Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Ötöt vágott az ETO a III. KER-nek!

Ötöt vágott az ETO a III. KER-nek!

Két tizenegyesgól, Zamostny dupla, 5-1-re nyert az ETO a III. KER ellen. Háromgólos vezetést követően növelni tudta kettővel az előnyét a Győr a szünet után, majd a váratlan vendégszépítés után küzdelmesebbé vált a mérkőzés. Az ETO magabiztosan győzött, de nincs változás a tabella elején mivel nyert az Érd, a Csorna és a Kaposvár.

Lendületben várjuk a III. Ker-t

Lendületben várjuk a III. Ker-t

A Veszprém és a Hévíz legyőzése után, a múlt héten előbb a kupában kiütötte a Debrecent, majd az NB III-ban idegenben fölényesen győzte le a Honvéd II-t az ETO. A III. Ker. VSE ellen remélhetőleg még jobb lesz a csapat és feljebb araszol a tabellán.

Jótékonysági futás az ETO-val!

Jótékonysági futás az ETO-val!

Az ETO felnőtt és utánpótlás csapatainak labdarúgói is részt vesznek a jótékonysági futáson, hogy támogassák a győri kórház gyermekgyógyászati osztályát. Gyere el Te is és fussunk együtt a győri kórházért!

Mobilitási hét ETO játékosokkal

Mobilitási hét ETO játékosokkal

Az ETO labdarúgói, edzői és volt játékosai is részt vesznek csütörtökön a mobilitási hét keretében a Virágpiac parkolójában tartott rendezvényen! Nézd meg a részletes programot!

Szívesen látná újra az élvonalban az ETO-t

Szívesen látná újra az élvonalban az ETO-t

Minden idők egyik legjobb játékvezetője, Palotai Károly a napokban volt nyolcvanegy éves. Ha teheti, ott van egykori csapata, az ETO mérkőzésein, pedig manapság csupán a harmadosztályban szerepelnek a zöld-fehérek.

Szép siker Kispesten!

Szép siker Kispesten!

Győzelemmel folytatta a bajnokságot az ETO, ezúttal Honvédtől hozta haza a 3 pontot Bekő Balázs csapata. Már az első tíz percben kettő volt a különbség, majd a szünet után beduplázta előnyét a Győr.

Az ETO kiejtette a Debrecent a kupából!

Az ETO kiejtette a Debrecent a kupából!

Az ETO FC Győr meglepetést okozva – a csereként beállt Magasföldi góljával - kiverte a Magyar Kupából a Debrecent, és a legjobb 64 közé jutott.

Találkozz az ETO játékosaival!

Találkozz az ETO játékosaival!

A mobilitási hét keretében pénteken labdarúgóink a Megyeház téren osztanak reggelit 8:00-tól. Hétvégén pedig a Dunakapu téren rendezik meg a Pálinka- és Magyar hagyományok fesztiválját, ahol szombaton 13:00-tól az ETO labdarúgóival, 15:00-tól futsalosaival találkozhatsz. Keresd az ETO-s kürtőskalácsot!

MK: ETO - Debrecen

MK: ETO - Debrecen

Mintegy két után ismét ETO - Debrecen találkozót rendeznek az ETO Stadionban. Ezúttal, ugyan nem az NBI.-ben, hanem a kupában vehet revansot a legutóbbi NBI.-es mérkőzésünk miatt a Magasföldivel, Kabáttal, Beliczkyvel megerősített csapat.

Góllal ünnepelte születésnapját a csatár

Góllal ünnepelte születésnapját a csatár

Az OTP Bank liga 8. fordulójában ismét szerepet kaptak volt játékosaink. A Vasas hazai pályán lépett pályára a Paks ellen, ahol néhány napja a válogatottban még csapattársként szereplő Nagy Gergely és Lenzsér Bence ütközött meg egymással. Az összecsapásból ezúttal a kapus került ki győztesen, a fővárosiak 1-0-s sikert aratva továbbra is a tabella éléről várhatják a folytatást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink