Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Évértékelés Szabó Lukastól!

Évértékelés Szabó Lukastól!

Villámléptű támadónk oroszlánrészt vállalt eddig elért sikereinkből, amit 6 találata is jól bizonyít, melyek nagy részét döntő szituációban szerezte. Az őszi fordulók során egy mérkőzés kivételével minden alkalommal a kezdő tizenegyben kapott helyet és meg is hálálta a bizalmat. Alábbiakban Lukast az elmúlt félévről kérdeztük.

Győri futsal karácsony

Győri futsal karácsony

Várunk minden kedves érdeklődőt december 15.-én 15:00-tól a Magvassy Sportcsarnokba! A rendezvényen fellép az Arrabona Ensamble, a gyerekeknek lufihajtogatással, arcfestéssel és karácsonyfa állítással kedveskedünk. A rendezvény záróprogramjaként az ETO Futsal All Stars összecsap az ETO Futball All Stars csapatával!

Plüssmacikkal a gyerekekért!

Plüssmacikkal a gyerekekért!

Az ETO FC Győr is csatlakozott a "Kerüljön plüssmaci miden mentőautóba" elnevezésű akcióhoz! Az ETO nevében Korsós György, Stark Péter és Böjte Attila vitte ki első körben az összegyűjtött plüssmacikat. A karácsonyi rendezvényünkkel pedig tovább támogatjuk a kezdeményezést!

ETO siker a rangadón

ETO siker a rangadón

Az ETO FC Győr hazai pályán nagy küzdelemben - Szabó Lukas góljával - 1–0-ra legyőzte a Kaposvárt a labdarúgó NB III szombati rangadóján. Az ETO a nyugati tabella második helyén zárta az őszt , lőtávolban maradva a listavezető Érd mögött.

Nyugati rangadó szombaton!

Nyugati rangadó szombaton!

16:00-tól a Kaposvári Rákóczival mérkőzik meg csapatunk. A rangadó mellett amiatt is érdemes lesz kilátogatni a Stadionba, hogy a Mikulás minden gyermek számára ajándékcsomaggal készül!

Igazi kupacsata!

Igazi kupacsata!

A Nemzeti Sport 2016.11.30.-án kiadott számában megjelentetett Pihentetés = kiesés című cikkével kapcsolatban, honlapunk szerkesztősége megkérdezte Soós Imre sportigazgatót és Bekő Balázs vezetőedzőt.

Parádés mérkőzés, óriási küzdés

Parádés mérkőzés, óriási küzdés

Több mint fél órán át vezettünk a Vasas ellen a második félidőben, de az NBI. listavezetője az utolsó pillanatokban megbosszulta a kihagyott helyzeteinket.

Kabát: Cél a bajnokság megnyerése

Kabát: Cél a bajnokság megnyerése

Kabát Péter volt a Digi Sport Reggeli Start műsorának vendége. A rutinos támadónk beszélt az eddigi ETO-s mérkőzéseiről, felkészüléséről és a mai esti találkozóról is.

Öt év után ismét ETO-VASAS Győrben!

Öt év után ismét ETO-VASAS Győrben!

November 29-én 18:00 órakor a Labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában az ETO FC Győr az első osztályú Vasas FC-t fogadja hazai pályán. A két együttes 2011 augusztusában találkozott utoljára az élvonalban, akkor szoros mérkőzésen a zöld-fehérek bizonyultak jobbnak 3-2 arányban.

Ismét magabiztos győzelem!

Ismét magabiztos győzelem!

Magasföldi, Kabát, Kulcsár és Rácz góljaival hazai pályán szereztük meg a három pontot, melynek sorsa egy percre sem volt kérdéses. Dudás Ádám a győri közönség nagy örömére debütálhatott, miután visszatért az nevelőegyesületéhez!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink