ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Megkaptuk a licencet

Megkaptuk a licencet

Az ETO is megkapta az NBII-es licencet a 2019/2020-as szezonra.

Nálunk járt a Nyári Speciális Olimpia két aranyérmes győri focistája
Jubileumi TOTÓ játék gyerekeknek

Jubileumi TOTÓ játék gyerekeknek

Kedves Gyerekek❗️ Az ETO alapításának 115. évfordulója alkalmából 13+1-es TOTÓ játékot hirdetünk nektek! Részletek a cikkben!

Szimcsó góljával győzelem a városi rangadón
Vasárnap ETO-Gyirmót!

Vasárnap ETO-Gyirmót!

Vasárnap 17 órakor ETO-Gyirmót városi rangadó! A WKW ETO FC Győr a Gyirmót FC Győr csapatával játszik presztízs meccset a győri ETO Stadionban. Vajon végre az ETO nyeri meg a győri párbajt, vagy a Gyirmót ismét elviszi a győzelemért járó 3 pontot?

115 ÉVES JUBILEUMI CSALÁDI NAP
Vasárnap öltöztessük a lelátót zöld-fehérbe!

Vasárnap öltöztessük a lelátót zöld-fehérbe!

Vasárnap az ETO-Gyirmót meccsen mutasd meg te is, kinek szurkolsz! Gyere zöld-fehérben! A városi rangadó alkalmából arra kérünk minden ETO szurkolót, hogy a mérkőzésre az ETO színeiben, zöldben vagy fehérben érkezzen! A zöld-fehérbe öltöző szurkolóinknak játékot is indítunk, amely során gazdára talál 2 db 2019/2020-as szezonbérlet!

Soroksár-ETO 2-1

Soroksár-ETO 2-1

Gyorsan vezetést szerzett a Soroksár, azonban a félidő hajrában Bagi góljával egyenlítettünk. A szünet után a kiegyenlített játékot követően a 69. percben Csernik góljával a Soroksár szerezte meg a 3 pontot.

Hétközi forduló: Soroksár-ETO

Hétközi forduló: Soroksár-ETO

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában csapatunk a Soroksár SC otthonába látogat. A mérkőzést szerdán 17 órakor a Szamosi Mihály Sporttelepen rendezik.

Bosszantó döntetlen

Bosszantó döntetlen

Egy gólos hátrányt sikerült kiegyenlítenünk a szünet után Lovrencsics góljával, de hiába irányítottuk a mérkőzést, fordítani már nem sikerült, így 1-1-es döntetlennel zártunk a Dorogi FC ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink