Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Szombaton rajtol a Simple Női Liga

Szombaton rajtol a Simple Női Liga

Szombaton 17:00 órakor megkezdődik női csapatunk számára a Simple Női Liga 2020/21-es szezonja. Az első fordulóban, hazai környezetben az Astra-ALEF-HFC ellen lép pályára Kulcsár Zsolt együttese! Hajrá ETO!

Tóth Alexandra lett az ETO női utánpótlás csapatok koordinátora

Tóth Alexandra lett az ETO női utánpótlás csapatok koordinátora

A héten elindult a nyári felkészülés a női utánpótlás korosztályoknak, amely a jövőben Tóth Alexandra felügyeletével fog működni, aki játékosként és edzőként szerzett tapasztalataival is segíteni tudja majd a női szakág munkáját.

Sorsoltak a női NBI-ben

Sorsoltak a női NBI-ben

Elkészült a Simple Női Liga sorsolása, augusztus 15-én hazai környezetben fogadjuk a Astra csapatát!

Kovács Laura és Süle Dóra a Bundesligába igazol!

Kovács Laura és Süle Dóra a Bundesligába igazol!

Óriási büszkeséggel tölti el klubunkat, hogy két női játékosunk Európa egyik legjobb bajnokságában, a Német Bundesligában folytatja pályafutását! Süle Dóra és Kovács Laura a következő szezont már a willstätti SC Sand csapatában fogják kezdeni! Válogatottjainkat külföldre szerződésükről kérdeztük!

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Sikeres főpróba után jöhet az elitkör

Sikeres főpróba után jöhet az elitkör

Női U17-es válogatottunk kétszer is legyőzte Szlovéniát a felkészülési mérkőzések során. Az első játéknapon Borók Dorinával a kapuban 3:0-ás, a másodikon 2:1-es magyar siker született! Sali Rebeka egyszer csereként, egyszer pedig kezdőként kapott játéklehetőséget és gólpasszal hálálta meg a bizalmat! Vida Boglárka betegség miatt nem tudott részt venni az edzőtáborban, de bízunk benne, hogy a selejtezősorozatra már bevethető lesz! Schumi Dorottya együttese március 18-tól mérkőzik meg az EB-szereplésért a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban!

Ismét győzött az U19

Ismét győzött az U19

Női U19-es csapatunk hazai pályán fogadta a 9. helyen álló Szent Mihály FC-t. Kiélezett küzdelemben, a második félidei játék hozta meg a sikert, így megszerezte a tavaszi szezon második győzelmét is Süle János együttese. Szép volt lányok!

Fiatal csapattal döntetlen Pozsonyban

Fiatal csapattal döntetlen Pozsonyban

Lány U16-os együttesünk az SK Slovan Bratislava ellen játszott felkészülési mérkőzést, ahol 3:3-as döntetlen született! A gólokat Tóth Sára, Szabadi Lilien és Tóth Szabina szerezte, utóbbi először lépett pályára az idősebbeknél, valamint az U14-es korosztályból először mutatkozhatott be Kaposi Dorina is. Továbbá lehetőséget kapott az edzőmeccsen két új igazolás Németh Csenge és Máthé Eszter személyében, akik télen érkeztek Gyirmótról! Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink