Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Öt játékosunk az UP válogatottakban
Királyi győzelem a Budafok ellen

Királyi győzelem a Budafok ellen

Megtört a jég, megvan az első hazai győzelem! Csapatunk rendkívül szervezett és magabiztos játékkal 4:0-ra nyerte a Budafok elleni mérkőzést. Király József vezetőedző győzelemmel debütált az ETO kispadján.

Király vezetésével a Budafok ellen nyerni kell
Király József az ETO FC új vezetőedzője

Király József az ETO FC új vezetőedzője

Mészöly Géza távozása után az ETO FC Győr vezetősége Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek, akinek sok sikert kívánunk az ETO élén!

Pénteken a Futball Éjszakája az ETO Stadionban!
Búcsúzik Mészöly Géza és Garami Zsolt

Búcsúzik Mészöly Géza és Garami Zsolt

Vasárnap közös megegyezéssel szerződést bontott a klub és Mészöly Géza vezetőedző, Garami Zsolt erőnléti edző pedig kollégájával együtt távozik az ETO-tól. Az alábbiakban búcsúznak a klubtól, a kollégáktól és a szurkolóktól. Ezúton is köszönjük az ETO-ért végzett munkájukat, és további sok sikert kívánunk mindkettőjüknek!

Mérsékelték Völgyi büntetését

Mérsékelték Völgyi büntetését

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága ma fegyelmi tárgyalás keretében meghallgatta Völgyi Dánielt és Soós Imrét a múlt szerdai incidenssel kapcsolatban, ami Völgyi piros lapos kiállítását és 5 mérkőzéses eltiltását eredményezte.

Magyar Kupa:  A 6. forduló párosításai

Magyar Kupa: A 6. forduló párosításai

A Magyar Kupa 6. fordulójában az ETO az NB III-as Kozármisleny ellen kezd. A Magyar Kupa-főtábla első fordulójának hivatalos játéknapjai szeptember 22., szombat és 23., vasárnap, ahol nincs villanyvilágítás, ott legkésőbb 15 óra lehet a kezdésidőpont.

Továbbra sem megy hazai pályán, kétgólos vereség a Csákvártól
Mészöly Géza távozott

Mészöly Géza távozott

A tegnapi sikertelen mérkőzés után közös megegyezéssel szerződést bontott Mészöly Géza és az ETO vezetősége. Mészöly Gézának köszönjük az ETO-ért végzett munkáját és további sok sikert kívánunk! Az edzéseket Király József vezeti.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink