Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Az 1956-os forradalom hőseire emlékezünk

Az 1956-os forradalom hőseire emlékezünk

Az 1956-os forradalom Magyarország népének a sztálinista diktatúra elleni forradalma és a szovjet megszállás ellen folytatott szabadságharca, amely a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye volt. A budapesti diákok békés tüntetésével kezdődött 1956. október 23-án, és a fegyveres felkelők ellenállásának felmorzsolásával fejeződött be november 10-én.

Priskin fejese három pontot ért

Priskin fejese három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában Dorogra látogatott az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol gólnélküli első félidőt követően Priskin fejes góljának köszönhetően megnyertük a mérkőzést.

Fontos pontokért Dorogon

Fontos pontokért Dorogon

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában idegenben lép pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk Dorogra látogat, ahol szombaton 13 órától lép pályára. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

A DVSC-t fogadjuk a Kupában

A DVSC-t fogadjuk a Kupában

A MOL Magyar Kupa 5. fordulójában, a legjobb 16 csapat között az NB I-es DVSC-t fogadjuk. A hivatalos játéknap február 8. szerda, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Ellenfelünk az eddigi fordulókban a Dabas és a DEAC csapatait búcsúztatta.

Továbbjutást ért a parádés gól

Továbbjutást ért a parádés gól

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójában az élvonalbeli Kecskemét gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, és borítva a papírformát, együttesünk 1-0-s győzelemmel jutott a következő körbe.

Továbbjutás vezéráldozattal

Továbbjutás vezéráldozattal

Csinger Márk, csapatunk játékosa a tegnapi MOL Magyar Kupa mérkőzés hosszabbításában szenvedett súlyos sérülést.

Továbbjutás a Kecskemét ellen!

Továbbjutás a Kecskemét ellen!

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójában az élvonalbeli Kecskemét gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben Kiss Bence gyönyörű góljával megszereztük a vezetést, majd a második játékrészben már nem született több találat, így várhatjuk a következő forduló sorsolását!

Fontos információk a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban

Fontos információk a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban

Kedves ETO-Szurkolók és Vendégszurkolók! A holnap délután 17 órakor megrendezésre kerülő, ETO FC Győr – Kecskeméti TE MOL Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban az alábbi fontos információkat szeretnénk megosztani.

Kemény feladat előtt a Kupában

Kemény feladat előtt a Kupában

A MOL Magyar Kupa 4. fordulóján az élvonalbeli Kecskemét gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata kedden 17 órától az ETO Stadionban. A mérkőzés az MLSZ korábban kiszabott büntetése értelmében zárt kapuk között kerül megrendezésre, az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti!

Három pont az újonc ellen

Három pont az újonc ellen

Az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában hazai pályán fogadta a harmadosztályú ETO Akadémia az újonc Teskánd gárdáját, ahol már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert fiataljaink, amire a második félidőben még válaszolni tudtak a vendégek, ám a hajrában egy újabb góllal lezárták a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink