Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek
Péntek 17.30 ETO II - Balatonfüred

Péntek 17.30 ETO II - Balatonfüred

Matematikai esélye maradt a Győri ETO FC II-es csapatának a bajnoki címre, hiszen 8 pont a hátránya a Budaörssel szemben három fordulóval a zárás előtt. A helyzet ugyanakkor azért nem reménytelen, mert mindössze egy meccsen múlik minden. Ha a listavezető ugyanis kikap a bentmaradásért küzdő Nagyatád otthonában és az ETO II legyőzi a Balatonfüredet, akkor a zöld-fehérek sorsa a saját kezükben lesz. A 29. fordulóban ugyanis a két éllovas egymás ellen lép majd pályára, a zárókörben pedig a budaörsiek szabadnaposak lesznek, így az ETO-nak három győzelem és a listavezető szombati veresége aranyat érhet. A zöld-fehérek csapata tovább fiatalodhat, hiszen újabb játékosok kaphatnak bemutatkozási lehetőséget az NB i-ben. A várható kezdőcsapat: Dukát - Farkas B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szabó L., Szabó T., Medgyes - Irmes, Füleki, Szabó B.

22 éven át szolgálta a klubot

22 éven át szolgálta a klubot

Nem sok olyan labdarúgót találni a hazai élvonalban, aki egész pályafutása során egyetlen klubban szerepelt. Koltai Tamás ilyen, 22 éve a Győri ETO játékosa. Mivel szeretne továbbra is az élvonalban, esetleg külföldön futballozni, most búcsúzni készül. A labdarúgóval Szeitz Tibor beszélgetett, az írás a mai Kisalföldben olvasható, de most itt is közzétesszük. (a képen csípőre tett kézzel Koltai Tomi)

Ma 17.30-tól már lehet jegyet venni

Ma 17.30-tól már lehet jegyet venni

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a május 23-án, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - PMFC OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben a korábbi tavaszi találkozókhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót (a D, az E és az F szektor szabadon maradó helyeit számukra tartjuk fent, így oda nem is lehet jegyet venni, ugyanakkor az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.)

Változik az egyezségi tárgyalás napja

Változik az egyezségi tárgyalás napja

Technikai okok miatt nem május 22-én, hanem 29-én pénteken tartja az egyezségi tárgyalást a Győri ETO FC Kft. "cs.a." a klubhát VIP termében. Íme az erről szóló hivatalos értesítés.

Diákolimpiát nyert lánycsapatunk

Diákolimpiát nyert lánycsapatunk

A hétvégén Vépen rendezték a 2014/15. tanévi Telekom Leány Labdarúgó Diákolimpia V-VI. korcsoportos országos döntőjét az V-VI. korcsoportban, a 19 megyei győztes és Budapest bajnoka részvételével. A Fehér Miklós Gimnázium csapata hét mérkőzésből hetet nyert meg, így története első győzelmét ünnepelhette. A lányok a különdíjat nagyobb részét is hazahozták.

Szép gesztus a Benficától

Szép gesztus a Benficától

A hétvégén története során 34. alkalommal megnyerte a Benfica a portugál bajnokságot. A lisszaboni klub nemcsak szakmai szempontból, de emberségből is jelesre vizsgázott, hiszen az ünneplés közben sem feledkeztek meg a klub egykori magyar játékosáról, Fehér Miklósról. A klub hivatalos Facebook-oldala alig telt el néhány órával a bajnoki siker után "Ez a tiéd is Miki" poszttal jelezte, hogy a címet Fehér Mikinek is ajánlják.

Öt akadémistánk utazott Új-Zélandra

Öt akadémistánk utazott Új-Zélandra

Hongkong érintésével Új-Zélandra utazott az U20-as labdarúgó válogatott, amely a korosztályos világbajnokságon szerepel. A keretbe öt akadémistánk is bekerült. A hétvégén az NB I-ben is bemutatkozó és tizenegyest hárító Horváth Dániel a 12-es, az alapembernek számító gólerős középpályás Mervó Bence a 9-es mezt kapta. A Pakson stabil NB I-es teljesítményt nyújtó Lenzsér Bence lesz az 5-ös, a Pápán jó formát mutató Pongrácz Viktor pedig a 6-os mezben szerepelhet. Sokáig kérdéses volt a sorsa, de eldőlt, így elutazott a déli féltekére Kalmár Zsolt is, aki természetesen a 13-as mezt húzza majd magára.

Vereség Miskolcon

Vereség Miskolcon

A labdarúgó NBI 28 fordulójában Diósgyőrben vendégeskedett a Győri ETO FC. A mozgalmas, eseménydús mérkőzés sajnos nem a mieinknek kedvezett, 4-1-es vereséget szenvedtünk. Ráadásul szinte a teljes második félidőben emberhátrányban kellett futballoznunk.  

Kikapott az ETO II

Kikapott az ETO II

A Diósd otthonából nem sikerült elhoznia a három pontot második csapatunknak. A 2-1-es vereség azt jelenti, hogy már csak matematikai esélye van az ETO II-nek a bajnoki cím megszerzésére, hiszen három meccs alatt kellene 8 pontot lefaragni a Budaörssel szemben. A jelenlegi harmadik Diósd viszont a győzelem ellenére is 7 ponttal van mögöttünk.  

Diósgyőrbe megyünk

Diósgyőrbe megyünk

Finiséhez közeledik a labdarúgó NBI is. Csapatunk vasárnap délután fél ötkor Miskolcon, a tabella hetedik helyén álló Diósgyőrhöz utazik.  

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink