Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Szurkolj velünk a továbbjutásért!

Szurkolj velünk a továbbjutásért!

Az ősz utolsó és egyben legfontosabb tétmérkőzése vár november 25-én, szerdán 17.00 órakor a Győri ETO FC első csapatára. A srácoknak nagy szüksége van a szurkolók támogatására, a zöld-fehér klub ezért egységesen 500 Ft-os kedvezményes jegyárakkal várja a kilátogatókat a Magyar Kupa Honvéd elleni visszavágójára! Az általános, közép és főiskolák szervezett diákcsoportjai pedig – előzetes bejelentkezés után - ingyenesen tekinthetik meg a találkozót. Regisztrálni az f.nora@eto.hu email címen, vagy a 305 594 124-es mobiltelefonszámon lehet.

Jegyárusítás Győrben! Három helyszínen!

Jegyárusítás Győrben! Három helyszínen!

A héten már a helyszínen is lázasan folytak az előkészületi munkák a két hét múlva szerdán megrendezendő, magyar-orosz válogatott mérkőzéssel kapcsolatosan. A március 3-án, 19.30 órakor kezdődő találkozóra jegyeket Győr városának három helyszínén lehet váltani. A lelátók szélére olcsóbban, míg a felezővonalhoz közeledve drágábban válthatnak belépőt a szurkolók. Az 1500, 2000, 2500, 4000, 5000 és 6000 forintos jegyeket pénteken reggeltől, munkanapokon 9.00 órától, 19.00 óráig az ETO klubépületének recepcióján, nyitvatartási időben az ETO Park Szabadidő és Kereskedelmi Központjának információs pultjánál, valamint az IBUSZ Kazinczy Ferenc utcai irodájában vásárolhatnak az érdeklődök.

Soproni Liga  23. forduló

Soproni Liga 23. forduló

Vasárnap délután 17.30-kor, a 23. forduló záró mérkőzésén, Zalaegerszegen lép pályára felnőtt csapatunk. A Sport2 által élőben közvetített kilencven percet, ami honlapunkon on-line is nyomon követhető lesz Bede Ferenc vezeti majd. Az élvonalban 17 éve tevékenykedő sípmester segítői ezúttal Butkai Zsolt és Farkas Balázs lesznek, a meccs ellenőre Hamar László. A 44 éves fővárosi labdarúgó-játékvezető ebben a futball-idényben negyedszerre fújja majd a sípot ETO meccsen. Az ősszel egy Honvéd elleni győri győzelemkor, és egy Székesfehérváron lejátszott gólnélküli döntetlen alkalmával irányított, de az ő felügyelete alatt zajlott le legutóbbi idegenbeli bajnokink is, amikor a Honvéd otthonában egy ponttal gazdagodtunk.

Előfutárok

Előfutárok

Bár a százszázalékos munka csak csütörtökön kezdődik meg és a szünet sem volt túl hosszúnak mondható az első csapat néhány tagja már a napokban tiszteletét tette a klubházban. Jarmo Ahjupera családjával tért vissza Győrbe, az észt támadó hétfőn egyedül rótta a köröket az ETO Parkban. Grúz csatárunk, Rati Aleksidze kisebb sérülésének kezeltetése miatt rövidítette meg vakációját, Sasa Stevanovic pedig, térdműtétje után ma délután vette fel újra a „kesztyűt”… ezúttal a biciklis változatát.

Háborút nyertek!

Háborút nyertek!

Bár a győri csatát elvesztettük, a háborút megnyertük! Igazi harc volt a mai, boldog, de sebesült győztesekkel, és kezdetben kissé elbizakodott, majd csalódottan eloldalgó vesztesekkel. Nem jött be a papírforma! Felnőtt csapatunk éjszakába nyúló Montpellier elleni győzelmével újból beírta magát a magyar futballtörténelembe, már csak azért is, mert nem mostanában nyert piros-fehér-zöld csapat Franciaországban, de azért is mert több mint 45 éve már hogy az ETO három külföldi ellenfelet is kipipálva negyedszer is kiállhat a nemzetközi porondra. Ma este egy végtelenül izgalmas, mozgalmas meccsen nagyrészt emberhátrányban, a kétszer tizenöt perces hosszabbítás után, tizenegyesekkel teljesen megérdemelten harcolta ki a továbbjutást a Győri ETO FC!

Priskinért újra ringbe száll a MU legendája

Priskinért újra ringbe száll a MU legendája

Brit lapértesülések szerint Priskin Tamás, az angol másodosztályú Watford támadója továbbra is előkelő helyen szerepel Roy Keane kívánságfüzetében, az Ipswich menedzserének második, 1,2 millió fontos ajánlatát azonban újfent elutasította a magyar válogatott játékos klubja. Egyes források szerint a Darazsak megfelelő ajánlat esetén eladnák Priksint, akiért 2 millió fontot szeretne kapni a közép-angliai egylet.

Not from the stand

Not from the stand

First half of the match against away team Zalaegerszeg ended with no goals but they scored a goal in the beginning of second half of 8th round Soproni League. Our guys did not give up the match but a good shooting from our defender scored for us also and our home team closed with one-one. This match we missed Estonian striker of ETO Tarmo Kink. There is no complaint on our fans because they were hearth- warmly cheering like never before saying Hajrá-ETO from both sides of the stands which only the elderly fans remember from old times. Estonian striker of first team squad had a bad flu so he was also sitting on the stand by watching Zalaegerszeg match but this Saturday hopefully he will play in the colors of ETO.

Soproni League, 15th round: Videoton – Győri

Soproni League, 15th round: Videoton – Győri

First position standing Fehérvár was the home team of 15th round of the championship. It was a hard play in deep grass and fog but the teams were very dynamic. Both teams had several chances and the biggest chance came for our team when Nicorec had a great shot but it was upright shooting so finally we have finished 0-0 result and no extra points..

Gyógyulóban

Gyógyulóban

A sérültek gyógyulásának szempontjából tekinthető talán örömtelinek az NBI-es rajt elhalasztása. Vladimir Djordjevic állapota javul, a szerb légiós a kezelések mellett már megkezdte a rehabilitációs edzéseket. A védőpáros másik tagja is maródi, de a vádijával bajlódó Lazar Stanisic holnap már ismét a kerettel együtt dolgozhat. Kiss Máté, sípcsontjára kapott rúgást az utolsó beleki felkészülési meccsen, de fiatal középpályásunk is megúszta pár nap pihenővel, ő már a mai tréningen is részt vett. Bár Marko Dinjar még nem edzett a héten, de szerencsére a horvát labdarúgó is problémamentesen gyógyul. Hétfőn visszatért Győrbe az ETO újdonsült marokkói védője, El-Araichi Chemchedine, aki sérülése miatt nem tarthatott a srácokkal Törökországba.

Hova szól az eltiltás?!

Hova szól az eltiltás?!

Érdekes szituáció alakult ki klubunk két felnőtt gárdájának szereplése kapcsán. Múlt hétvégén, Zalaegerszegen „melegítette” a terepet árnyékcsapatunk a most vasárnapi élvonalbeli rangadóra. A másodosztály legutóbbi bajnoki mérkőzésen Marko Dinjar visszajátszóként lépett pályára. Miután horvát légiósunkat egy felugrás során úgy lekönyökölték, hogy felrepedt a szája, a földre zuhant, estében még szerette volna elrúgni a labdát, ám véletlenül az ellenfél játékosát találta el. Míg a sérülését okozó zalai labdarúgó büntetése elmaradt, a találkozó 74. percében a játékvezető utánrúgásért kiállította a középpályásunkat. A szövetség Fegyelmi Bizottság keddi ülésén hozott határozatot, miszerint a játékosunkat „két soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésen való részvételtől tiltja el”. A kérdés csak az, milyen felnőtt bajnoki találkozóra érvényes a döntés!? A választ Kaló József, az MLSZ Fegyelmi Bizottságának titkára adta meg.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink