Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Másodjára gól és gólpassz

Másodjára gól és gólpassz

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában hazai pályán aratott magabiztos győzelmet az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol megszerezte első gólját a felnőttek között fiatal támadónk, Lacza Alex.

Tisztelettel emlékezünk

Tisztelettel emlékezünk

Az ETO-család elhunyt játékosainkra, vezetőinkre, szurkolóinkra emlékeztünk Halottak napja alkalmából. Nyugodjanak békében. emlékük sosem feledjük!

Magabiztos győzelem négy szép góllal

Magabiztos győzelem négy szép góllal

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre gárdáját fogadta hazai pályán az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol ugyan a vendégek szerezték meg a vezetést, de gyorsan sikerült rá válaszolni, és magabiztos ETO-győzelem született.

Gólváltás a hajrában

Gólváltás a hajrában

Az NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában az Érd csapatát fogadta az ETO Akadémia, ahol végig kiélezett mérkőzésen, a hajrában szerzett egy-egy góllal született döntetlen végeredmény.

Hazai pályán a Békéscsaba ellen

Hazai pályán a Békéscsaba ellen

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a Békéscsaba 1912 Előre gárdáját fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Győzelem korai gólokkal

Győzelem korai gólokkal

Az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában Zalaegerszegen lépett pályára az ETO Akadémia, ahol a ZTE második csapatával találkozott és fiataljaink a korán szerzett gólokkal már a mérkőzés elején eldöntötték a három pont sorsát.

Ötvennégy éve lett olimpiai bajnok a győri Keglovich László - Kisalföld lapszemle
Hétközi mérkőzés a harmadosztályban

Hétközi mérkőzés a harmadosztályban

Az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójából szerdára halaszott mérkőzését játssza szerdán kora délután az ETO Akadémia. Fiataljaink Zalaegerszegen lépnek pályára 13 órától az élvonalbeli gárda második csapata ellen.

Csinger túl van a műtéten

Csinger túl van a műtéten

A bravúros továbbjutással véget érő MOL Magyar Kupa mérkőzés utolsó pillanatiban megsérülő Csinger Márk túl van a műtéten, optimistán tekint a jövőbe, és reményei szerint minél előbb a társaival készülhet újra.

A győztes úton maradni!

A győztes úton maradni!

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában Dorogon vendégszerepelt az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol Priskin Tamás második félidőben szerzett fejesgóljával sikerült begyűjteni a három pontot.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink