Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Markó Edina kihirdette keretét

Markó Edina kihirdette keretét

A magyar női „A” válogatott nemzetközi felkészülési tornán, a Turkish Cup-on vesz részt 2020. március 2. és 11. között Törökországban. Az eseményre klubunk két játékosa Kovács Laura és Süle Dóra is meghívást kapott! Büszkék vagyunk! Sok sikert kívánunk!

Győzelem a bajnoki nyitányon

Győzelem a bajnoki nyitányon

Női U19-es csapatunk a Soroksár SC otthonában lépett pályára, ahol Lőrinczi Lilla duplájával, valamint Bódai Viktória győztes találatával küzdelmes meccsen 3:2-re nyerni tudott! Szép volt lányok!

Sikeres volt a főpróba

Sikeres volt a főpróba

Női NBI-es csapatunk az NBII-es bajnokság éllovasával találkozott a felkészülés utolsó edzőmérkőzésén Újpesten. A jól játszó hazaiak ellen az első játékrészben még nem sikerült betalálni, de a második félidőre gólokban is megmutatkozott a két csapat közti különbség és 3:0-s győzelmet aratott Kulcsár Zsolt együttese.

Bronzérem Spanyolországban

Bronzérem Spanyolországban

Női U17-es válogatottunk nemzetközi tornán vett részt február 9-16. között San Pedro del Pinatarban, ahol Csehország és Skócia legyőzésével harmadik helyen zártak! A magyar csapatot csak a belgák tudták felülmúlni, akik egészen a döntőig meneteltek! Az ETO-sok is nagy szerepet vállaltak a sikerben, Vida Boglárka mindhárom mérkőzést végigjátszotta, Borók Dorina két teljes meccsen védte a válogatott kapuját, valamint Sali Rebeka is csereként minden alkalommal lehetőséget kapott! Gratulálunk!

Osztrák élcsapat ellen nyertek a lányok

Osztrák élcsapat ellen nyertek a lányok

Szombaton az FK Austria Wien korosztályos csapatával szemben védekezésben és támadásban is magabiztos, kreatív játékot mutatva 4:1-re győzött női U19-es csapatunk! Gratulálunk!

Három győri a női válogatottakban

Három győri a női válogatottakban

Jövő héten két korosztály is Telkiben tart edzőtábort, Bódai Viktória és Ploner Sandra az U19-es, Kovács Lea pedig az U15-ös válogatottba kapott meghívót! Turtóczki Sándor együttese a Lengyelországban rendezendő elitkörre készül, a négynapos összetartás után márciusban egy törökországi nemzetközi tornával hangolódnak a selejtezőkre. Az U15-ös keretnek pedig ez lesz az idei év első programja! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Sofia Szabová a válogatottban

Sofia Szabová a válogatottban

Lány utánpótlás játékosunk az UEFA Development program keretein belül nemzetközi tornán vesz részt a szlovák U16-os válogatottal Spanyolországban. A csapat három mérkőzést játszik a nyolc nap során Norvégiával, Olaszországgal és Costa Ricával! Büszkék vagyunk játékosunkra! Sok sikert kívánunk!

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Női utánpótlás csapatunkhoz is az FC Spartak Trnava érkezett, akik hasonlóan jól szerepeltek a nemzetközi edzőmeccsen, mint a felnőttek. Mind védekezésben, mind támadásban meggyőző teljesítmény nyújtottak és szép győzelmet arattak! Szép volt lányok!

Hétgólos győzelem a Spartak Trnava ellen

Hétgólos győzelem a Spartak Trnava ellen

Női csapatunk vasárnap hazai pályán fogadta a szlovák első ligában szereplő együttest és zsinórban a harmadik edzőmérkőzésen is magabiztosan nyerni tudott. Süle Dóra mesterhármasig jutott, Bódai Viktória duplázott, valamint Tillinger Dóra és Gaál Rebeka is betalált. Szép volt lányok!

Tornagyőztesek az U14-es lányok

Tornagyőztesek az U14-es lányok

Hétvégén az SC Sopron által rendezett tornán vett részt Sárosi Csilla és Dénes Dorka együttese. A csoportmeccseket három nyert meccsel zárva hibátlanul meneteltek egészen a döntőig, ahol a Haladás-Viktória ellen is győzni tudtak, így veretlenül szerezték meg az első helyet! Egy különdíjat is sikerült elhozni, a torna gólkirálya Szabadi Lilien lett! Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink