Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Győzött az ETO a Neusiedl ellen
10-kor játszunk szombaton

10-kor játszunk szombaton

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését játsza az ETO FC Győr Lipóton a Neusiedl ellen szombaton 10 órakor. Jövő szombaton pedig már kezdődik a bajnokság az Andráshidán.

Szerdáig várjuk a cipőket

Szerdáig várjuk a cipőket

Rengeteg cipő gyűlt már össze jótékony célra a hátrányos helyzetű gyermekek sportolásának megsegítésére. Kérjük, a megunt, használható állapotban lévő, bármilyen méretű sportcipőjét az ETO portájánál kihelyezett gyűjtőpontra leadni február 15.-ig. A cipőket a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthon számára ajánljuk fel.

Az ETO&UNIA barátság története

Az ETO&UNIA barátság története

A futball világában nem számít új keletűnek, ha egyes labdarúgó klubok szurkolói barátságot kötnek egymással és oda-vissza ápolják a kapcsolatot. Cikkünkben, a győri gárda és a lengyel tarnówi fanatikusok kapcsolatát mutatjuk be

Szép eredmény a lengyelek ellen

Szép eredmény a lengyelek ellen

Megérdemelt két gólos ETO előnnyel fordultak a szünetben csapatok, majd a 2. félidő hajrájáig egyenlíteni tudott a lengyel MKS Sandecja Nowy Sacz. A győri gólokat Nagy Á. és Zamostny szerezték.

3. lett az ETO U13 GALÁNTÁN

3. lett az ETO U13 GALÁNTÁN

Az ETO FC Győr U13-as csapata a galántai Kon-Truss U13 Cup 17 nemzetközi tornán a bronzérmet szerezte meg a hétvégén.

Büki tornán az U9

Büki tornán az U9

Az U9 fiataljai egy büki teremtornán vettek részt, ahol a csoportból továbbjutásuk csak a gólkülönbségen múlt, így a Videotont legyőzve az 5. helyet tudták megszerezni.

Soós Imre a Reggeli Startban

Soós Imre a Reggeli Startban

Ma reggel Soós Imrét az ETO FC Győr sportigazgatóját kérdezték a DIGI Sporton a klub jelenlegi helyzetéről, a csapatról és a tavaszi célokról.

Spanyolországba a válogatottal

Spanyolországba a válogatottal

Az ETO utánpótlásában szereplő Kovács Krisztián és Farkas Dániel Spanyolországba utaznak az U17-es válogatottal, ahol két mérkőzést is játszanak. Kiliti Róbert pedig az U18-as válogatottba kapott meghívást. Az elsőcsapattal készülő balbekk vasárnap indul Telkibe.

Szoros meccsen nyert a Samorin

Szoros meccsen nyert a Samorin

Küzdelmes, kemény találkozón a szlovák Liga II. hatodik helyezettjétől 2-1-es vereséget szenvedett a szerdai 2. előkészületi mérkőzésén az ETO. Két gólos hátrányból a döntetlen közel volt, de elpuskáztunk 2 nagy helyzetet a hajrában, így tanultságos volt a vége..

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink