Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Egyeztetés a kamara elnökével

Egyeztetés a kamara elnökével

A napokban az ETO FC vendége volt Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, akit Horváth Cs. Attila klubigazgató tájékoztatott az egyesületnél folyó munkáról.

Americo Pereira a válogatottban

Americo Pereira a válogatottban

Az U19-es válogatott edzőtáborába Americo Pereira is meghívást kapott, így Vitális Milán és Farkas Balázs mellett védőjátékos is képviseli a korosztályos együttest! Gratulálunk!

Kétgólos hátrányból nyert a DEAC

Kétgólos hátrányból nyert a DEAC

Hiába vezettünk Priskin és Májer révén 2-0-ra a félidőben, a szünet után átvette az irányítást a hazai együttes és kihasználva emberelőnyét, három gólt rúgva megfordította a mérkőzést.

Nagy csatában győzött az ETO Akadémia

Nagy csatában győzött az ETO Akadémia

Ezúttal Preszeller Tamás vezetésével 4-2-es győzelmet aratott a Megyei I. osztályban szereplő csapatunk a péntek esti Üstökös FC Bácsa elleni találkozón. Az első játékrészben kontrákból még megnehezítette a dolgunkat a szorosan védekező ellenfelünk, de Márton duplájával, valamint Szuhodovszki és Farkas góljával eldöntöttük a meccset, amihez Gyurákovics 3-2-es állásnál bemutatott bravúrja is elengedhetetlen volt. Három forduló után továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát az ETO Akadémia! Szép volt fiúk! Hajrá ETO!

A jó folytatás a cél Debrecenben

A jó folytatás a cél Debrecenben

Csapatunk a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában vasárnap 17:30-kor a DEAC otthonában lép pályára a debreceni Nagyerdei Stadionban. A szerdai győzelem nagy löketet adhat játékosaink számára, így a három pont megszerzése a cél idegenben. Hajrá ETO!

Idén is lesz Futball Éjszakája az ETO-nál

Idén is lesz Futball Éjszakája az ETO-nál

Az előző évek hagyományait folytatva az ETO idén is részt vesz a Futball Éjszakája országos rendezvénysorozatban. Lesz kispályás utánpótlás torna, stadiontúra, rendhagyó ETO történelemóra, valamint megmérkőzik egymással az ETO edzők csapata és a Szurkolók, sőt lesz Győri Közélet–Művészválogatott gálamérkőzés és ETO Akadémia–Gyirmót FC Győr II megyei I-es mérkőzés, a szurkolók pedig összemérhetik a tudásukat a játékosokkal teqballban.

Péntek este városi rangadó

Péntek este városi rangadó

A Megyei I. osztályban szereplő ETO Akadémia péntek este 18 órakor az Üstökös FC Bácsát fogadja hazai környezetben a center pályán! Várunk mindenkit a lelátóra! Hajrá ETO! Mindent bele fiúk!

Ketten az U19-es válogatottban

Ketten az U19-es válogatottban

A U19-es korosztályos válogatott következő programjára augusztus 30. és szeptember 2. között kerül sor Zsámbékon, ahová Vitális Milán és Farkas Balázs is meghívást kapott! Gratulálunk játékosainknak! Sok sikert kívánunk az edzőtáborba!

Újabb fiatal debütált

Újabb fiatal debütált

A szerda esti WKW ETO – Nyíregyháza találkozón a 70. percben csereként bemutatkozott a 19 éves Sipőcz Bence, aki lendületes játékkal robbant be a felnőttek közé és a mérkőzés utolsó percében szenzációs gólpasszt adott Priskinnek, aki ezzel eldöntötte a meccset! Alábbiakban fiatal szélsőnk emlékezett vissza élményeire.

Megvan az első győzelem!

Megvan az első győzelem!

Király József vezetésével a mérkőzés utolsó percében a csereként beállt Sipőcz Bence élete első NBII-es meccsén odavarázsolta Priskin fejére a labdát, aki győztes gólt szerzett, ezzel 1-0-ra legyőztük a Nyíregyháza együttesét! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink