Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Kabát Péter az ETO-nál

Kabát Péter az ETO-nál

A 16 szoros válogatott csatár egy évre aláírt csapatunkhoz, hiszen mindenképpen szeretne játszani és hozzásegíteni az ETO-t a céljai elérésében. Kabát Péter az előző szezonban 14 alkalommal játszott az NBI.-ben.

Vereség az MTE ellen

Vereség az MTE ellen

Egy nagyon gyenge felkészülési mérkőzésen 2-0-s vereséget szenvedtünk a Mosonmagyaróvár ellen. A szezonkezdetig hátralévő 2,5 hétben még keményebben kell dolgoznia a csapatnak, hogy összekovácsolódjanak.

Fehér Miklósra emlékezünk
Csütörtök délután bérletátadás!

Csütörtök délután bérletátadás!

Július 21-én csütörtökön az ETO Shop-ban kerül sor a 2016/17-es szezonra igényelt bérletek átadására. Jelenlétükkel színesítik a programot az NBIII-as csapat labdarúgói, akik 13-18 óráig fogadják majd az érkezőket.

Indul az U19 Prágába

Indul az U19 Prágába

A CEE Cup-on vesz részt az ETO U19-es csapata, ahol Kelet-Európa legjobb utánpótlás csapatai mellett, kínai és brazíl csapatokkal is találkozhat. A csoportmérkőzéseken a Sparta Praha és a Beijing Renhe ellen játszunk.

Póczik és Glázer az ETO öregfiúk edzői

Póczik és Glázer az ETO öregfiúk edzői

Póczik és Glázer az ETO öregfiúk edzői Póczik József lett az ETO öregfiúkcsapatának edzője. A győriek kiváló középpályása a márciusban elhunyt Verebes József utódja lett.

Elkészült a hivatalos sorsolás

Elkészült a hivatalos sorsolás

Mai napon hivatalossá vált az NBIII. nyugati csoport első 5 fordulójának sorsolása. Kaposváron kezdünk idegenben, majd első hazai meccsünket az Andráshida ellen játszuk a második fordulóban.

Újabb védő érkezett az NBI.-ből

Újabb védő érkezett az NBI.-ből

Vadász Viktor az előző szezonban a Békéscsabával játszott az NBI.-ben, de korábban a Videoton, Diósgyőr és az Újpest csapatával is szerepelt, összesen 96 alkalommal az elsőosztályban.

Megyei rangadó a Stadionban

Megyei rangadó a Stadionban

Szerdán 18:00-kor a Mosonmagyaróvár ellen játszunk barátságos mérkőzést. Bérletvásárlásra a meccs előtt az ETO SHOP-ban, meccs közben a Stadionban lesz lehetőség. A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Pénteken indult a bérletárusítás

Pénteken indult a bérletárusítás

Július 15.-től a tavalyi bérletesek számára indul a bérletárusítás az ETO Shop-ban, helyváltoztatásra és új bérlet vásárlására 22.-től lesz lehetőség. A pártolói bérletek mellé a helyszínen ajándék pólót adunk. Csapatunk játékosai visszavásárlási garanciát vállaltak a bérletekre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink