Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Első új igazolásunk: Vashkeba Vasyl
Kiütéses győzelem a Vác ellen

Kiütéses győzelem a Vác ellen

A ma délutáni felkészülési meccsen csapatunk magabiztos játékkal 6-0-ra legyőzte az NB II-es rivális Vác csapatát. Szép volt fiúk!

Megemlékezés Fehér Miki sírjánál

Megemlékezés Fehér Miki sírjánál

Kedves Szurkolóink, Szimpatizánsok, ETO-barátok! Pénteken 10:00-kor a Szabadi úti temetőben közös koszorúzással, gyertyagyújtással emlékezünk Fehér Mikire, aki már 15 éve nincs velünk. Várunk mindenkit, aki ismerte, szerette, tisztelte Mikit, mindenkit, aki úgy érzi, együtt emlékezne. Köszönjük azoknak, akik velünk tartanak!

Szerda 13.00: WKW ETO-Vác FC

Szerda 13.00: WKW ETO-Vác FC

A WKW ETO negyedik felkészülési találkozóján a Vác FC (NBII) csapatával hangolhat a tavaszi szezonkezdésre. Ezután már csak egy meccset játszanak a zöld-fehérek a ZTE elleni nyitányig.

Nyáron ismét Audi Schanzer Fußballschule az ETO-nál!
Győzött az ETO Pápán

Győzött az ETO Pápán

Harmadik felkészülési mérkőzésén 2-0-ra nyert a WKW ETO a Perutz FC otthonában. A gólokat Andric Nemanja és Jakab Dávid szerezték.

Molnár Kevin a válogatottban!

Molnár Kevin a válogatottban!

Az éppen ma születésnapos győri játékos, az U15-ös válogatottba kapott behívót, Spanyolországba utazhat egy nemzetközi tornára.

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Jöhet a harmadik megálló a WKW ETO FC Győr felkészülési programjában, majd következő héten újabb két mérkőzéssel hangol az ETO a tavaszra.

Két gólos ETO győzelem

Két gólos ETO győzelem

Magabiztos győzelemmel folytatta felkészülését a WKW ETO. A Ceglédi VSE ellen Tajthy T. és Jakab D. góljaival 2-0-ás eredménnyel zártunk.

Szerdán meccsnap:<br/> WKW ETO-Cegléd

Szerdán meccsnap:
WKW ETO-Cegléd

Szerdán 13 órától a WKW ETO FC Győr csapata felkészülési mérkőzésen a Ceglédi VSE együttesével játszik a győri ETO stadion melletti műfüves pályán.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink