Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Győri fiatalok sikere a kupában

Győri fiatalok sikere a kupában

10 sajátnevelésű játékossal vívta ki a tegnapi 7-1-es kupagyőzelmet az ETO csapata, amelynek az átlag életkora 22 év volt. Két 2000-es születésű focista is játéklehetőséghez jutott: Zeke Márió 90, Kovács Krisztián 45 percet kapott.

Magabiztos továbbjutás a Magyar Kupában

Magabiztos továbbjutás a Magyar Kupában

ETO-Komárom 7-1. Az ETO magabiztos győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában. Kabát tripla, Vörösbaranyi dupla mellett Nagy J., és Kulcsár szerezte a győri gólokat.

Volt akadémistáink heti mérlege

Volt akadémistáink heti mérlege

A Bundasliga 2. éllovasa Bénes Lacit végig a sorai közt tudva idegenben győzte le 4:2 arányban az Aachen csapatát. Windecker Joci gólzáporos mérkőzésen 1 pontot szerzett az Újpesttel, a DVTK ellen értek el 4:4-es döntetlent lila-fehérek. Nagy Gergelyék pedig a 13. fordulót követően továbbra is magabiztosan vezetik az OTP Bank liga tabelláját.

Koszorúzás, gyertyagyújtás

Koszorúzás, gyertyagyújtás

Az ETO FC Győr és az ETO 100 Baráti Kör gyertyagyújtással és koszorúzással egybekötött megemlékezést tart Mindenszentek és Halottak Napja tiszteletére, október 27-én csütörtök 17.30 órakor. A tiszteletadásra várják a gyertyával és mécsessel érkező szurkolókat is, a stadion keleti lelátójának Vip bejáratánál lévő emlékhelyen.

Kiütéssel nyert az ETO a Diósd ellen

Kiütéssel nyert az ETO a Diósd ellen

Kabát Péter duplájával az élen, az ETO FC Győr, fokozatosan játékba lendülve hét gólos győzelemmel folytatta a pontvadászatot. Az Érd, a Kaposvár és a Csorna is nyert, velük együtt az ETO is begyűjtötte a kötelező 3 pontot.

Hivatalos: 16:30-kor kezdünk szerdán!

Hivatalos: 16:30-kor kezdünk szerdán!

Megérkezett az MLSZ versenybizottságának döntése a Magyar Kupa 7.fordulójának kezdési időpont változtatásáról, mely szerint az ETO - Komárom mérkőzés szerdán 16:30-kor fog kezdődni.

Változhat a MK meccs időpontja

Változhat a MK meccs időpontja

Szurkolóink kérésére újra felvettük a kapcsolatot az MLSZ-el és mindent megtettünk annak érdekében, hogy megváltoztassuk a szerdai Magyar Kupa meccs kezdési időpontját. A Komárom VSE csapata hozzájárult a kezdés 16:30-ra változtatásában, amit ezúton is köszönünk. Ugyan hivatalos versenybizottsági döntés még nincsen, de bízunk benne, hogy az MLSZ hozzájárul az időpont változtatáshoz.

Így szerepeltek egykori akadémistáink

Így szerepeltek egykori akadémistáink

Több ETO-nevelés is az OTP Bank Liga meghatározó játékosává vált, ahogy ezt a hétvégi pályán töltött percek is mutatják. Nagy Gergellyel a kapuban szoros meccsen győzte le a Vasas az MTK-t, ezzel továbbra is a bajnokság éllovasa a piros-kék gárda. Lenzsér és Windecker 1-1 pontot szerzett csapatával, míg Paku Roland ezúttal vereséget szenvedett az újonc Gyirmóttal.

Győzött az ETO Felcsúton

Győzött az ETO Felcsúton

Az NBIII Nyugati csoportjának 11-ik fordulójában csapatunk a Puskás Ferenc Akadémia II. csapatának otthonából hozta el a 3 pontot.

Horváth Dániel:

Horváth Dániel: "Türelemmel, keményen dolgozom az edzéseken "

Az elmúlt héten kapusunkat címeres mezben láthattuk a létesítmény területén. A Győrben állomásozó nemzeti csapat az ETO Parkban készült fel a selejtező sorozat utolsó megmérettetéseire. Habár a kvalifikálás nem sikerült az együttes számára, büszkék lehetünk az ifjú hálóőrre, aki 96-os születése ellenére többször is szerepelt a válogatott keretében.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink