Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Parádés mérkőzés, óriási küzdés

Parádés mérkőzés, óriási küzdés

Több mint fél órán át vezettünk a Vasas ellen a második félidőben, de az NBI. listavezetője az utolsó pillanatokban megbosszulta a kihagyott helyzeteinket.

Kabát: Cél a bajnokság megnyerése

Kabát: Cél a bajnokság megnyerése

Kabát Péter volt a Digi Sport Reggeli Start műsorának vendége. A rutinos támadónk beszélt az eddigi ETO-s mérkőzéseiről, felkészüléséről és a mai esti találkozóról is.

Öt év után ismét ETO-VASAS Győrben!

Öt év után ismét ETO-VASAS Győrben!

November 29-én 18:00 órakor a Labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában az ETO FC Győr az első osztályú Vasas FC-t fogadja hazai pályán. A két együttes 2011 augusztusában találkozott utoljára az élvonalban, akkor szoros mérkőzésen a zöld-fehérek bizonyultak jobbnak 3-2 arányban.

Ismét magabiztos győzelem!

Ismét magabiztos győzelem!

Magasföldi, Kabát, Kulcsár és Rácz góljaival hazai pályán szereztük meg a három pontot, melynek sorsa egy percre sem volt kérdéses. Dudás Ádám a győri közönség nagy örömére debütálhatott, miután visszatért az nevelőegyesületéhez!

Tisztelet a Legendának

Tisztelet a Legendának

Az ETO futsalosai megkoszorúzták Fehér Miklós szobrát a Benfica stadionban.

Dudás Ádámmal a Csepel ellen

Dudás Ádámmal a Csepel ellen

Aláírta szerződését Dudás Ádám az ETO-val és szombaton már nagy valószínűséggel pályára is lép a győri közönség előtt a Csepel ellen.

Izgalmas mérkőzések jönnek

Izgalmas mérkőzések jönnek

A Gyirmót FC II. a Kaposvár csapatát fogadja és reméljük a sportszerűség alapján ezen a mérkőzésen is láthatunk 5-6 visszajátszót, ahogy ellenünk. Az Érd igazi rangadón a PFLA II. ellen játszik, az ETO Stadionba pedig a Csepel látogat.

Értékes gólok, drámai pillanatok

Értékes gólok, drámai pillanatok

Windecker József az utolsó percben szerzett győztes találatot a Gyirmót ellen. Kalmár Zsolt szintén egy góllal vette ki a részét az első helyen álló Jena elleni 3-0-s sikerből. Nagy Gergelyék a két kihagyott büntető ellenére is 2-2-es döntetlent értek el a címvédő Ferencváros ellen. Lenzsér Bence a már megszokott 90 perc mellett 1 ponttal gazdagodott a hétvége során. Íme volt akadémistáink mérlege:

Biztos győzelem végszóra

Biztos győzelem végszóra

Küzdelmes, időnként nagy iramú mérkőzésen hullámzó játékkal győzött az ETO a 70 percig jól futballozó Sárvár ellen. Kunsági bravúrjai és a szerencse is segítette az ETO-t a büntetőt hibázó Sárvár ellen a 3 pont megszerzésében.

Megnyílt a játszósarok!

Megnyílt a játszósarok!

Az ETO klubépületében az étteremnél kialakításra került egy játszósarok, ahol az edzésre érkező gyermekek testvérei játszhatnak. Kérjük, a szülőket, hogy ne az öltözőben várakozzanak, hanem üljenek be a büfébe. A fogyasztás nem kötelező. A szülői parkoló rendje is módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink