Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Verebes Krisztina: Az én Mágusom

Verebes Krisztina: Az én Mágusom

A legtöbb futballrajongó azt hiszi, mindent tud Verebes Józsefről, a legendássá vált futballedzőről. Az én Mágusom, Verebes József című kötet azonban rámutat arra, hogy ez valójában nincs így. A híres edző lánya, Verebes Krisztina vállalkozik arra, hogy olyan életrajzot írjon, amely méltó emléket állít édesapjának.

Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!

Köszönjük szurkolóinknak, labdarúgó és futsal csapatainknak, a teljes utánpótlás bázisunknak, akadémistáinknak, partnereinknek, támogatóinknak, edzőinknek és munkatársainknak, illetve vezetőinknek az ebben az évben elért sikereket, munkát, támogatást.

“Az ETO egy márka, amelyet folyamatosan építeni kell.”

“Az ETO egy márka, amelyet folyamatosan építeni kell.”

Az őszi idény végén 42 ponttal a második helyet foglalja el az ETO FC Győr a NBIII nyugati csoportjában, így kedvező helyről várhatja a folytatást. Az ETO elmúlt időszakáról az egykori kiváló labdarúgó és válogatott, a zöld-fehérek jelenlegi klubmenedzsere, Korsós György válaszolt kérdéseinkre. Az interjúban az ETO életéről, játékos pályafutásáról és a magyar válogatottról nyilatkozott.

Győri futsal karácsony

Győri futsal karácsony

Az ETO és a Lukács DSE szervezésében, a NEMAK támogatásával nagyszabású rendezvény keretében valósították meg a Magvassy Sportcsarnokban a Győri Futsal karácsonyt. A Magvassy Sportcsarnokban több mint 600 ETO FC Győr utánpótlás és Iskolabajnokság játékos színvonalas ünnepi programot láthatott, közben a legjobbak számára kiosztották az ETO éves díjait futsal és labdarúgó szinten is.

Évértékelés Szabó Lukastól!

Évértékelés Szabó Lukastól!

Villámléptű támadónk oroszlánrészt vállalt eddig elért sikereinkből, amit 6 találata is jól bizonyít, melyek nagy részét döntő szituációban szerezte. Az őszi fordulók során egy mérkőzés kivételével minden alkalommal a kezdő tizenegyben kapott helyet és meg is hálálta a bizalmat. Alábbiakban Lukast az elmúlt félévről kérdeztük.

Győri futsal karácsony

Győri futsal karácsony

Várunk minden kedves érdeklődőt december 15.-én 15:00-tól a Magvassy Sportcsarnokba! A rendezvényen fellép az Arrabona Ensamble, a gyerekeknek lufihajtogatással, arcfestéssel és karácsonyfa állítással kedveskedünk. A rendezvény záróprogramjaként az ETO Futsal All Stars összecsap az ETO Futball All Stars csapatával!

Plüssmacikkal a gyerekekért!

Plüssmacikkal a gyerekekért!

Az ETO FC Győr is csatlakozott a "Kerüljön plüssmaci miden mentőautóba" elnevezésű akcióhoz! Az ETO nevében Korsós György, Stark Péter és Böjte Attila vitte ki első körben az összegyűjtött plüssmacikat. A karácsonyi rendezvényünkkel pedig tovább támogatjuk a kezdeményezést!

ETO siker a rangadón

ETO siker a rangadón

Az ETO FC Győr hazai pályán nagy küzdelemben - Szabó Lukas góljával - 1–0-ra legyőzte a Kaposvárt a labdarúgó NB III szombati rangadóján. Az ETO a nyugati tabella második helyén zárta az őszt , lőtávolban maradva a listavezető Érd mögött.

Nyugati rangadó szombaton!

Nyugati rangadó szombaton!

16:00-tól a Kaposvári Rákóczival mérkőzik meg csapatunk. A rangadó mellett amiatt is érdemes lesz kilátogatni a Stadionba, hogy a Mikulás minden gyermek számára ajándékcsomaggal készül!

Igazi kupacsata!

Igazi kupacsata!

A Nemzeti Sport 2016.11.30.-án kiadott számában megjelentetett Pihentetés = kiesés című cikkével kapcsolatban, honlapunk szerkesztősége megkérdezte Soós Imre sportigazgatót és Bekő Balázs vezetőedzőt.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink