Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
A végén jött a csattanó

A végén jött a csattanó

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata hazai pályán fogadta a Nyíregyháza Spartacus FC gárdáját, és 1-0-s hátrányból fordítva, a hajrában megnyerte a mérkőzést.

Megérdemelt fordítás a második félidőben

Megérdemelt fordítás a második félidőben

Az NB III Nyugati csoportjának 32. fordulójában a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapatát fogadta a harmadosztályú ETO Akadémia, ahol fiataljaink az első félidőben hátrányba kerültek, ám a második játékrész elején gyorsan fordítani tudtak, így itthon tartották a három pontot.

Otthon fontos pontokért

Otthon fontos pontokért

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol a Nyíregyháza gárdáját fogadják vasárnap 17 órától. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Jubileum után szívműtét

Jubileum után szívműtét

Szerdán este köszöntötte az ETO FC a 1982-es bajnokcsapatát, a 40 éves jubileum alkalmából. Az ünnepségen természetesen jelen volt, és csapattársaival együtt hatalmas tapsot kapott, a gárda egykori válogatott jobbszélsője, Szabó Ottó is.

Nem volt esély a döntőbe jutásra

Nem volt esély a döntőbe jutásra

A MOL Magyar Kupa elődöntőjében a Ferencvárost fogadta az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk nem tudott újabb csodát tenni, így a fővárosi gárda készülhet a döntőre.

Információk a büfékkel kapcsolatban!
Tájékoztatás a szerdai mérkőzésre eladható jegyekről és a stadion kapacitásáról
ETO-FTC: lesz-e újabb győri bravúr a kupában?

ETO-FTC: lesz-e újabb győri bravúr a kupában?

A MOL Magyar Kupa elődöntőjében a bajnoki címvédő Ferencvárost fogadja az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, szerdán 20 órától az ETO Stadionban. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

Szünet után fordítás

Szünet után fordítás

Az NB III Nyugati csoportjának 31. fordulójában Zalaegerszegre látogatott az ETO Akadémia, ahol a ZTE II. csapatával találkozott, és habár a szünetben még hátrányban volt, a második félidőben fordított tudott, és 3-1—es győzelmet aratott.

Döntőnek bizonyult a korai kiállítás

Döntőnek bizonyult a korai kiállítás

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában Budafokra látogatott az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk korán gól- és emberhátrányba került, így a hazaiak otthon tartották a három pontot.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink