Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Klubunk részvétét fejezi ki az olaszországi buszbalesetben elhunytak családjának
Győzött az ETO Sopronban

Győzött az ETO Sopronban

Papírforma győzelemmel rajtolt az ETO FC Győr felkészülése. Egy gólos győri vezetést követően, a 2. félidőben váltott magasabb fokozatba az ETO, és győzte le hét góllal a lelkes SFAC Sopron gárdáját.

Jön az első felkészülési meccs

Jön az első felkészülési meccs

Szombaton 14:00-kor a Soproni FAC csapatához utazunk felkészülési mérkőzésre az SVSE stadionba. Cím: Sopron, Káposztás utca 4., 9400

15. Horváth Ferenc emléktorna

15. Horváth Ferenc emléktorna

Az Alcufer kupát 2017.-ben immár 15. alkalommal rendezik meg a Magvassy Sportcsarnokban. Az ETO labdarúgó csapata ugyan lekötött már korábban egy felkészülési mérkőzést szombatra Sopronban, de semmiképp sem hagyja ki a Horváth Ferenc emlékére rendezett tornát. Így a hétvégén a Magvassyban a fiatalok jutnak szerephez.

Régi-új játékos a fedélzeten

Régi-új játékos a fedélzeten

Kedden beszámoltunk arról, hogy visszatért az ETO-hoz a sajátnevelésű Medgyes Sinan, aki 2015-ben Szlovákiába igazolt. Az elmúlt fél-szezont az ottani második vonalban szereplő Szered színeiben töltötte, ám végül úgy döntött, visszatér klubunkhoz.

5 ETO-s az U16-os válogatottban

5 ETO-s az U16-os válogatottban

5 játékosunk is meghívást kapott a Telkiben megrendezendő január végi U16-os edzőtáborra: Onódi Ákos, Krén Bálint, Varju Benedek, Kalmár Olivér és Múcska Viktor

U8-as siker az Üstökös kupán

U8-as siker az Üstökös kupán

Vasárnap a Győr Arénában megrendezett Üstökös Farsang kupán az U8-as fiaink magabiztosan hódították el a trófeát. Csak így tovább fiúk!

3 új labdarúgó érkezik a télen

3 új labdarúgó érkezik a télen

A korábban bejelentett, sokszoros ukrán utánpótlás válogatott Szimcsó Viktor mellett, visszatért az ETO-hoz a szlovák másodosztályból a saját nevelésű Medgyes Sinan és aláírt a listavezető Érd kiemelkedő játékosa, Csizmadia Zoltán.

Futballkapcsolat Pápa és Győr között

Futballkapcsolat Pápa és Győr között

A stratégiai együttműködés keretében a pápai fiatal labdarúgók edzéseken vehetnek részt az ETO-nál, ahol a legjobbak később akár kiemelt akadémiai képzés keretében folytathatják Győrben a labdarúgást. A közös edzések és a kétirányú információcsere mellett edzőmérkőzéseket is rendeznek.

U11-es kupagyőzelem

U11-es kupagyőzelem

A komáromi nemzetközi tornán, minden mérkőzését megnyerve sikerült az ETO-nak elhódítania a serleget, sőt a legjobb játékost is csapatunkból választották. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink