Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Győzelem Andráshidán!

Győzelem Andráshidán!

Az ETO újabb győzelmet aratott a Bekő érában, bár most nem ő irányította a csapatot. De a kispad jó döntést hozott, a csereként beálló Mayer a hajrában megszerezte a győzelmet jelentő találatot.

Az Andráshida következik

Az Andráshida következik

Két fontos mérkőzést játszik még a szezonban az ETO, de fél szemmel mégis az NB II. küzdelmeire kell figyelnünk. A nyugati csoportban ugyanis már eldőlt az első kettő feljutó kiléte, de a csapat még továbbra is versenyben van a feljutásért, hiszen két csapat nem kapott licenszet az NBII-es induláshoz. Az esély életben tartásához szükség van a győzelemre.

Döntetlen a Felvidéki válogatott ellen

Döntetlen a Felvidéki válogatott ellen

Egy változatos mérkőzésen nem tudott egyik csapat sem felülkerekedni a másikon. Az első gólt a Felvidéki válogatott szerezte Nagy Márk révén, majd a mérkőzés hajrájában tizenegyesből Szabó Bence egyenlített. A mérkőzés kiváló alkalmat adott arra, hogy a kevesebb játéklehetőséget kapó fiatalok bizonyítsanak a hétvégi bajnoki előtt.

Győzelem a hajrában!

Győzelem a hajrában!

Végsőkig kiélezett küzdelemben gyenge első félidő után egy támadóbb szellemű ETO a hajrában Vörösbaranyi találatával egy gólos győzelmet aratott a Diósddal szemben.

Küzdelem a végsőkig!

Küzdelem a végsőkig!

Várjuk szurkolóinkat az utolsó előtti hazai bajnokinkra szombaton 18:00-kor. A gyermekeknek ugrálóvárral, trambulinnal és egy különleges ügyességi játékkal kedveskedünk. Szurkolóink a szünetben értékes nyereményeket nyerhetnek a kapurarúgó versennyel.

Ovifoci gála szombaton a Stadionban!

Ovifoci gála szombaton a Stadionban!

30 óvoda 33 csoportja vesz részt szombaton 9:00-tól a Bozsik program győri körzetének záró rendezvényén az ETO Stadionban. Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Támadóbb játék Felcsúton, meg van az újabb győzelem!
Vasárnap is élőképes közvetítéssel jelentkezünk

Vasárnap is élőképes közvetítéssel jelentkezünk

Az NBIII. 31. fordulójában a Puskás Akadémia II fogadja Felcsúton csapatunkat. Az előző fordulóban hozott magabiztos játékkal hosszú idő után tudtunk újra nyerni, reméljünk a bajnokság utolsó négy meccsén folytatódik a jó forma.

Végre győzelem!

Végre győzelem!

Ködmön duplájával megszakította rossz sorozatát az ETO FC Győr. Három gólos megérdemelt győzelmet arattunk a BKV Előre felett.

Szombaton a Barátságparkban az ETO

Szombaton a Barátságparkban az ETO

Szombaton 10 órától 13 óráig az ETO FC Győr több játékosa és edzője is a Barátságparkban vesz részt a Sport- és Egészségnapon. A kilátogatók gyorsasági és ügyességi versenyeken vehetnek részt, sőt az ETO játékosaival is focizhatnak együtt.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink