Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Győzött az ETO Felcsúton

Győzött az ETO Felcsúton

Az NBIII Nyugati csoportjának 11-ik fordulójában csapatunk a Puskás Ferenc Akadémia II. csapatának otthonából hozta el a 3 pontot.

Horváth Dániel:

Horváth Dániel: "Türelemmel, keményen dolgozom az edzéseken "

Az elmúlt héten kapusunkat címeres mezben láthattuk a létesítmény területén. A Győrben állomásozó nemzeti csapat az ETO Parkban készült fel a selejtező sorozat utolsó megmérettetéseire. Habár a kvalifikálás nem sikerült az együttes számára, büszkék lehetünk az ifjú hálóőrre, aki 96-os születése ellenére többször is szerepelt a válogatott keretében.

Onódi Ákos a Liverpoolnál járt

Onódi Ákos a Liverpoolnál járt

Öt napot töltött a Liverpool akadémiáján az ETO korosztályos válogatott kapusa. Azonban nem zajlott felhőtlenül az angliai próbajáték, Ákost már a második napon komoly sérülés érte, amely műtétre szorult. Ennek ellenére vidáman mesélt élményeiről a tehetség és elmondása szerint minél hamarabb várja vissza a rangos klub.

Számos ETO-nevelés és egy újonc a Komárom ellen

Számos ETO-nevelés és egy újonc a Komárom ellen

A hétvégi bajnokin 7 sajátnevelésű játékossal állt fel az ETO csapata. Köztük két 17 éves akademista is pályára lépett: Kiliti Róbert már több mérkőzésen is szerephez jutott, a Debrecen elleni kupagyőzelem során is végig a pályán volt. Gyurákovics Erik, az U19-es csapat kapusa már hónapok óta a felnőttcsapattal készül, most pedig debütálhatott a bajnokságban.

Javított az ETO

Javított az ETO

Négy gólos győzelemmel köszörülte ki a csorbát a Komárom ellen az ETO FC Győr. Az első félidőben három, a szünet után pedig egy gól született.

MK: Komárom ellen folytatjuk

MK: Komárom ellen folytatjuk

A Debrecen kiejtése után az NBIII.-ban szereplő, éppen aktuális hétvégi ellenfelünket kaptuk a Magyar Kupa mai sorsolásán. A mérkőzést október 26.-án este rendezik az ETO Stadionban.

Jó kezekben erősödik Tajthy Tomi!

Jó kezekben erősödik Tajthy Tomi!

Tajthy Tamás szintén nyáron csatlakozott klubunkhoz, de sajnálatos módon érkezését követően a Salgótarján elleni második felkészülési mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett. A középpályás, azóta túl van már a felépülés első szakaszán és várhatóan télen állhat újra a csapat rendelkezésére.

Bosszantó vereség

Bosszantó vereség

A Videoton II. 1-0 nyert az ETO ellen a Tatabányán semleges pályán rendezett bajnoki mérkőzésen. Kulcsár büntetőt hibázott, majd egy perccel később Sejben Viktor gólja eldöntötte a mérkőzést.

Szurkolói információk a Videoton FC II - ETO FC Győr mérkőzésre
Minden olyan, mint az élvonalban

Minden olyan, mint az élvonalban

Varga Róbert tíz évvel ezelőtt az ETO-ban mutatkozott be az első osztályban, azóta összesen 124 szer szerepelt a legmagasabb osztályban és ebben a szezonban visszatért Győrbe, hogy hozzásegítse a csapatot a feljutáshoz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink