Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Elhunyt Puhl Sándor

Elhunyt Puhl Sándor

65 éves korában elhunyt a világhírű magyar játékvezető, Puhl Sándor – adta hírül honlapján a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Az aranyérem után is maradtak célok

Az aranyérem után is maradtak célok

Két fordulóval a bajnokság vége előtt az ETO Akadémia múlt vasárnapi győzelmével behozhatatlan előnyre tett szert a Csorna előtt, és a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül bajnoknak mondhatja magát, ezáltal készülhet az NB III-as osztályzóra.

Elhunyt Dr. Maár Róbert

Elhunyt Dr. Maár Róbert

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a városszerte nagy tiszteletnek örvendő, Pro Urbe-díjas Dr. Maár Róbert, a Győri ETO 2013-as bajnokcsapatának egykori csapatorvosa ma reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló család felé, osztozunk fájdalmukban. Dr. Maár Róbert emlékét örökké megőrizzük, nyugodjon békében!

Örül a gólkirályi címnek - Kisalföld lapszemle

Örül a gólkirályi címnek - Kisalföld lapszemle

A WKW ETO FC Győr szurkolóinak az NB II-es csapat idei szereplésében kevés örömük lehetett, talán az egyetlen pozitívum, hogy az osztály gólkirályát a bajnokságban 12. helyen végzett csapat adja Priskin Tamás személyében.

Tuboly a Vasas ellen mutatkozott be

Tuboly a Vasas ellen mutatkozott be

Az utolsó fordulóban újabb tehetséges akadémista mutatkozott be az NB II-es felnőttcsapatban, Tuboly Máté személyében. Az ifjú középpályás, aki egyébként az egykori kiváló Vasas-labdarúgó, Tuboly Frigyes fia, az angyalföldi találkozó 81. percében lépett pályára.

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Vereség a szezonzárón

Vereség a szezonzárón

A Merkantil Bank Liga utolsó, 38. fordulójában a feljutásért küzdő Vasas vendégeként lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol 1-0-s félidő után, az angyalföldi gárda a második játékrészben még kétszer betalált, így alakult ki a 3-0-s végeredmény.

BAJNOK LETT AZ ETO AKADÉMIA!

BAJNOK LETT AZ ETO AKADÉMIA!

A megyei első osztályú bajnokság 28. fordulójában az ETO Akadémia a Nyúl SC vendégeként lépett pályára vasárnap délután, ahol magabiztos győzelmet aratott, így behozhatatlan előnyre tett szert, és két körrel a befejezés előtt megszerezte a bajnoki címet!

ÉLŐ: Loland Nyúl SC - ETO Akadémia
Egy lépésre az aranytól

Egy lépésre az aranytól

A megyei első osztályú bajnokságban szereplő ETO Akadémia vasárnap 17 órakor Nyúlon lép pályára a pontvadászat 28. fordulójában, és amennyiben pontot szerez, két körrel a vége előtt, behozhatatlan előnyre tesz szert.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink