Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

Az ETO FC Győr megújult weboldalával kívánunk minden kedves szurkolónknak áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket  és Boldog Új évet kívánunk!

2015. december 24-én útjára indítottuk megújult weboldalunkat, mely új köntösben fogadja látogatóit. A jól megszokott tartalmak még átláthatóbb formában kerülnek megjelenítésre, valamint új funkciókkal egészültek ki. Átláthatóbb mérkőzések és tabellák, YouTube alapú ETO TV, látványos képgaléria és csapat bemutató modul.

Az oldal kiemelten foglalkozik az NBIII-as férfi, az NBI-es női labdarúgó, valamint az NBI-es férfi és női futsal csapattal. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás hírek, mérkőzések és eredmények publikálására is.

Az oldalra érkező látogató hasznos információkat talál a Klub és a Közösség menüpontok alatt. Látványos formában jelenik meg a klub legendáit és legendás csapatait bemutató menüpont is, valamint megtekinthetőek a bérletesek számára kedvezményt biztosító ETO Pontok.

Az oldal teljes körű responsive verziója is elkészül hamarosan, addig a már jól megszokott mobil oldal fogadja a mobilkészülékről, vagy táblagépről böngésző látogatókat.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Ajándékokkal lepték meg az ETO fiataljai a Gyermekotthont
Meghitt, sportos ETO Karácsony

Meghitt, sportos ETO Karácsony

Az ETO FC Győr szombaton tartotta hagyományos ETO Karácsonyi Ünnepségét a Magvassy Sportcsarnokban. Az eseményen csaknem 500 igazolt játékos és a velük érkező szülők, valamint az ETO edzői, dolgozói vettek részt.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink