Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
ETO-ősz: idegenben menetelés, otthon bukdácsolás

ETO-ősz: idegenben menetelés, otthon bukdácsolás

Idén nyáron állt munkába a WKW ETO FC Győr csapatának sportigazgatója, Hannich Péter. Fél év elteltével értékelte a mögöttünk hagyott őszi szezont, és beszélt a csapat jövőjéről is, köztük a játékoskeret alakulásáról, és az akadémián pallérozódó fiatalokról.

Díjazták a tehetségét - Kisalföld lapszemle

Díjazták a tehetségét - Kisalföld lapszemle

Sokéves hagyomány az ETO-nál, hogy díjat kap a klub adott évben legtöbbet fejlődött utánpótláskorú játékosa. Fehér Miklós 2004-es tragikus halála után a díjat az egykori kiváló támadóról nevezték el, amelyet így talán még nagyobb dicsőség megkapni.

Csonkáék teljes sikerrel zártak

Csonkáék teljes sikerrel zártak

Győzelemmel zárta a 2021-es esztendőt a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk a tavaszi szezonból előrehozott mérkőzésen tudott nyerni Tiszakécskén 1-0-ra, Vernes Richárd bombagóljának köszönhetően.

Tavaszi pontok télen

Tavaszi pontok télen

A Merkantil Bank Liga 20., tavaszról előrehozott fordulójában Tiszakécskére látogatott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol Vernes Richárd első félidőben szerzett bombagóljával megszerezte a három pontot.

Évzárás Tiszakécskén

Évzárás Tiszakécskén

A Merkantil Bank Liga idei utolsó, már tavaszról előrehozott fordulóját rendezik hétvégén, ahol a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Tiszakécskére látogat, és vasárnap 13 órától lép pályára. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

ETO-akadémisták a Puskás musicalben

ETO-akadémisták a Puskás musicalben

Utánpótlás-játékosaink is szerepet kaptak a Győri Nemzeti Színház, Puskás, a musical című darabjában. Fiataljaink a színdarab közben többször is láthatóak, miközben a háttérben teqballoznak.

Idegenbeli siker a havas pályán

Idegenbeli siker a havas pályán

Idegenbeli sikerével a 6. helyen fejezte be az őszi szezont a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese Dorogon egy nagyon rossz talajú, havas pályán tudott 1-0-ra győzni a 2021-es esztendő utolsó előtti mérkőzésén. (Vasárnap még vár egy tiszakécskei összecsapás az együttesre, amely a tavaszi idényből előre hozott első fordulót jelenti.)

Három pont a puttonyban

Három pont a puttonyban

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában Dorogra látogatott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol egy nagyon rossz talajú pályán, Vitális góljával győzni tudott, és elhozta a három pontot.

Győzelem az I. Akadémiák viadalán

Győzelem az I. Akadémiák viadalán

December 3-án, pénteken rendezték Diósgyőrben az I. Akadémiák viadalát, ahol az ETO FC Győr csapata végzett az élen, és elhódította a vándorserleget.

Pontos idényzárás

Pontos idényzárás

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában utolsó alkalommal lépett pályára az ETO Akadémia az idei évben, ahol a Tatabánya volt az ellenfél az ETO Parkban. A tavaszról előrehozott mérkőzésen mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, igazságos döntetlen született.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink