Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Sporttörténelem: hét ETO-játékos a válogatottban!

Sporttörténelem: hét ETO-játékos a válogatottban!

A Puskás Akadémiától több szempontból is balszerencsés körülmények között elszenvedett hétközi vereséget követően, Szekszárdon fölényes győzelmet aratott az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata, amely így továbbra is a bajnoki döntőt érő második helyen áll.

Visszatérés a győztes útra
A Puskás elvitte a három pontot

A Puskás elvitte a három pontot

A Simple Női Liga 10. fordulójában csapatunk a Puskás Akadémia gárdáját fogadta az ETO Stadionban, ahol a vendégek az első félidőben szerzett góllal hazavitték a három pontot.

Ma ETO-sok a pályán és a lelátón: irány a stadion!
ETO szurkolói délután: Süléék a pályán, NB II-es játékosaink a nézőtéren!
Változik a női rangadó időpontja!

Változik a női rangadó időpontja!

A női labdarúgó Simple Liga tizedik fordulójában újabb rangadó vár az ETO FC Győr együttesére, amely a Puskás Akadémia csapatát fogadja, de nem a tervezett szombati időpontban, hanem jövő szerdán.

Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

A Simple Női Liga 9. fordulójában rendezték az ősz rangadóját, ahol csapatunk a bajnoki címvédő Ferencváros gárdáját fogadta az ETO Stadionban, és gólnélküli döntetlent játszott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink