Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Jakab Réka négyes Szekszárdon!
Döntetlen az évzárón!

Döntetlen az évzárón!

Az év utolsó fordulójában küzdelmes találkozón 2-2-es döntetlent játszott csapatunk Kókán. Ezzel életben tartottuk felsőházi reményeinket, amit a Kóka elvesztett. Az alapszakaszban még a Viktóriával és az Astrával találkozunk. Folytatás 2016-ban.

Győzni kell Szekszárdon

Győzni kell Szekszárdon

Szekszárdon kötelező a győzelem női futsalosaink számára.Egy héttel nagy küzdelemben maradtak alul a győri lányok a listavezető Tolna ellen, és az ötödik helyre csúsztak vissza a tabellán, ahol a dobogót követően nagy a tülekedés.

Reméljük nem kókadnak el lányaink!

Reméljük nem kókadnak el lányaink!

 Szombaton női labdarúgóink Kókára látogatnak, a Ferencváros második csapata ellen játszanak nagyon fontos mérkőzést. Egy győzelemmel nagy lépést tennének a felsőházi rájátszás felé! Jelenleg még 3 forduló van az alapszakaszból, de a 2015-ös évben ez az utolsó! 

Küzdelmes találkozón vereség a Fradi lányai ellen!

Küzdelmes találkozón vereség a Fradi lányai ellen!

Küzdelmes összecsapáson lányainknak 60 percen keresztül pontszerzési reményei is voltak. De az 1-1-es állásnál következő vendég találat megtörte a győri védelmet. Végül a bajnoki címvédő 5-1-es győzelmet aratott, ennek ellenére az ETO méltó ellenfele volt a Ferencvárosnak.

A bajnokaspiránst fogadják lányaink!

A bajnokaspiránst fogadják lányaink!

Vasárnap délben a még veretlen Ferencvárost fogadja női labdarúgócsapatunk a Jet-Sol Liga 11. fordulójában. A találkozó toronymagas esélyesei a vendégek, de abban biztosak lehetünk, hogy a Femina elleni vereség után nagyon meg akarják mutatni a játékosok mit is tudnak valójában.    

A Győr sem tudta megállítani a Tolnát

A Győr sem tudta megállítani a Tolnát

Jól játszott mégsem tudta győzelemre váltani az ETO a 30 percig tartó fölényét. A Tolna a szünet hajrájára fordítani tudott, majd az utolsó percekben a vendégek végleg eldöntötték a rangadót.A rangadó tipikusan az a mérkőzés volt, ahol az eredmény nem tükrözi a játék képét, az ETO ha a helyzetei negyedét értékesíti, akkor simán nyerhetett volna.

ETO-Tolna női futsal rangadó

ETO-Tolna női futsal rangadó

Szombaton délelőtt 10 órakor nem akármilyen rangadóval folytatódik a női futsal bajnokság. A Rába ETO a Tolna-Mözs csapatát fogadja, aki még veretlenül vezetik a tabellát, 100%-kosak még az idei szezonban.

Vereség a Femina ellen

Vereség a Femina ellen

A mérkőzés elején gyorsan megszerezte a vezetést az ETO FC Győr női labdarúgó csapata a Femina ellen, de Fogl duplája a gyenge napot kifogó ETO ellen elég volt a hazai győzelemhez.

Fontos ütközet következik a Feminával!

Fontos ütközet következik a Feminával!

Lányaink vasárnap 3 órakor a Femina csapatához látogatnak. A két csapat a bajnokság elején már találkozott egymással. Az őszi küzdelmes mérkőzésen 3-2-es győzelmet aratott az ETO.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink