Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Megérdemelt győzelem a felcsútiak ellen

Megérdemelt győzelem a felcsútiak ellen

Nagyszerű hnagulatú mérkőzésen zárt le csapatunk egy hosszú hazai nyeretlenségi sorozatot, miután az OTP Bank Liga 25. fordulójában 1-0-ra legyőztük a Puskás Akadémia csapatát. A mieink közül többen is eltalálták a kapufát - Rudolf és Koltai is gólt érdemelt volna - a mindent eldöntő gólt végül egy kontra után Priskin Tamás szerezte. A felcsútiaknak is volt több lehetőségük, elsősorban a győri nevelésű Lencse került helyzetbe, de POgacsics nagyszerűen védett így kapott gól nélkül hoztuk le a meccset.

Vasárnap 16.30-kor a PFLA ellen

Vasárnap 16.30-kor a PFLA ellen

A felcsútiak ellen folytatja szereplését csapatunk a bajnokságban, ahol győzelem esetén pontszámban befoghatnánk a Puskás Akadémiát. Tervezett kezdőcsapatunk: Kamenár - Brdarovski, Lang, Nagy Á., Ibanez - Kamber, Windecker, Pátkai - Koltai, Priskin, Rudolf.

Köszönjük nektek, hogy ma eljöttetek!

Köszönjük nektek, hogy ma eljöttetek!

Mintegy 250-300 szurkolónk jött ki ma délután a csapat edzésére, hogy jelenlétével demonstrálja: mennyire fontos számukra az ETO. Az edzés közben többször felhangzott az ETO induló, és a végén, amikor a játékosok lepacsiztak mindenkivel, békésen minden drukker elhagyta a stadiont. Nagyszerű volt a hangulat, nagyon köszönjük mindenkinek, aki ott volt ma a stadionban, reméljük lesz olyan megoldás a következő napokban, ami után lesz okunk az ünneplésre. Hajrá ETO! (Fotó: Lapincs Attila)

Szalai Ádám is bemutatkozhat

Szalai Ádám is bemutatkozhat

Ismét újoncot avathat, NB III-as csapatunk, akik ezúttal Nagyatádon lépnek pályára. Ezúttal Szalai Ádám mutatkozhat be a harmadosztályban. A tervezett kezdőcsapat: Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szalai L., Medgyes, Szabó T. - Irmes, Füleki, Szabó B. Németh Zoltán. "Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, nyernünk kell. És komoly céljaink vannak"

Helyesbítés: a Park kinyit, de a shop nem

Helyesbítés: a Park kinyit, de a shop nem

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az ETO Park egyes üzletei nyitva lesznek, több szolgáltatást igénybe lehet venni, és a szokásos, a győriek körében nagyon népszerű piac is működni fog vasárnap, ugyanakkor a korábbi hírben jelzett információt megerősítenénk: azaz nem lesz nyitva az ETO Shop - így a mérkőzés napján ezúttal nem tudunk szurkolói kártyát készíteni drukkereink számára. A megértésüket köszönjük.

Fontos információ szurkolóinknak

Fontos információ szurkolóinknak

Mindazok, akik csatlakozni szeretnének a hétvégén valamelyik, az ETO iránti szimpátiát kifejező megmozduláson, az alábbi információkat kérjük vegyék figyelembe.

UP bajnokság: Továbbra is élen az U14

UP bajnokság: Továbbra is élen az U14

Négy mérkőzésből három győzelem. Sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött utánpótláscsapataink. Fontos győzelmet aratott az U14-es bajnokságban Tuifel Péter csapata, amely továbbra is vezeti a tabellát.

Hét idei érettségiző már bemutatkozott

Hét idei érettségiző már bemutatkozott

Két-három évvel a bemutatkozás után lehetnek meghatározó játékosai a csapatnak az akadémisták, akik egyre nagyobb létszámban mutatkoznak be az élvonalban. A tavaly érettségizettek közül már öten (Nagy G., Matetits, Illés, Vankó, Novák) átestek a tűzkeresztségen, az idei végzősök közül Nagy Á., Kerékgyártó éppen ma, Kalmár, Lenzsér, Mervó, Pongrácz és Mayer pedig már korábban elmondhatta, hogy bemutatkozott az NB I-ben.  

Video: az MTK szerezte meg a három pontot

Video: az MTK szerezte meg a három pontot

Amióta visszakerült az MTK az első osztályba, azóta minden évben ugyanaz a csapat nyeri meg mind az őszi, mind a tavaszi mérkőzést. Ez az előző két évben a mieink számára hozott örömet, idén viszont a kék-fehérek szerezték meg mindkét alkalommal a három pontot. Szombaton délután így:

Kár a második gól előtti hibáért

Kár a második gól előtti hibáért

Folytathatja a dobogóért vívott harcát az MTK, amely a Paks veresége miatt az európai kupaszereplés felé is nagy lépést tett (ha nem a Szolnok nyeri a Magyar Kupát, akkor a bajnokság első négy helyezettje indulhat a BL illetve az EL selejtezőjében.) A találkozó után a két vezetőedző elsőként a Duna TV kamerája előtt értékelte a látottakat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink