Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Továbbra is az NBII a célkitűzés
Fehér Miklós emlékgála

Fehér Miklós emlékgála

December 28-án ismét jótékonysági futballgála lesz a koraszülöttek támogatásáért.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket  és Boldog Új évet kívánunk!
Ajándékokkal lepték meg az ETO fiataljai a Gyermekotthont
Meghitt, sportos ETO Karácsony

Meghitt, sportos ETO Karácsony

Az ETO FC Győr szombaton tartotta hagyományos ETO Karácsonyi Ünnepségét a Magvassy Sportcsarnokban. Az eseményen csaknem 500 igazolt játékos és a velük érkező szülők, valamint az ETO edzői, dolgozói vettek részt.

Mikulás: 5 iskolánál járt az ETO!

Mikulás: 5 iskolánál járt az ETO!

Az ETO FC Győr labdarúgói látogattak el 5 győri általános iskolába mikulás alkalmából. A Radnóti, Gyárvárosi, Szabadhegyi, Fekete és Ménfőcsanaki Általános Iskola tanulói nagyon örültek, hogy meglátogatta őket az ETO.

Preszeller Tamás marad az edző

Preszeller Tamás marad az edző

Preszeller Tamás lesz a tavaszi idényben is az ETO FC Győr vezetőedzője. Három játékossal szeretnék megerősíteni a keretet a bajnoki folytatásra. Az ETO FC Győr együttese a csalódást jelentő ötödik helyen végzett az őszi idényben az NB III Nyugati csoportban. Jelenleg tehát nem áll feljutást jelentő helyen, noha az NB II-be kerülés az első számú cél a zöld-fehéreknél.

Délben nyit az új ETO SHOP!

Délben nyit az új ETO SHOP!

Ma déltől megnyitja kapuit a teljesen új ETO SHOP az ETO Park földszintjén! BÉRLETESEINK ezen a héten 20% kedvezményben részesülnek. Érdemes benézni! Hajrá Győr! Hajrá ETO!

ETO FC GYŐR SAJTÓKÖZLEMÉNYE

ETO FC GYŐR SAJTÓKÖZLEMÉNYE

Az ETO FC Győr vezetése teljes mértékben elítéli és minden formában elhatárolódik az önmagáról megfeledkező szurkolói csoport dorogi magatartásától. Nagyon csalódottak vagyunk, mivel azt gondoltuk, hogy a szezon folyamán tapasztalt lelkes szurkolás fogja jellemezni a dorogi mérkőzésre is ellátogató szurkolók viselkedését is.

Egyetlen gól döntött

Egyetlen gól döntött

Az ETO az ötödik vereségét szenvedte el a bajnokságban. Nem sokkal a meccs vége előtt aztán a pályán kívül is akadt izgalom.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink