Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Jó kezekben erősödik Tajthy Tomi!

Jó kezekben erősödik Tajthy Tomi!

Tajthy Tamás szintén nyáron csatlakozott klubunkhoz, de sajnálatos módon érkezését követően a Salgótarján elleni második felkészülési mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett. A középpályás, azóta túl van már a felépülés első szakaszán és várhatóan télen állhat újra a csapat rendelkezésére.

Bosszantó vereség

Bosszantó vereség

A Videoton II. 1-0 nyert az ETO ellen a Tatabányán semleges pályán rendezett bajnoki mérkőzésen. Kulcsár büntetőt hibázott, majd egy perccel később Sejben Viktor gólja eldöntötte a mérkőzést.

Szurkolói információk a Videoton FC II - ETO FC Győr mérkőzésre
Minden olyan, mint az élvonalban

Minden olyan, mint az élvonalban

Varga Róbert tíz évvel ezelőtt az ETO-ban mutatkozott be az első osztályban, azóta összesen 124 szer szerepelt a legmagasabb osztályban és ebben a szezonban visszatért Győrbe, hogy hozzásegítse a csapatot a feljutáshoz.

Tatabányán lesz a VIDI - ETO

Tatabányán lesz a VIDI - ETO

Hivatalossá vált, hogy a hétvégi VIDI - ETO derbi Tatabányán kerül megrendezésre! Korábban beszámoltunk arról, hogya Videoton és az MLSZ közös döntése alapján, biztonságtechnikai okok miatt nem rendezhető meg a mérkőzés Fehérváron, a Sóstói Stadion felújítása miatt.

MK: Kiütéses győzelemmel a nyolc között!

MK: Kiütéses győzelemmel a nyolc között!

Szombat este lámpafényes mérkőzésen, a DVTK stadionjában 8-0-ás győzelmet arattak az NBII-t magabiztosan vezető miskolciak ellen. Úgy tűnik Süle Dóra is megtalálta a góllövő cipőjét, 4 góllal vette ki a részét a sikerből.

Ötöt vágott az ETO a III. KER-nek!

Ötöt vágott az ETO a III. KER-nek!

Két tizenegyesgól, Zamostny dupla, 5-1-re nyert az ETO a III. KER ellen. Háromgólos vezetést követően növelni tudta kettővel az előnyét a Győr a szünet után, majd a váratlan vendégszépítés után küzdelmesebbé vált a mérkőzés. Az ETO magabiztosan győzött, de nincs változás a tabella elején mivel nyert az Érd, a Csorna és a Kaposvár.

Lendületben várjuk a III. Ker-t

Lendületben várjuk a III. Ker-t

A Veszprém és a Hévíz legyőzése után, a múlt héten előbb a kupában kiütötte a Debrecent, majd az NB III-ban idegenben fölényesen győzte le a Honvéd II-t az ETO. A III. Ker. VSE ellen remélhetőleg még jobb lesz a csapat és feljebb araszol a tabellán.

Jótékonysági futás az ETO-val!

Jótékonysági futás az ETO-val!

Az ETO felnőtt és utánpótlás csapatainak labdarúgói is részt vesznek a jótékonysági futáson, hogy támogassák a győri kórház gyermekgyógyászati osztályát. Gyere el Te is és fussunk együtt a győri kórházért!

Mobilitási hét ETO játékosokkal

Mobilitási hét ETO játékosokkal

Az ETO labdarúgói, edzői és volt játékosai is részt vesznek csütörtökön a mobilitási hét keretében a Virágpiac parkolójában tartott rendezvényen! Nézd meg a részletes programot!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink