Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Szerződést kapott a 16 éves tehetség

Szerződést kapott a 16 éves tehetség

Kerkez Milos tavaly nyáron Hódmezővásárhelyről érkezett az ETO-ba. A szerb-magyar játékos rögtön korosztálya meghatározó játékosává vált, amivel a felnőtt csapatnál és az utánpótlás válogatottnál is felhívta magára a figyelmet!

Ruisz Barnabás: A munkában hiszek!

Ruisz Barnabás: A munkában hiszek!

Ahogy a napokban bejelentettük, klubunk három fiatal játékossal kötött profi szerződést, köztük kapus poszton Ruisz Barnabással, aki minden egyes lépcsőfokot végigjárva jutott el a felnőtt csapat kapujáig!

Megkezdtük a felkészülést a 2020/21-es szezonra
Három fiatal kapott profi szerződést

Három fiatal kapott profi szerződést

Klubunk hosszú távon tervez tehetséges akadémistáival, ezért Kerkez Milos, Ruisz Barnabás és Sipőcz Bence is 3 éves szerződést írt alá, miszerint 2023.06.30-ig erősítik majd az ETO-t! Játékosaink a nyári felkészülést már a felnőtt csapat keretéhez csatlakozva kezdték el! Gratulálunk mindenkinek és sok sikert kívánunk!

Távozók a 2019/20-as szezon végén
Június 23. – Az Olimpiai világnap

Június 23. – Az Olimpiai világnap

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan 1894. június 23-án alakult meg Pierre de Coubertin báró erőfeszítései révén, azóta a versenysportot az ősi olimpiai játékok újjáélesztésével hagyományosan négy évente rendezik meg!

Fontos a véleményed!

Fontos a véleményed!

Kedves Szurkolóink! Vadonatúj ETO webshoppal készülünk, és szeretnénk, ha mindenki megtalálná a kedvére való termékeket az új kínálatban.Ezért kérjük, akit érdekel az új ETO Shop, az alábbi kérdőív kitöltésével segítse a munkánkat! Köszönjük a kitöltéseket!

Megvannak az

Megvannak az "Én és az ETO Rajzpályázat" győztesei!

Kedves Gyerekek! Köszönjük, hogy részt vettetek az „Én és az ETO Rajzpályázat” versenyen! Szeretettel tájékoztatunk Titeket, hogy a szavazatok alapján a közönségdíjat közel kétszáz lájkkal Sümegi Regina alkotása nyerte, ETO-díjjal Bárdosi Dánielt jutalmazzuk, Sulymosi-Nagy Léna és Sulymosi-Nagy Szonja pedig különdíjban részesül! A nyeremények átvételéről mindenkit üzenetben értesítünk!

Márton Adrián: Az U19 egy összetartó család!

Márton Adrián: Az U19 egy összetartó család!

Márton Adrián 2014-ben, 13 évesen érkezett az ETO-hoz és a szezon végén rögtön bajnoki címet ünnepelhetett az U14-es korosztállyal, melyhez 45(!) góllal járult hozzá! Azóta bemutatkozott az utánpótlás válogatottban és mára ott kopogtat a felnőtt csapat ajtaján! Támadónkkal végigjártuk az idei sikerhez vezető utat, ami különösen fontos volt számára!

Vidnyánszky Attilával találkoztunk!

Vidnyánszky Attilával találkoztunk!

A Nemzeti Színház Igazgatója tegnap a helyszínen, az ETO Stadionban tekintette meg az ETO FC U19 – THSE Szabadkikötő barátságos mérkőzést! Azt, hogy látogatása minek volt köszönhető, interjúnkból kiderül!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink