér is részt vesz az U18-as válogatott edzőtáborában, Telkiben február 10-13 között.

Bíztató játék, drámai hosszabbítás

Bíztató játék, drámai hosszabbítás

Az ETO-nak hiába volt több helyzete a félbeszakadt találkozó folytatásán, hiába futballozott ötletesebben a ZTE-nél, a hosszabbítás utolsó mozzanataként befújt véleményes büntető ZTE sikert hozott.

„Nem bánnám, ha hosszútávon a Győr futballistája maradnék” – Interjú Lovrencsics Balázzsal
 Négy csapat, három korosztály, két tornagyőzelem
ETO U8: Tornagyőzelem Trnavaban!

ETO U8: Tornagyőzelem Trnavaban!

A legkisebb korosztály nyerte a rangos szlovákiai Spartak Cup U8 Trnava nemzetközi tornát. Gratulálunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink