ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Fradi nyert, második az ETO az Alapszakaszban

A Futsal NBI Alapszakasz az Elek Gyula Arénában lejátszott záró mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedett a FTC Futsaltól az erősen tartalékos ETO. Alex mellett sérülés miatt Juanra is, valamint öt! a győri kerettel készülő fiatal is hiányzott U20-as válogatott behívó miatt, emellett Dávid R. is sérülten vállalta a játékot. Magabiztos Fradi vezetés az első félidőben, a két gólos hátrányt nem sikerült ledolgozni, sőt újabb hazai találat után 4-1 lett a vége.

Ma este FTC-ETO!

Ma este FTC-ETO!

Győzelemmel szeretnék zárni az Alapszakaszt a Rába ETO futsalosai. Az FTC ősszel is remek ellenfélnek bizonyult, óriási meccsre van kilátás.

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

A SPORTINGOT KAPTA A RÁBA AZ ELŐDÖNTŐBEN

Kisorsolták a Futsal Cup Final Four elődöntőit tegnap este. Az UEFA csodálatos körülmények között tette ezt meg, hiszen 97 ezer néző előtt, a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája mérkőzés szünetében bonyolították le, a két kispad közötti területen.

Ma este futsal BL döntő sorsolás

Ma este futsal BL döntő sorsolás

Az UEFA Futsal Cup Final sorsolása ma este szerdán a Barcelona-Chelsea BL 16. forduló visszavágó mérkőzésének szünetében lesz a Camp Nou Stadionban. A meccs 20.45-kor kezdődik.

Szép ETO győzelem, a hajrában fiatalos lendület!

Szép ETO győzelem, a hajrában fiatalos lendület!

Juanra vezérletével két gólos előnyt szerzett az ETO a feszesen védekező DEAC ellen az első félidőben. A fordulást követően sokáig küzdelmes és kiegyenlítettebb percek után Klacsák találata után pezsdült meg a játék. A DEAC vészkapus játékra váltva kockáztatott, ebből újabb győri gólok születtek. A hajrára jött a fiatal győri elite alakulat és tetszetős játékkal rukkoltak elő a győri közönség legnagyobb örömére. Szép volt fiúk!

Lassan véget ér az Alapszakasz

Lassan véget ér az Alapszakasz

Izgalmas csaták várhatók az utolsó két fordulóban. Az ETO-nak már csak matematikailag van esélye beelőzni a MVFC-Berettyóújfalu csapatát a pontvadászatban két fordulóval a bajnokság Alapszakaszának vége előtt.

Jótett és köszönet a futsal nevében

Jótett és köszönet a futsal nevében

Futsalosaink örömmel csatlakoztak a Vidanet felkérésére a győri Szent Cirill és Method Alapítvány számára rendezett mini futsal tornához. Ez alkalommal tényleg elmondható, hogy nem az eredmény volt a fontos, hanem az élmény. A képek önmagukért beszélnek. Köszönet Hushegyi Károlynak a szervezésért!

Visszavágtak

Visszavágtak

Visszavágott a Beri a győri 8-2-es vereségért, igaz a szünetig kiegyenlített volt a játék. Ezután Alex és Alasztics kiválása már sok volt a Győrnek, 6-3-ra nyert a Berettyó és visszaelőzött a bajnoki tabellán.

Ma este Beri-ETO csúcsrangadó!

Ma este Beri-ETO csúcsrangadó!

Ma eldőlhet kinyeri meg a futsal NBI Alapszakaszát, vagy ki lesz hozzá közelebb a hátralévő két fordulóban. Óriási meccs várható, ha mindkét csapat a győzelemre fókuszál, a valószínű telt házas összecsapáson.

Helycsere a tabellán! Élre került az ETO!

Helycsere a tabellán! Élre került az ETO!

Két gólos hátrányból fordított az ETO az Aramis ellen egy roppant feszült és végletekig izgalmas találkozón. Az ETO ezzel helyet cserélt a Berettyóújfaluval, mivel a Beri 0-0-s döntetlent játszott Veszprémben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink