Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Távozik Mihalecz István

Távozik Mihalecz István

Az ETO FC Győr vezetősége és Mihalecz István sportigazgató megállapodtak a szakember szerződése azonnali hatállyal történő felbontásáról. A klub szeretné megköszönni Istvánnak az eddigi munkáját, professzionalizmusát, elkötelezettségét és odaadását. Ez a döntés a sportrészlegen belüli szélesebb körű átalakítás része, amelynek célja a klub általános közép- és hosszútávú teljesítményének javítása.

Első gól egy „hatpontos” meccsen

Első gól egy „hatpontos” meccsen

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában Tiszakécskén aratott 2-0-s győzelmet az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol Szendrei Ákos és Csontos Dominik egyaránt első gólját szerezte ETO mezben.

Három pont Tiszakécskén

Három pont Tiszakécskén

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában Tiszakécskén lépett pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol Szendrei és Csontos góljaival megérdemelt győzelmet arattunk.

Döntetlen a Fehérvár ellen

Döntetlen a Fehérvár ellen

Az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában hazai pályán fogadta a MOL Fehérvár FC második csapatát az ETO Akadémia, ahol az első félidőben nem született gól, a hajrában viszont egy kiállítás mellett mindkét együttes betalált, így 1-1-es döntetlen született.

Tiszakécskén a három pontért

Tiszakécskén a három pontért

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában Tiszakécskére látogat az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol vasárnap 15 órától lép pályára a három pont reményében. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Döntetlen a Soroksár ellen

Döntetlen a Soroksár ellen

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában hazai pályán fogadta a Soroksárt az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben a vendégek szereztek vezetést, amire a hajrában Csinger góljával válaszolni tudtunk.

Vereség a Puskás otthonában

Vereség a Puskás otthonában

Az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában a Puskás Akadémia második csapata ellen léptek pályára fiataljaink, ahol gólnélküli első félidő után hazai győzelem született.

Felcsúton az akadémisták

Felcsúton az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában Felcsútra látogat az ETO Akadémia, ahol a Puskás Akadémia második csapata ellen lépnek pályára fiataljaink vasárnap 11 órától.

Vasárnap a Soroksárt fogadjuk

Vasárnap a Soroksárt fogadjuk

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a Soroksár SC gárdáját fogadja hazai pályán az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Fodor Ferenc megszerezte második diplomáját

Fodor Ferenc megszerezte második diplomáját

Dr. Fodor Ferenc, az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának rutinos játékosa megszerezte második diplomáját, amivel sportjogi szakjogásznak vallhatja magát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink