Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
A Gyirmót nyerte a rangadót

A Gyirmót nyerte a rangadót

Darálós meccsen a Gyirmót a hajrában nyerte meg a városi rangadót. Az ETO-nak nem sikerült a helyzeteit gólra váltani, a Gyirmót Kovács góljával büntetett a végén.

Hivatalos közlemény!

Hivatalos közlemény!

A Kisalföldben megjelent valótlan állításokra reagálva az ETO FC Győr az alábbi közleményt teszi közzé.

Volt akadémistáink is szerephez jutottak

Volt akadémistáink is szerephez jutottak

A hétvégi pontvesztés ellenére Bénesék továbbra is magabiztosan vezetik a Bundesliga II. tabelláját. Nagy Gergely és a Vasas döntetlennel búcsúztatta az Illovszky Rudolf Stadiont. Windecker Joci 1 pontot szerzett a lila-fehérekkel, ezúttal a Lenzsért nélkülöző Pakssal szemben. A Gyirmót pedig nem tudta kihasználni a majd egy félidei emberelőnyt, a Debrecen ellen csak a szépítés sikerült. Íme a hétvégi mérleg:

Nehezen, de nyertünk!

Nehezen, de nyertünk!

Szabó Lukas bombagóljával nyert az ETO FC Győr, egy roppant nehéz mérkőzésen az Ajka otthonában. A Győr jól kezdett a meccs elején - két gólt is szereztek Beliczky és Szabó L. révén - majd ebből a hátrányból felállt az Ajka, nem érdemtelenül. Viszont maradt még erő az ETO játékosaiban, akik a hajrában szerezték meg a győzelmet a szívós Ajka ellen.

MK: A Vasas következik

MK: A Vasas következik

A mai sorsoláson kiderült, hogy az NBI. listavezetője, a Vasas lesz az ETO FC Győr ellenfele a Magyar Kupa 8. fordulójában, a legjobb 32 között. A mérkőzést november 30-án szerdán rendezik Győrben.

Zeke Márió is debütált!

Zeke Márió is debütált!

A Komárom elleni kupameccsen ismét újoncot avatott az ETO. Az alig 16 éves korosztályos válogatott védő 90 percen keresztül bizonyíthatta, hogy a nagyok közt is megállja a helyét.

Győri fiatalok sikere a kupában

Győri fiatalok sikere a kupában

10 sajátnevelésű játékossal vívta ki a tegnapi 7-1-es kupagyőzelmet az ETO csapata, amelynek az átlag életkora 22 év volt. Két 2000-es születésű focista is játéklehetőséghez jutott: Zeke Márió 90, Kovács Krisztián 45 percet kapott.

Magabiztos továbbjutás a Magyar Kupában

Magabiztos továbbjutás a Magyar Kupában

ETO-Komárom 7-1. Az ETO magabiztos győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában. Kabát tripla, Vörösbaranyi dupla mellett Nagy J., és Kulcsár szerezte a győri gólokat.

Volt akadémistáink heti mérlege

Volt akadémistáink heti mérlege

A Bundasliga 2. éllovasa Bénes Lacit végig a sorai közt tudva idegenben győzte le 4:2 arányban az Aachen csapatát. Windecker Joci gólzáporos mérkőzésen 1 pontot szerzett az Újpesttel, a DVTK ellen értek el 4:4-es döntetlent lila-fehérek. Nagy Gergelyék pedig a 13. fordulót követően továbbra is magabiztosan vezetik az OTP Bank liga tabelláját.

Koszorúzás, gyertyagyújtás

Koszorúzás, gyertyagyújtás

Az ETO FC Győr és az ETO 100 Baráti Kör gyertyagyújtással és koszorúzással egybekötött megemlékezést tart Mindenszentek és Halottak Napja tiszteletére, október 27-én csütörtök 17.30 órakor. A tiszteletadásra várják a gyertyával és mécsessel érkező szurkolókat is, a stadion keleti lelátójának Vip bejáratánál lévő emlékhelyen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink