ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Egy levél Sydneyből

Egy levél Sydneyből

Egy Ausztráliában élő ETO szurkoló írt levelet a napokban Sasa Stevanovicnak és Miriuta Lászlónak címezve. Gönye Leslie nem Magyarországon született, de szülei, mint írja farádiak, ő maga pedig a 74-es UEFA Kupa szerepléstől kezdődően követi, mi történik a csapattal. 1987-ben látta először élőben kedvenceit, s miután azóta is többször járt már Győrben, a mai csapat játékosait sem csak az online stream és a video összefoglalók segítségével ismeri.

Városházi közlemény:lesz jövőre NB III

Városházi közlemény:lesz jövőre NB III

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a labdarúgást és a sportot szerető embereket, hogy hosszú egyeztetéseket követően sikerült megoldani a győri utánpótlás helyzetét,  valamint azt, hogy a 111 éves egyesület tovább tudjon működni a jövőben. Az utánpótlás csapatok továbbra is a legmagasabb osztályú bajnokságban szerepelhetnek majd kiemelt egyesületként és kiemelten támogatott akadémiaként, míg a legidősebb utánpótlás korú csapat számára az NB III-ban nyílik meg a szereplés lehetősége - olvasható a közleményben, amit változtatás nélkül közlünk.

Most már az ő sorsuk a tét!

Most már az ő sorsuk a tét!

Napokon belül eldőlhet, indulhat-e az NB III-ban jövőre csapatunk.  Az alábbiakban összegyűjtöttük az utánpótlás neveléssel kapcsolatos legfontosabb, objektív adatokat.

Video: így győztük le a Haladást
Miriuta: gratulálok a játékosaimnak!

Miriuta: gratulálok a játékosaimnak!

Mindkét edző dícsérte csapatunk játékosait a lefújás után - igaz a Haladás új edzője a saját csapatát látta jobbnak.

Fantasztikus szurkolás, szép győzelem

Fantasztikus szurkolás, szép győzelem

Egy fantasztikus hangulatú mérkőzésen a becsületéért játszó csapatunk legyőzte a kiesés ellen menekülő Haladást. A mieink végig kézben tartották a mérkőzést, és előbb Rudolf, majd Koltai góljával szerezték meg a vezetést, amit a második félidőben Lipták növelt. A folytatásban ugyan ismét felzárkózott a Haladás, de egyenlítenie már nem sikerült, így a Puskás Akadémia után a szombathelyieket is sikerült legyőzni tavasszal hazai pályán.

Miriuta: leginkább szurkolóinkat sajnálom

Miriuta: leginkább szurkolóinkat sajnálom

Nem lesz jó a hangulat a mai edzésen, hiszen ma dőlt el végleg, hogy nem tud jövőre az NB I-ben indulni a csapat. Szombaton ettől függetlenül a pályán nyilván mindent meg fognak tenni a csapat sikeréért mindazok, akik helyet kapnak Miriuta Lászlótól a kezdőcsapatban, vagy csereként szóhoz jutnak. A tervek szerint az újpesti kezdő nem fog változni, így a Pogacsics - Nagy Á., Lipták, Lang, Ibanez - Brdarovski, Kamber, Pátkai - Koltai, Priskin, Rudolf tizenegy kezd majd a Haladás ellen, 18.30 órakor az ETO Stadion utolsó előtti NB I-es találkozóján. Miriuta László azt mondta: győzni akarnak, de a három pontnak aligha fognak úgy örülni, mint eddig.

Nem lesz NB I-es csapatunk jövőre

Nem lesz NB I-es csapatunk jövőre

Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy sajnos nem tudtuk teljesíteni az OTP Bank Liga 2015/16-os indulásához szükséges licence követelményeknél az előírt hiánypótlást. Mindez azt jelenti, hogy bár a pályán elért eredmények alapján jogosult lehetne klubunk, hogy a legmagasabb osztályban szerepeljen, a kialakult körülmények miatt erre mégsem lesz lehetősége.

Szombaton a nyugatiról lehet szurkolni

Szombaton a nyugatiról lehet szurkolni

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a május 9-én, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - Haladás OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben a korábbi tavaszi találkozókhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.

Parádés győzelemmel a Fradi otthonában

Parádés győzelemmel a Fradi otthonában

A lány nagypályán U15-ös bajnokság legnagyobb sikerét érte el a Győri ETO FC csapata, miután a listavezető Ferebcváros otthonában fölényesen tudott nyerni csapatunk. A diadal azért is különleges, mert fél éve Győrben még az FTC nyert 9-1-re, így a meccs esélyese természetesen a hazai csapat volt. Süle János tanítványai azonban nagyszerűen játszottak, és a jó erőkből álló FTC-t 4-1-re legyőzték. Gratulálunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink