Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Nem sikerült a pontszerzés

Nem sikerült a pontszerzés

Vereséget szenvedett a dobogóra pályázó MTK ideiglenes otthonában, a Bozsik Stadionban csapatunk, miután ma délután csak Priskin Tamás tudta bevenni Hegedűs kapuját, míg a túloldalon előbb Pölöskei szabadrúgása, majd Csiki közeli lövése kötött ki a hálóba. A találkozó nagy része kiegyenlített volt, de amíg az első félidőben a bekapott gól után tudtunk dominálni, úgy a második félidőben ez már nem sikerült. Miriuta László a mérkőzésen két újoncot is avatott: Nagy Ádám és Kerékgyártó Dávid is élete első NB I-es mérkőzését vívta. (Fotó: http://mtkbudapest.hu )

Stevanovic interjú a Digisporton

Stevanovic interjú a Digisporton

Sportigazgatónk, Sasa Stevanovic skype-on nyiltakozott Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. Aki lemaradt a beszélgetésről itt is megnézheti.

Ma 17 órakor: ETO II - BKV Előre

Ma 17 órakor: ETO II - BKV Előre

Hazai pályán a BKV Előre együttesét fogadja az ETO II. (a 17 órakor kezdődő találkozó helyszíne ezúttal is az ETO Park kemping pályája) Az őszi együttesből Pongrácz, Lenzsér, Mayer már bemutatkozott az élvonalban, és most Nagy Á. és Kerékgyártó is megteheti. Az együttesből hiányozni fog Nagy Bálint is, aki legutóbb az ötödik sárga lapját kapta.

Újoncokat avathat a csapat holnap

Újoncokat avathat a csapat holnap

Lipták sárga lapok, Kvilitaia sérülés miatt hiányzik majd holnap az MTK ellen, ahol két újoncot is avathat Miriuta László. A tervek szerint ugyanis a kezdőcsapatban kap helyett az U20-as válogatott belső védő, Nagy Ádám, és a középpályás Kerékgyártó Dávid is. A tervezett kezdő: Kamenár - Brdarovski, Lang, Nagy Á., Ibanez - Windecker, Kamber, Kerékgyártó, Pátkai - Koltai, Priskin

Jöhet a harmadik siker az MTK ellen

Jöhet a harmadik siker az MTK ellen

Páratlan sorozatot tudhat magáénak csapatunk az MTK ellen. Amióta a kék-fehérek visszakerültek az NB I-be, azóta a fővárosban rendre a mieink nyerik a bajnoki mérkőzéseket. Most szombaton ennek a sorozatnak kell folytatódnia. Íme a legutóbbi két találkozó összefoglalója. 

Ismét együtt készültek az U20-asok

Ismét együtt készültek az U20-asok

Az U20-as világbajnokságra készülő válogatott szakvezetője, Bernd Storck a hónap elején jelölte ki 35 fős bő keretét, amelyet hamarosan ismét szűkíteni kell, a május végén kezdődő új-zélandi tornára ugyanis csak 21 játékos utazhat el. A 35 labdarúgó közül ezúttal 28-an kaptak meghívót a vasárnap kezdődött és csütörtökig tartó edzőtáborba, amelyen hétfőtől szerdáig napi két edzés szerepel a programban, ma pedig edzőmeccsen lépnek pályára a játékosok. Az ETO felnőtt keretéből Mervó Bence és Horváth Dániel, míg a Fehér Miklós Akadémiáról rajtuk kívül a Pápára kölcsönadott és folyamatosan az NB I-ben játszó Pongrácz Viktor, valamint a Paksra igazolt, és a hétvégén az első osztályban bemutatkozó Lenzsér Bence kapott meghívást.

Bajnokhoz méltó játék a lányoktól

Bajnokhoz méltó játék a lányoktól

Kettős hazai győzelemmel zárták a szezont lánycsapataink. Az NB II-ben a városi rangadó csak nevében volt rangadó, hiszen nagyon nagy különbségű ETO győzelem született.

UP bajnokságok eredményei

UP bajnokságok eredményei

Újabb fordulót fejeztek be a csapatok a korosztályos bajnokságokban. A felsőházi rájátszásban ezúttal nem volt sikerélménye a mieinknek.

Az ETO FC Kft közleménye

Az ETO FC Kft közleménye

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük az ETO FC Kft. kiadott közleményét.

A Bozsikban az MTK ellen

A Bozsikban az MTK ellen

Már kaphatóak a jegyek a hétvégi MTK - Győri ETO FC mérkőzésre, amelynek a helyszíne nem a Hidegkuti Stadion, hanem a Bozsik Stadion lesz, szurkolinknak így Kispestre kell majd utazni ha el akarják kisérni a csapatot. Aki már ma meg szeretné venni a jegyét Győrben az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, vagy az interneten ezen a linken megteheti:   https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57000605/MTK-Budapest---Gyori-ETO-FC   A belépőjegyek 1.400 Ft-ba kerülnek, és a korábbi találkozókhoz hasonlóan ezúttal is szükség lesz a szurkoli kártyára. A találkozó előtt a helyszínen is lehet belépőt váltani, a jegypénztárak két órával a meccs előtt, azaz április 18-án 12 órakor nyitnak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink