Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Munkatársat keresünk pénzügyi-számviteli asszisztens pozícióba
Munkatársat keresünk pályamunkás pozícióba
Szurkolói busz az MTK-hoz

Szurkolói busz az MTK-hoz

Szombaton 17.15 órakor (M4 Sport TV élő közvetítés) sorsdöntő mérkőzés játszik az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely Budapesten, a BKV Előre sporttelepén, az MTK ellen lép pályára. A tét a bajnoki döntőbe kerülés! Bíztassuk a hölgyeket minél többen a helyszínen!

Hibátlan hétvége tizenegy góllal

Hibátlan hétvége tizenegy góllal

Sikeres hétvégét zárt az ETO FC az elmúlt hétvégén, ugyanis az NB II-es kirakatcsapata mellett az élvonalbeli női gárda, és a harmadosztályú ETO Akadémia is győztesen hagyta el a pályát.

A kiállítások után eldőlt a mérkőzés

A kiállítások után eldőlt a mérkőzés

Az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában a Komárom csapatát fogadta hazai pályán az ETO Akadémia, ahol 1-1-es félidő után a második játékrészben a vendégcsapatból három játékost is kiállított a játékvezető, és magabiztos ETO-győzelem született.

Klausz gólja három pontot ért

Klausz gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójába Szegeden vendégszerepelt az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol gól nélküli első félidő után a második félidőben Klausz Milán góljával megszereztük a három pontot jelentő győzelmet.

Bozsik csapata ellen az akadémistáink

Bozsik csapata ellen az akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, ahol a Komárom gárdáját fogadja vasárnap 17 órától.

Jó formában Szegedre

Jó formában Szegedre

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában utolsó idegenbeli mérkőzését játssza a szezonban vasárnap 17 órától az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol Szegedre utazik az újabb három pont megszerzésének reményében. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

80 éves lenne Stolcz János
Kilenc éve lettünk bajnokok

Kilenc éve lettünk bajnokok

Kilenc éve, 2013. május 12-én este, 1963, 1982 és 1983 után újra magyar bajnoki címet nyert az ETO! Telt házas stadion, végletekig kiélezett mérkőzés, közös ünneplés és teljes eufória. Idézzük fel a mérkőzést az MLSZ TV összefoglalójával!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink