Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Javulás a második félidőben és magabiztos győzelem

Javulás a második félidőben és magabiztos győzelem

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpesten vendégszerepelt az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk az első játékrészben ugyan nagy fölényben játszott, de a kapuba nem sikerült betalálni, ám második félidőben a helyzeteket már kihasználva, magabiztos, 7-0-s győzelmet aratott.

Újpesten a három pontért

Újpesten a három pontért

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpestre látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az újonc ellen szeretné gyarapítani pontjai számát. A mérkőzést szombaton 13 órától rendezik a fővárosban.

Babájával együtt jár meccsre a kapus - Kisalföld lapszemle
Magabiztos győzelem Szegeden

Magabiztos győzelem Szegeden

A Simple Női Liga 11. fordulójában Szegeden vendégszerepelt az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott.

Szegeden a három pontért

Szegeden a három pontért

A Simple Női Liga 11. fordulójában Szegedre látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az élvonal újonca ellen lép pályára szombaton 13 órától.

Másodszorra is magabiztos győzelem

Másodszorra is magabiztos győzelem

Második mérkőzésén is fölényes győzelmet aratott a női labdarúgó-válogatott Üzbegisztán ellen. A nemzeti csapat ismét Szombathelyen lépett pályára, ahol az első mérkőzésen aratott 3-0-s győzelem után, ezúttal 5-0-ra nyert.

Nagy győzelem, nagy csapatmunkával

Nagy győzelem, nagy csapatmunkával

A Simple Női Liga 10. fordulójában rangadót rendeztek, ugyanis az MTK Budapest gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk remek játékkal fölényes, 7-1-es győzelmet aratott.

Hatan hazájuk válogatottjában

Hatan hazájuk válogatottjában

Hat játékosunk kapott meghívást hazája válogatottjának soron következő programjára. Kovács Laura, Savanya Csilla, és Vida Boglárka a magyar, Herczeg Andrea a román, Tiffany Cameron a jamaicai, míg Hanna Kaziupa a fehérorosz nemzeti csapatban szerepel a következő mérkőzéseken. Gratulálunk és sok sikert kívánunk!

Sporttörténeti győzelem

Sporttörténeti győzelem

A Simple Női Liga 10. fordulójában hazai pályán játszott rangadót az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az MTK Budapest gárdáját fogadta. Együttesünk remek játékkal magabiztos, és fölényes győzelmet aratott.

Rangadó hazai pályán

Rangadó hazai pályán

A Simple Női Liga 10. fordulójában rangadón lép pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ugyanis hölgyeink az MTK Budapest gárdáját fogadják szombaton 13.30 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink