ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Döntőben az ETO!

Döntőben az ETO!

Sokan féltették az Alexet és Juanrát nélkülöző ETO-t a Veszprém ellen, de a többiek minden aggodalmat cáfolva magabiztosan győzték le a Veszprém együttesét és jutottak megérdemelten a futsal bajnoki döntőbe.

Rangadó eltiltásokkal

Rangadó eltiltásokkal

Hétfőn ETO-Veszprém futsal rangadó lesz a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban, a futsal NBI Rájátszásának 9. fordulójában. Alex és Juanra sem játszik a Veszprém ellen, nehéz mérkőzésre lehet számítani.

Bajnok lett a NEMAK ETO U17!

Bajnok lett a NEMAK ETO U17!

A NEMAK ETO Futsal U17 a mai nap a ZUSC legyőzésével behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban és a hátralévő fordulóktól függetlenül megnyert az I. osztályú U17-es futsal bajnokságot!

SZÍNES PROGRAMOK! KILENCEDIK ÉVE, IDÉN IS FUTSAL TÁBOR!
Futsal NB I: az ETO megállíthatatlan a rájátszásban
Jön az Aramis hétfőn! Eddig hibátlan az ETO a Rájátszásban!

Jön az Aramis hétfőn! Eddig hibátlan az ETO a Rájátszásban!

A Szombathelyt verő Aramist fogadjuk hétfőn a futsal bajnokság 7. fordulójában. A presztízs mérkőzést a Győr Városi Egyetemi Csarnokban rendezik hétfőn 18:30-kor. Az ETO 100%-kos a rájátszásban, előnye 8 pontra nőhet, amennyiben legyőzik futsalosaink a Hali ellen gálázó budaörsi fiatalokat.

Alex 5! Fölényes ETO győzelem a rangadón

Alex 5! Fölényes ETO győzelem a rangadón

Kihasználva a Haladás hibáit, többször is büntetett az ETO a nyugati rangadón. Az első félidőben elért három gólos győri vezetés után a Rába végül 7-2-re fölényesen nyerte a csoportelsőséget befolyásoló rangadót a Swietelsky-Haladás VSE ellen.

Nyugati rangadó a csoportelsőségért

Nyugati rangadó a csoportelsőségért

Csütörtökön 18:30 órakor a futsal NBI Rájátszás B csoportjának rangadója következik, a Rába ETO – Swietelsky-Haladás VSE játssza a nyugati derbit a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban.

UEFA Futsal Kupa - Hatgólos vereség: ahogy várni lehetett, negyedik lett a Rába
Barca-ETO a bronzmeccsen

Barca-ETO a bronzmeccsen

Vasárnap folytatódik az UEFA Futsal Cup Final! A pénteki két vesztes csatája a Barcelona Lassa-Rába ETO bronzmeccs vasárnap 17 órakor kezdődik, amit közvetít az M4Sport-on élőben!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink