Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Két játékosunk is kivette a részét a történelmi sikerből

Két játékosunk is kivette a részét a történelmi sikerből

Tizenegy év szünet után újra kijutott a magyar U17-es labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságra. A mienk egy vereséggel és két győzelemmel vívták ki a szereplés jogát, amelyből két győri labdarúgó is szervesen kivette a részét. A vasárnapi siker után az ETO FC Győr játékosát Kovács Krisztiánt kérdeztük.

Gipszet kapott Kabát Péter

Gipszet kapott Kabát Péter

Csaknem a karját törte Kabát Péter, az ETO FC Győr támadója. A rutinos csatárra pár hetes kihagyás vár. A támadó szerint jó eséllyel pályáznak aranyéremre, s az ETO feljut a másodosztályba.

Fehér Miklósra emlékeztünk Lisszabonban

Fehér Miklósra emlékeztünk Lisszabonban

Az MLSZ vezetősége a magyar válogatottal közösen koszorúzta meg Fehér Miklós emlékszobrát a Benfica stadionjában, a vb-selejtező helyszínén. A Benfica képviseletében az egykori portugál válogatott klublegenda, Nuno Gomes és a klub alelnöke, Domingos de Almeida Lima vett részt.

Elemzés Szabó Lukas-szal

Elemzés Szabó Lukas-szal

Szabó Lukas nagyszerűen állt be a hétvégén a Budapest Honvéd ellen. A győri közönségkedvenc a tőle várható bámulatos megoldásokkal kergette őrületbe a Honvéd védőit és a 3 gólpasszának is köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. A mérkőzés taktikai oldaláról kérdeztük.

Leleplezték a Verebes Józsefről készült domborművet Győrben
Értékes 3 pont a Honvéd II. ellen

Értékes 3 pont a Honvéd II. ellen

Hátrányba került a Honvéd II. ellen az ETO, de a zöld-fehérek meg tudták fordítani az állást a szünetig. A 2. félidőben fokozatosan fölénybe került a Győr és végül a vártnál könnyebben nyert, a végére elfáradó kispestiek ellen. A győri gólokat még az 1. félidőben Magasföldi, aztán Szabó Lukas szögletéből Kabangu (öngól), végül a harmadikat a szünet után Zamostny szerezte.

EB résztvevő az U17

EB résztvevő az U17

Két ETO játékossal sikerült kiharcolni az U17-es válogatottnak a horvátországi EB részvételt tegnap Norvégia ellen. Mocsi Attila és Kovács Krisztián a csapat meghatározó játékosai voltak a selejtező kör során, ráadásul Kovács az EB részvételt jelentő találathoz adta a gólpaszt. Szép volt fiúk!

Szobrot kap Verebes József Győrben az ETO Stadionban

Szobrot kap Verebes József Győrben az ETO Stadionban

Vasárnap az ETO FC Győr-Budapest Honvéd II NB III-as bajnoki találkozó előtt, fél négykor leplezik le az egykori győri sikerkovácsról, Verebes Józsefről készült szobrot a Stadion Keleti lelátójánál.

Futball ünnep

Futball ünnep

Nagymad Polgármesterével, László Gáborral és a "Nélküled" című szám énekesével, Valasko Ferenccel a felvidéki magyarokkal közös futball ünnep megszervezésében fáradozunk az utolsó hazai mérkőzésre. További infók hamarosan!

Eljárás indult

Eljárás indult

A RÁBA ETO csapata együttérzését fejezi ki a hétfői RÁBA ETO – Veszprém futsal bajnoki mérkőzést követően, a hazaúton megsérülő Veszprémi ultrákkal szemben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink