Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Preszeller Tamás: ennél is sokkal erősebb az ETO

A négyvereséges széria után edzőcsere történt a zöld-fehéreknél Preszeller Tamás szakmai igazgató megbízott vezetőedzőként is dolgozik – és azóta mindkét meccsét megnyerte a csapat.

Preszeller Tamás: ennél is sokkal erősebb az ETO

– Én is úgy érzem, hogy kezd magára találni a társaság – mondja Preszeller Tamás. – A legfontosabb dolgunk az volt, hogy rendbe tegyük a fejeket. A sorozatban elszenvedett négy vereség egy KO-val ért fel, innen kellett visszajönnünk a bajnokságba. Most azt látom, hogy sikerült.

Azóta a Diósdot idegenben 3–0-ra, az Andráshidát Győrött 5–0-ra győzte le az ETO, nyolc gólt rúgott és egyet sem kapott.

– Legutóbb az Andráshida ellen tudatosan készültünk a pontrúgásokra, mert előzetesen feltérképeztük az ellenfelet és ezt láttuk az egyik gyenge pontjának – folytatja a vezetőedző. – Az első félidőben gyorsan kétgólos vezetésre tettünk szert, de akkor még nem játszottunk igazán jól. A szünet után már elégedettebb lehettem, de eddig meg sem tudtuk közelíteni a valós tudásunkat. Még közel sem vagyunk az út végén, sok potenciál van a csapatunkban, amely megfelelően erős. Motiválható játékosokból áll, szép sikereket érhetünk el együtt a jövőben.

Az Andráshida ellen a gólt is szerzett Nagy Ádámot óvatosságból cserélték le, mert a kiváló hátvéd korábban kisebb sérüléssel bajlódott. A Nyugati csoport góllövőlistáját egyébként a győri Mayer Milán vezeti 11 találattal, ám a visszatérése óta az Andráshida elleni legjobb játékát nyújtó Weitner Ádám is az élcsoportban szerepel 7 találattal.

Az őszi idény zárófordulójában szombaton Dorogon lép pályára az ETO. A két csapat párharca amúgy is rangadónak ígérkezett, most a helyezések alapján is az. A harmadik helyezett, 30 pontos Dorog a jelenleg feljutó helyet érő negyedik, 29 pontos ETO-t fogadja.

 

kisalfold.hu, Papp Győző

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink