Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Zártkapus meccs Nyíregyházán

Zártkapus meccs Nyíregyházán

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában csapatunk a 8. helyen álló Nyíregyháza Spartacus FC otthonában lép pályára. A koronavírus miatt szigorú óvintézkedésekre van szükség, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség határozata alapján a klub részéről is csak korlátozott számú regisztrált személyek vehetnek részt. Szurkolóink online követhetik majd a találkozót élő, szöveges közvetítés formájában az eto.hu-n!

Fejes combizom szakadást szenvedett

Fejes combizom szakadást szenvedett

Fejes András, csapatunk télen igazolt védője a Szolnok elleni mérkőzés 85. percében egy szerencsétlen mozdulatot követően részleges combizom-szakadást szenvedett. Előreláthatólag 3-4 hét kihagyás vár rá. Játékosunknak mielőbbi gyógyulást és teljes felépülést kívánunk, nagyon várjuk vissza a csapatba!

Burcsa Győző 66 éves

Burcsa Győző 66 éves

Ma ünnepli születésnapját legendás középpályásunk, aki 1981-től erősítette a zöld-fehéreket és három idény alatt két bajnoki címet és egy második helyezést szerzett a Rába ETO csapatával. 1989 és 1986 között 15 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban és 3 gólt szerzett. Tagja volt az 1986-os mexikói világbajnokságon részt vevő csapatnak, valamint 18 alkalommal az olimpiai válogatottban is szerepelt! Isten éltesse sokáig!

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről

A koronavírus terjedése miatt veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány. Ezt az operatív törzs sajtótájékoztatóján jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Ezzel kapcsolatban szeretnénk további tájékoztatást nyújtani szurkolóinknak.

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Pénteken zárt körű megemlékezés a Mágus emléktáblájánál

Pénteken zárt körű megemlékezés a Mágus emléktáblájánál

Verebes József, a Mágus már 4 éve nincs köztünk. Kedves Szurkolóink! Ahogy tegnapi közleményünkben is jeleztük, a koronavírus miatti óvintézkedéseket szem előtt tartva a nyilvános megemlékezés elmarad! A klub dolgozói természetesen továbbra is megemlékeznek az edzőlegendáról.

Lapszemle - 2020.03.11
Az ETO Futball Kft. hivatalos közleménye

Az ETO Futball Kft. hivatalos közleménye

Az elmúlt néhány nap viharos eseményei után Dr. Dézsi Csaba András Polgármester Úr és Mányi József, az ETO Futball Kft. tulajdonosa leültek és megegyeztek abban, hogy a közös cél az, hogy Győr városában az utánpótlás bázisunkra építve az ETO maga mögött hagyja ezt a nehéz időszakot és minél hamarabb visszaszerezze történelméhez méltó helyét az NBI-ben.

Szakmai előadáson jártak a Mórások

Szakmai előadáson jártak a Mórások

A Győri Móra Ferenc Szakgimnázium felkeresésére tanulmányi túrát szerveztünk a 11. évfolyam sportosztálynak, akik részletes betekintést nyertek a klub működésébe, felépítésébe és az akadémiai rendszer alapjaiba.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink