Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Nagy valószínűséggel jövőre is NB III.

Nagy valószínűséggel jövőre is NB III.

Csapatunk számára az jelenthet halvány reményt az NB II-es feljutást illetően, ha nem minden induló tudja teljesíteni a nevezési feltételeket.

Kiemelt Akadémia lett az ETO

Kiemelt Akadémia lett az ETO

Az MLSZ döntése alapján a 12 Utánpótlás-központ egyike az ETO Akadémiája lett, így a válogatott megyei Tehetség-központ mellett, újabb fontos központtá vált a magyar futball jövője szempontjából. A régió 5-6 csapata tartozik majd az ETO Akadémiája alá.

ETO focitábor kicsiknek, nagyoknak!

ETO focitábor kicsiknek, nagyoknak!

Nyáron ismét foci tábort rendez az ETO, amelyen minden résztvevő névreszóló ETO pólót kap. A sportos programban a foci mellett, uszodai program, stadion túra és állatkerti látogatás is szerepel.

Vereséggel zártuk a szezont

Vereséggel zártuk a szezont

Változatos tét nélküli presztízs meccsen 2-1-re nyert a Dorog az ETO ellen egy kiegyenlített mérkőzésen. A második félidőben a Dorog jobban kihasználta lehetőségeit ezzel tudta a maga javára dönteni a rangadót.

Becsületbeli ügy!

Becsületbeli ügy!

A Dorogi FC ellen hazai közönség előtt zárja a szezont az ETO FC Győr vasárnap este. Remélhetőleg győzelemmel búcsúzunk a 2015/16-os szezontól.

ETO legendák találkozója

ETO legendák találkozója

Az 1981-től 1986-ig tartó győri Verebes-korszak futballistái tartottak találkozót pénteken az ETO FC Győr klubépületében.

Győzelem Andráshidán!

Győzelem Andráshidán!

Az ETO újabb győzelmet aratott a Bekő érában, bár most nem ő irányította a csapatot. De a kispad jó döntést hozott, a csereként beálló Mayer a hajrában megszerezte a győzelmet jelentő találatot.

Az Andráshida következik

Az Andráshida következik

Két fontos mérkőzést játszik még a szezonban az ETO, de fél szemmel mégis az NB II. küzdelmeire kell figyelnünk. A nyugati csoportban ugyanis már eldőlt az első kettő feljutó kiléte, de a csapat még továbbra is versenyben van a feljutásért, hiszen két csapat nem kapott licenszet az NBII-es induláshoz. Az esély életben tartásához szükség van a győzelemre.

Döntetlen a Felvidéki válogatott ellen

Döntetlen a Felvidéki válogatott ellen

Egy változatos mérkőzésen nem tudott egyik csapat sem felülkerekedni a másikon. Az első gólt a Felvidéki válogatott szerezte Nagy Márk révén, majd a mérkőzés hajrájában tizenegyesből Szabó Bence egyenlített. A mérkőzés kiváló alkalmat adott arra, hogy a kevesebb játéklehetőséget kapó fiatalok bizonyítsanak a hétvégi bajnoki előtt.

Győzelem a hajrában!

Győzelem a hajrában!

Végsőkig kiélezett küzdelemben gyenge első félidő után egy támadóbb szellemű ETO a hajrában Vörösbaranyi találatával egy gólos győzelmet aratott a Diósddal szemben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink