Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Mindenki a TV elé

Mindenki a TV elé

Női csapatunk ma 15:30-kor története eddigi legnagyobb mérkőzésén lép pályára a Förch Női Magyar Kupa döntőjében az Új Hidegkuti-stadionban. Habár a papírforma a Ferencvárosnak kedvez, lányaink szeretnék megnehezíteni a címvédő dolgát. Ahogy az MTK ellen sikerült a bravúros továbbjutás, úgy a fináléban is okozhat meglepetést Horváth Tamás együttese. Döntetlen esetén egyből tizenegyesekkel dől el a kupa sorsa. Aki nem tud a helyszínen szurkolni, a derbit az M4 Sport élőben közvetíti!

Danone focikupa

Danone focikupa

Az MLSZ 2017-ben, 12 régióban 8 csapattal regionális selejtező tornákat rendez, amelyek idén a Danone focikupa a gyermekekért égisze alatt kerülnek megrendezésre. A tornán részt vesz klubunk U12-es csapata is. A selejtező tornák győztesei az országos döntőn mérkőznek meg egymással Budapesten, 2017. június 10-én . A Danone Focikupa a Gyermekekért magyarországi győztese az Egyesült Államokbeli New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőn képviselheti hazánkat.

Győzelem az olaszok ellen

Győzelem az olaszok ellen

A magyar U16-os válogatott fegyelmezett játékának köszönhetően 1-0-ra legyőzte az olaszokat Telkiben, felkészülési mérkőzésen. Az ETO-ból négy játékos: Onódi Ákos, Kalmár Olivér, Varju Benedek és Múcska Viktor kapott lehetőséget.

A hajrá döntött Komáromban

A hajrá döntött Komáromban

Nehéz, de annál fontosabb mérkőzésen nyert az ETO, amivel 5 pontra nőtt előnye az Érd előtt a tabellán.

4 ETO-s az U16-os válogatottban

4 ETO-s az U16-os válogatottban

Négy játékosunk is meghívást kapott a héten a magyar U16os válogatottba: Varju Benedek, Kalmár Olivér, Onódi Ákos és Múcska Viktor

Ingolstadti szakmai látogatás

Ingolstadti szakmai látogatás

Az ETO FC Győr küldöttsége Ingolstadtban tartózkodott a múlt héten. A két napos látogatás célja a szakmai tapasztalatszerzés mellett egy együttműködési megállapodás részletes kidolgozása volt. Sikerült a feleknek a tervezet minden pontjában közös nevezőre lelni, így a Bundesliga klub vezetőségének a napokban történő jóváhagyása után még a héten sor kerülhet a kooperáció szerződésben foglalt megerősítésére.

Tehetségek nyomában: Kovács Laura

Tehetségek nyomában: Kovács Laura

Kovács Laura 15 éves kora óta az élvonal és a korosztályos válogatott meghatározó játékosa. A robusztus védő tavaly Év Felfedezettje díjat vehetett át, fejjátékát és fizikai erejét is kiválóan használja ki. Legkeményebb ellenfélnek a ferencvárosi Orjit tartja, akivel szemben a kupadöntőn bizonyíthatja tehetségét.

Ingolstadti focitábor Győrben!

Ingolstadti focitábor Győrben!

Az ETO Parkban június 19–23. között bajor focitábort rendez 2003 és 2010 között született fiúk és lányok számára a német elsőosztályú FC Ingolstadt 04 futballiskolája, az Audi Schanzer.

Nagy győzelem, élre állt az ETO

Nagy győzelem, élre állt az ETO

Három gólt 11-esből szerzett az ETO a Videoton II. ellen úgy, hogy egy félidőt 10 emberrel játszottak Pongrácz kiállítása miatt. Az ETO a mai 4-0-ás győzelemmel átvette a bajnokság vezetését a Nyugati csoportban.

1-2. hely a gyirmóti U7-es Húsvéti tornán!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink