Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Futballkapcsolat Pápa és Győr között

Futballkapcsolat Pápa és Győr között

A stratégiai együttműködés keretében a pápai fiatal labdarúgók edzéseken vehetnek részt az ETO-nál, ahol a legjobbak később akár kiemelt akadémiai képzés keretében folytathatják Győrben a labdarúgást. A közös edzések és a kétirányú információcsere mellett edzőmérkőzéseket is rendeznek.

U11-es kupagyőzelem

U11-es kupagyőzelem

A komáromi nemzetközi tornán, minden mérkőzését megnyerve sikerült az ETO-nak elhódítania a serleget, sőt a legjobb játékost is csapatunkból választották. Szép volt fiúk!

Szimcsó Viktor érkezik a Dynamo Kyjevtől
Utánpótlás csapataink is megkezdik a felkészülést
Műfüves pálya bérlési lehetőség

Műfüves pálya bérlési lehetőség

Elérkezett a téli alapozás ideje. Amennyiben a zord időjárási körülmények következtében alkalmatlan a pályájuk talaja minőségi edzések elvégzésére, vagy a korai sötétedés miatt nem megfelelőek a látási viszonyok, az ETO FC Győr az alábbi lehetőségekkel igyekszik segíteni felkészülésüket.

Elindult a munka az ETO-nál

Elindult a munka az ETO-nál

Az ETO FC Győr labdarúgói erőfelmérővel és orvosi vizsgálatokkal megkezdték a mai napon a felkészülést.

Hazai felkészülési mérkőzések
Kezdődik a felkészülés

Kezdődik a felkészülés

Az ETO FC Győr NB III-as csapata január 5-6-án orvosi vizsgálatokkal és állapotfelmérő tesztekkel kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

Boldog új Évet kívánunk!
Sikeres volt a VIII. Fehér Miklós emlékgála

Sikeres volt a VIII. Fehér Miklós emlékgála

Az Újpest ellen büntetőpárbajban maradt alul a döntőbe jutásért az ETO FC Győr Öregfiúk csapata, amely végül a Videoton ellen maradt alul a bronzmeccsen. A zöld-fehérek így a 4. helyen végeztek. A tornát a Lázár Lovasteam, a Vip tornát pedig Miki barátai nyerték. Minden eddiginél több támogatást érkezett a győri kórház koraszülöttjei számára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink