Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Újra egy Csonka az ETO-ban

Újra egy Csonka az ETO-ban

Csonka Bonifác személyében egy belső védő a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának legújabb igazolása. A 24 esztendős, 192 cm magas játékos a román másodosztályban szereplő FK Csíkszereda együttesétől érkezik. (A nyolcvanas évek legendás védője, Csonka Gyula után, tehát egy újabb Csonka játszhat majd zöld-fehérben.)

Az utolsó felvonás következik

Az utolsó felvonás következik

Nagy előnyből várja az NB III-as osztályozó visszavágóját az ETO Akadémia, amely az előzetesen kiírt 17 óra helyett szombaton 16 órától lép pályára idegenben a Hidasnémeti ellen.

Keglovich László - Ezt a cselt már ismerem

Keglovich László - Ezt a cselt már ismerem

A köztiszteletben álló labdarúgó, edző, sportvezető és tanár, Keglovich László, aki idén töltötte be 81. évét, a könyvben mesél gyermekkoráról, pályafutása kezdetéről, Sopronból az ETO-ba igazolásáról, az 1963-as bajnoki címről, a BEK elődöntőbe jutásról, a Barcelona, a Fiorentina és a Milan elleni kupameccsekről, az olimpiai aranyról. Sztorik egy győri díszpolgárról, legendáról, aki a klubhűség mintaképe, s több mint 50 éven át szolgálta az ETO-t.

Berki-tripla az osztályozón

Berki-tripla az osztályozón

Vasárnap játszotta az NB III-as osztályozó első mérkőzését az ETO Akadémia labdarúgócsapata, ahol megnyugtató, 5-0-s előnyt szerzett a szombati, hidasnémetiben rendezendő visszavágóra.

Új kapust szerződtetett az ETO

Új kapust szerződtetett az ETO

Fadgyas Tamás személyében Nyíregyházáról érkezik a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának második nyári igazolása. A 25 esztendős hálóőr 2+1 évre írt alá a klubhoz.

Közepes játékkal kiváló eredmény

Közepes játékkal kiváló eredmény

Az NB III-as osztályozó első mérkőzésén az ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnok Hidasnémeti VSE csapatát. A mérkőzésen végig az ETO dominált, az első félidőben három, majd a második félidőben két gólt szerezve, ezzel magabiztosan megnyerte az osztályozó első fordulóját, s nagy előnnyel utazhat a visszavágóra.

ÉLŐ: ETO Akadémia - Hidasnémeti VSC
NB III-as osztályozó: Győrött az első felvonás

NB III-as osztályozó: Győrött az első felvonás

Vasárnap 16 órától hazai pályán játssza az osztályozó első mérkőzését a megyei első osztályú bajnokság aranyérmese, az ETO Akadémia. Fiataljaink, a többségében külföldi játékosokkal érkező Hidasnémeti csapatát fogadják, abban a reményben, hogy magabiztos előnnyel utazhatnak jövő héten a borsodi visszavágóra. Együttesünk nagyon bízik abban, hogy az ETO-szurkolók nagy számban kilátogatnak majd a találkozóra, hiszen buzdításuk sokat jelenthet a döntő csatában.

Megtartotta ballagási ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium
Osztályozó egy nemzetközi csapat ellen

Osztályozó egy nemzetközi csapat ellen

Tegnap délelőtt megkapta ellenfelét az NB III-as osztályozóra az ETO Akadémia. Fiataljaink a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnok Hidasnémeti VSC csapatával találkoznak, a feljutás két mérkőzésen dől majd el. Az első összecsapást Győrben rendezik vasárnap 16 órától.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink