Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
18 600 szurkoló az ETO őszi mérkőzésein

18 600 szurkoló az ETO őszi mérkőzésein

Sokan szurkolnak a helyszínen az ETO-nak, hogy mielőbb visszakerüljön oda ahova való, az első osztályba. A hazai "nézettségi ranglistán" az ETO FC Győr a 12. helyet foglalja el, míg a többi látványsportágat is figyelembe véve a 15.

A kapus csak nézte – Falcao most nagypályán varázsolt!
Továbbra is az NBII a célkitűzés
Fehér Miklós emlékgála

Fehér Miklós emlékgála

December 28-án ismét jótékonysági futballgála lesz a koraszülöttek támogatásáért.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket  és Boldog Új évet kívánunk!
Ajándékokkal lepték meg az ETO fiataljai a Gyermekotthont
Meghitt, sportos ETO Karácsony

Meghitt, sportos ETO Karácsony

Az ETO FC Győr szombaton tartotta hagyományos ETO Karácsonyi Ünnepségét a Magvassy Sportcsarnokban. Az eseményen csaknem 500 igazolt játékos és a velük érkező szülők, valamint az ETO edzői, dolgozói vettek részt.

Mikulás: 5 iskolánál járt az ETO!

Mikulás: 5 iskolánál járt az ETO!

Az ETO FC Győr labdarúgói látogattak el 5 győri általános iskolába mikulás alkalmából. A Radnóti, Gyárvárosi, Szabadhegyi, Fekete és Ménfőcsanaki Általános Iskola tanulói nagyon örültek, hogy meglátogatta őket az ETO.

Preszeller Tamás marad az edző

Preszeller Tamás marad az edző

Preszeller Tamás lesz a tavaszi idényben is az ETO FC Győr vezetőedzője. Három játékossal szeretnék megerősíteni a keretet a bajnoki folytatásra. Az ETO FC Győr együttese a csalódást jelentő ötödik helyen végzett az őszi idényben az NB III Nyugati csoportban. Jelenleg tehát nem áll feljutást jelentő helyen, noha az NB II-be kerülés az első számú cél a zöld-fehéreknél.

Délben nyit az új ETO SHOP!

Délben nyit az új ETO SHOP!

Ma déltől megnyitja kapuit a teljesen új ETO SHOP az ETO Park földszintjén! BÉRLETESEINK ezen a héten 20% kedvezményben részesülnek. Érdemes benézni! Hajrá Győr! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink