Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
50 éve a BEK elődöntőben

50 éve a BEK elődöntőben

Ötven évvel ezelőtt érte el története legnagyobb sikerét klubunk, amely 1965. április 30-án a Népstadionban 70 ezer néző előtt a Benficát fogadta a BEK elődöntőben. Európa négy legjobbja közé került az ETO, magyar csapatnak ezt azóta sem sikerült felülmúlnia. A napokban Hegyi Iván, a Népszabadság hasábjain elevenítette fel a mérkőzést, illetve az ide vezető utat.

Megyei rangadó az NB III-ban

Megyei rangadó az NB III-ban

Két 111 éves egyesület csap össze az NB III-as bajnokság hétvégi fordulójában, ahol a majális miatt vélhetően a megszokotthoz képest sokkal többen kilátogatnak majd a Wittmann Parkba, ahol a házigazda MTE a Győri ETO II-t fogadja. Az ETO II az esélyese a találkozónak, hiszen csapatunk a bajnoki címért harcol, míg az óváriak a kiesés ellen menekülnek. A találkozó 17.30-kor kezdődik Mosonmagyaróváron.

U20-as siker akadémistáink vezérletével

U20-as siker akadémistáink vezérletével

A május végén kezdődő új-zélandi U20-as világbajnokságra készülő magyar korosztályos válogatott 3-0-ra legyőzte Felcsúton a szintén vb-résztvevő Mianmar csapatát. Ez volt U20-as válogatottunk utolsó nemzetközi mérkőzése a május végén kezdődő korosztályos világbajnokság előtt. Az mlsz.hubeszámolója szerint nem sokat kellett várni az első magyar gólra, már a 4. percben megszereztük a vezetést, Németh Márió egy védekezési hibát kihasználva jó ütemben ugratta ki az ETO csatárát, Mervó Bencét, aki a kifutó kapus fölött 16 méterről az üres kapuba pörgetett. 

Győztek a lányok!

Győztek a lányok!

Az Astra HFC-vel találkozott az ETO FC csapata az U15-ös, nagypályás bajnokságban a hétvégén. Süle János tanítványai magabiztosan szerezték meg a három pontot. 

UP Bajnokság: Nem sikerült jól a hétvége

UP Bajnokság: Nem sikerült jól a hétvége

A Ferencvárossal és a Fehérvárral találkoztak utánpótlás csapataink a hétvégén. Az eredmények sajnos nem úgy alakultak, ahogy abban reménykedni lehetett, de egy győzelemnek azért örülhettünk. A mérkőzések jegyzőkönyveit itt találják.

MLSZ: az NB III elérhető közelségben

MLSZ: az NB III elérhető közelségben

Az MLSZ a törvényi előírásokat betartva támogatja a győri utánpótlás jövőjének méltányos kezelését. Ezzel a bevezetővel jelent meg ma egy írás a szövetség honlapján, amit változtatás nélkül közlünk. Ennek lényege, hogy amennyiben az ETO FC Kft-nek nincs köztartozása, abban az esetben az NB III-as és az utánpótlás csapatokat átveheti az ETO Futsal klub, tekintettel arra, hogy néhány évvel ezelőtt a két klub együttműködési megállapodást kötött egymással. Íme az írás:

Köszönjük szurkolóink támogatását!

Köszönjük szurkolóink támogatását!

A hétvégén több szimpátia megmozdulást is szerveztek szurkolóink. Egyrészt a szombati edzése kilátogattak mintegy 250-300-an, hogy erőt adjanak a csapatnak, másrészt aki tehette feketében érkezett a vasárnapi meccsre, ahol az első 10 percet a büfé előtti résztől nézték végig drukkereink - majd pedig nagyszerű szurkolás közepette sikerült megszereznie csapatunkak a három pontot. Köszönjük!

Pogacsics a meccs egyik hőse

Pogacsics a meccs egyik hőse

Nagyszerű mérkőzésen van túl Pogacsics Krisztián. Kapusunk több bravúrt is bemutatott a tegnapi meccs során, így a meccset követő sajtótájékoztatón érthetően rá voltak kívnáncsiak az újságírók. Íme a villámértékelése a meccsről a találkozó egyik legjobbjának:

Video: a PFLA elleni meccs pillanatai

Video: a PFLA elleni meccs pillanatai

Pogacsics Krisztián bravúrjai alapozták meg a sikert, a gólt viszont Rudolf Gergely mesteri indítása után egy csodálatos lövéssel Priskin Tamás szerezte. Mindez természetesen nem maradthatott ki az MLSZ TV összefoglalójából.

Miriuta: óriási hangulat volt

Miriuta: óriási hangulat volt

A hangulatot és játékosai dicsérte a meccs után Miriuta László. Vezetőedzőnk - akárcsak a csapat is - bízik abban, hogy lesz, aki mentőövet dob az ETO számára. (Fotó: Kisalföld)

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink