Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Fordulatos mérkőzésen győzött az ETO

Fordulatos mérkőzésen győzött az ETO

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen sikerült megszereznünk az újabb 3 pontot Hévízen. A hazai csapat korán vezetést szerzett, majd a végeredményt a 83.-ik percben Kabát Péter állította be.

Hévíz - ETO szombaton

Hévíz - ETO szombaton

Szombaton Hévízre utazik a csapat. A felnőtt jegy 600, a diák és nyugdíjas jegy 400 forintba kerül, 7 éves korig a belépés ingyenes. A vendégpénztár 14:00-kor nyit. A mérkőzést a facebook oldalunkon és az eto.hu-n streameljük.

Bozsik torna Győrben

Bozsik torna Győrben

Remek erőfelmérőt rendeztek a hétvégén Győrben a nyugati régió utánpótláscsapatainak. Az OTP Bank Bozsik Egyesületi program régiós A szintű tornáján részt vettek az Illés Akadémia, a Kaposvár, a Pécs, a Puskás Akadémia, a Videoton és az ETO U11-es és U13-as csapatai. A tornának az ETO Stadion adott otthont.

Szániel János 75 éves lett

Szániel János 75 éves lett

75. születésnapját ünnepelte Szániel János, aki az ETO legsikeresebb korszakában volt a klub elnöke és játékosként is szép sikereket ért el. Mindösszesen három bajnoki címet ünnepelhetett. Isten éltesse sokáig!

Verebes könyvbemutató hétfőn

Verebes könyvbemutató hétfőn

Hétfőn bemutatták Verebes Krisztina könyvét Budapesten, amelyet Az én Mágusom, Verebes József címmel írt édesapjáról, az egy évvel ezelőtt elhunyt labdarúgóedzőről. 20.-án, hétfőn pedig Győrben is bemutatják a Mágusról készülő könyvet.

Roppant fontos győzelem

Roppant fontos győzelem

Nehéz első félidő után Zamosny Balázs duplájával 2-0-ra győzött az ETO FC Győr a VLS Veszprém ellen.

Megyeszékhelyek csatája

Megyeszékhelyek csatája

Szombaton 16:00-kor az ETO Stadionban az NBIII. két legjobb formában lévő csapata találkozik. A Veszprém a tabella hátsó felében található, de a legutóbbi 4 meccsét nyerte. Igencsak nehéz feladatuk lesz, hiszen az ETO november eleje óta minden bajnokiját megnyerte.

Győzni tudott az ETO Érden

Győzni tudott az ETO Érden

Kulcsár Kornél hajrában szerzett találatával győzni tudott az ETO FC Érden, így 3 pont az előnye a tabella élén közvetlen riválisával szemben.

Jön az Érd - ETO!

Jön az Érd - ETO!

Szombaton 14:30-kor az érdi sporttelepen rendezik meg az NBIII. legjobban várt mérkőzését, az Érd - ETO összecsapást. Szurkoljunk minél többen a helyszínen az ETO-nak!

Ismét élen az ETO!

Ismét élen az ETO!

A hétvégi elmaradt ETO - Tatabánya találkozót követően az MLSZ versenybizottsága a keddi határozatában az ETO-nak ítélte a 3 pontot, hiszen az ellenfél létszámhiányosan sem tudott kiállni. Így a 3-0-s győzelemmel újra a tabella élén az ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink