ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
„Csak a taktikánál tudtam meg, hogy benne vagyok a kezdő 11-ben”
Újabb győzelem!

Újabb győzelem!

Küzdelmes, kemény találkozón a 2001-es születésű Múcska Viktor góljával szereztük meg a győzelmet. A rendkívül feszült mérkőzésen a lefújásig nagyot harcolva megőriztük az egy gólos előnyünket. Szép volt fiúk!

Szurkolói információk a Duna Aszfalt Tiszakécske elleni mérkőzésről
Folytatódjon a lendület!

Folytatódjon a lendület!

A WKW ETO FC Győr a Tiszakécske otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában. Herczeg Miklós bízik csapatában, játékosaival csakis a győzelem megszerzésére összpontosítanak a hátralévő fordulókban.

Nagy csatában győzelem!

Nagy csatában győzelem!

Bagi és Andric góljaival a szünetben már kettővel vezetett az ETO, majd a szünet után 11-esből szépített a Kaposvár, visszajöttek a meccsbe a vendégek. Andric duplája végül eldöntötte a meccset.

Díjátadás ETO játékosokkal

Díjátadás ETO játékosokkal

A héten az Audi Hungaria Schule teremfoci bajnokságának eredményhirdetésén jártak játékosaink, Lovrencsics Balázs, Bagi István és Andric Nemanja adták át az elismerő okleveleket és trófeákat a gyerekeknek.

Presztízs meccsen a győzelem a cél

Presztízs meccsen a győzelem a cél

Története során a 34. bajnoki mérkőzésén csap össze a WKW ETO FC Győr és a Kaposvári Rákóczi FC a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. Mindkét csapatnak fontos a győzelem.

Példamutatásból jeles

Példamutatásból jeles

Csatárunk, Lovrencsics Balázs megajándékozta akadémiánk egyik legtehetségesebb növendékét, Szép Marcit azzal, hogy finanszírozza részvételét a júniusban megrendezésre kerülő Audi Schanzer Fußballschule focitáborban.

Győzelemmel kezdett az új stáb

Győzelemmel kezdett az új stáb

Győzelemmel kezdett a Herczeg Miklós irányította ETO. A győri gólokat Szalánszki (2), Lovrencsics és Andric szerezték. Szép volt fiúk!

Holnap edzőmeccs a Csákvár ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink